marakigr8 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα σας..θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι το οποιο το αντιμετωπιζω πρωτη φορα... απο χθες το βραδυ σταματησε χωρις λογο να λειτουργει το touchpad απο το laptop μου!! Η αληθεια ειναι πως κινειται αλλα οταν κανω διπλο κλικ αυτο δεν επιλεγει ουτε κανει τπτ... προσπαθησα να το ξεμπλοκαρω ενεργοποιωντας κ απενεργοποιωντας το κουμπι που κλειδωνει το touchpad ομως ματαια!!Κινειται αλλα οταν το παταω για επιλογη τιποτα!!Παρακαλω πολυ οποιος γνψριζει κατι ας με ενημερωσει κι εμενα...Ευχαριστω εκ των προτερων!!
shodan Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δεξιά κάτω που εμφανίζεται το ρολόι υπάρχει το εικονίδιο του touchpad (synaptics λογικά) κανε δεξί κλικ και ενεργοποίησε την επιλογή "πατήστε ελαφρά για κλικ" ή κάπως έτσι. Sent from my iPad using Insomnia
marakigr8 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Σ'ευχαριστω παρα πολυ!!!Αυτο ηταν τελικα!!
shodan Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Κανένα πρόβλημα! Sent from my iPad using Insomnia
efkola Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Για να μην ανοίγω νέο θέμα...Έχω ένα καινούριο laptop της samsung με windows 8 και από χθες το touch pad δεν αποκρίνεται κανονικά όπως τις προηγούμενες μέρες.Δεν αρκεί δηλαδή ένα απλό άγγιγμα όπως συνήθιζα να κάνω αλλά τώρα πρέπει να αγγίζω πιο δυνατά και δύο ή τρεις φορές για να εκτελέσει την εντολή,πράγμα χρονοβόρο και εκνευριστικό γιατί με αναγκάζει να χρησιμοποιώ το αριστερό κλικ.Αν έχει κάποια σημασία,χθες το βράδυ πείραξα κάποιες ρυθμίσεις που μου έβγαλε από το κέντρο ενεργειών,απενεργοποιώντας κάποιες λειτουργίες που δυστυχώς δε θυμάμαι και εικάζω ότι έπαιξε ρόλο αυτό γιατί δεν μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να συνέβη κάτι τόσο παράδοξο στο touch pad..Πατώντας touch pad πάντως στην αναζήτηση των win δε με παραπέμπει κάπου Καμιά ιδέα;;
magdalhnh Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Αν δεν βρεις κάποια άλλη λύση, δοκίμασε με επαναφορά του συστήματος σε προηγούμενη χρονική στιγμή. Δυστυχώς όμως, δεν ξέρω καθόλου τα win8 για να σε καθοδηγήσω.
polteris Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Ανοιξε τον πινακα ελεγχου και στο εικονιδιο του ποντικιου θα βρεις και τις ρυθμισεις για το touch pad!! Ρυθμισε την ευαισθησια που θελεις και λογικα θα εισαι ΟΚ!!!
efkola Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστώ και τους δύο!Έκανα αυτό που πρότεινε ο polteris και προς το παρόν βρήκα λύση
Anonumous2018.... Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα! Αντομετοπίζω και εγώ ένα παρόμοιο θέμα με PC hp! Σήμερα αγόρασα έναν φορτιστή για τον Υπολογιστή μου και όταν ο φορτιστής είναι συνδεδεμένος στον Υπολογιστή το touchpad του PC δεν ανταποκρίνεται καθόλου. Μόνο εαν βγάλω το καλώδιο δουλεύει μια χαρά! Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα