gatokoritso Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Οσο η γιαγια μου και η καθε γιαγια και μανα θα βλεπει την Σιλα και την καθε Σιλα και Μουνα,τοσο οι αλλοι θα τριβουν τα χερια τους στα καναλια και θα συνεχιζουν να προσφερουν 'ποιοτητα' και δεν θα κοστιζει κιολας.Οχι οτι πριν, οπως αναφερθηκε, βλεπαμε τιποτα σουπερ αλλα τουλαχιστον ηταν δικες τους παραγωγες.Αυτο το πραγμα με τα Τουρκικα ειναι τραγικο απλα και παραπαει.Εκανε καποιος την αρχη και ακολουθησαν και οι αλλοι μετα και εχουν κατακλυσει την ελληνικη τηλεοραση.Εις ανωτερα. ελα ρε η σιλα τρωγετε.το χαζευω και μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλυτερο απο κατι τραγικες ελληνικες που παιξανε τη σεζον που περασε...
funbreaker Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Το πρόβλημα είναι πως η τηλεθέαση δεν μετριέται κυρίως σε απόλυτα νούμερα αλλά σε σχετικά. Έτσι ακόμη κι αν καταλήξουμε να βλέπουν μόνο 100 άτομα τηλεόραση πανελλαδικά αυτοί θα μετράνε πόσοι από τους 100 βλέπουν τούρκικα. Δεν τους νοιάζει δηλαδή ο κόσμος που απομακρύνεται απ την τηλεόραση αλλά στοχεύουν στα λαχανικά που συνεχίζουν να βλέπουν. Και δυστυχώς ένα μεγάλο ποσοστό της ελληνικής κοινωνίας θα βλέπει τηλεόραση ότι σαβούρα κι αν δείχνει. Ερώτηση προς θεία: -Γιατί βλέπεις αυτά τα τούρκικα αφού είναι αίσχος. -Ε και τι να κανω, αφού δεν έχει και τίποτα άλλο. -Μην βλέπεις τηλεόραση. -Ε και τι άλλο να κάνω.
nikos21aek Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ πάντως που δεν έχω τηλεόραση πχ αυτά τα σποτάκια τώρα τα είδα πρώτη φορά και όντως είναι τραγικά, το νούμερο για τον ΕΟΠΠΥ από εδώ το έχω μάθει. Τόσες φορές που έχετε κράξει τη διαφήμηση και ένα και τέσσερα και πεντε πέντε τέσσερα; Το έχω μάθει. Αν μου χρειαστεί δηλαδή ποτέ αυτό θα πάρω. Οπότε δεν υπάρχει αρνητική διαφήμηση. Τόσο που έχει σχολιαστεί εδώ μέσα (αρνητικά αλλά δεν έχει σημασία.) Σαν και εμένα θα υπάρχουν πάρα πολλοί που το νούμερο το μάθαν από εδώ οπότε διαφήμιση γίνεται στην ουσία. Υπάρχει περίπτωση να βάλει κανένας τη διαφήμηση σε βιντεάκι να δούμε για ποιό λόγο τέτοιο κράξιμο;
DeadOrganPlayer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6D8UjDo2zrA 2
ikaruga24 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν υπαρχει αρνητικη και θετικη διαφημιση, υπαρχει μονο διαφημηση. Ομοια και για την καλο και για την κακουστη διαφημιση. Δεν υπαρχει τιποτα απο αυτα. Υπαρχει σκετο διαφημιση.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν υπαρχει αρνητικη και θετικη διαφημιση, υπαρχει μονο διαφημηση. Ομοια και για την καλο και για την κακουστη διαφημιση. Δεν υπαρχει τιποτα απο αυτα. Υπαρχει σκετο διαφημιση. Έχεις σπουδάσει Μάρκετιγκ και τα λες αυτά? Ή στα δίδαξε η ζωή? Γιατί εγώ άλλα ξέρω... 1
funbreaker Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Όπως και να χει, δεν έχει νόημα να μην εκφράσεις την δυσαρέσκεια σου για κάτι που θεωρείς κακόγουστο για να μην του κάνεις διαφήμιση. Αν αυτό είναι προιόν (τηλέφωνική εταιρία) εγώ αδιαφορώ αν θα προτιμηθεί, θελω απλά να εκφράσω την αποστροφή μου για την διαφήμιση. Αν είναι τηλεοπτική εκπομπή ή ταινία ή μουσική πάλι αδιαφορώ αν κάποιος το δει τελικά, πρόβλημά του.
markon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Σε λίγο καιρο όπως πάνε τα πράγματα θα δούμε και παραγωγές MADE IN CHINA Στην ελληνική τηλεόραση
kostas_dr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Απ' τα Τουρκμένικα που βλέπουμε τώρα, καλύτερες θα είναι. Και κάτι που άκουσα σήμερα: όρος απαράβατος είναι, όταν αγοράζεις τούρκικη σειρά, δεν επιτρέπεται η μεταγλώττιση! Τίποτα άλλο θέλουν; Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2012 από kostas_dr
markon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν έχεις και άδικο εδώ βλέπω έλληνες σεναριογράφους να γράφουν σειρές και να πηγαίνουν να της γυρίζουν με κινέζους ηθοποιούς για φαντάσου να δούμε σειρά στιλ λάμψη και ο Γιάγκος δράκος να είναι κινέζος και απλώς η δικοί μας ηθοποιοί θα κάνουν τη μεταγλώττιση
DeadOrganPlayer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 10 hour version. Καλή διασκέδαση. http://www.youtube.com/watch?v=jwU4J_jRkI8&feature=youtu.be
DeadOrganPlayer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Εγώ το έβαλα χτές το απόγευμα και το είδα όλο. Αν θέλετε το ξαναβλέπουμε και μαζί.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ναι. Έκανε μια "κοιλιά" κάπου στη μέση αλλά σε γενικές γραμμές μου άρεσε. Ειδικά το τελευταίο μισάωρο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα