Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρεις τι λένε, ότι δεν υπάρχει αρνητική διαφήμιση, παρά μόνο διαφήμιση.

Ε και σε τελική ανάλυση τι θα πει κάνω διαφήμιση σε κάτι που δεν είναι καν προιόν. Προφανώς και θέλω να δουν πολλοί την έκφραση αηδίας μου. Δηλαδή αν είσαι ενάντια σε κάτι δεν θα το λες σε πολλούς γιατί θα κάνεις διαφήμιση στο κάτι επειδή θα το αναφέρεις?

Άσχετο, ξέρουμε ποιος σκηνοθέτης είναι υπεύθυνος γι αυτά τα τερατουργήματα? Μήπως είναι κανένας γνωστος?

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ισχύει. Εγώ προχθές ήθελα να πάρω στον εοπυ και θυμόμουν μόνο το 14554 απο την πανηλίθια διαφήμηση. Και δεν το πήρα μόνο και μόνο απο την διαφήμηση. Έψαξα στο ίντερνετ να βρω άλλο.

LOL! Κι εγώ αυτό θυμάμαι... μάλιστα μου έχει κολλήσει το τραγουδάκι και το λέω....

Δημοσ.

LOL! Κι εγώ αυτό θυμάμαι... μάλιστα μου έχει κολλήσει το τραγουδάκι και το λέω....

Kαι ένα, και τέσσερα, και πέντε πέντε τέσσερα.

Kαι ένα, και τέσσερα, και πέντε πέντε τέσσερα.

• Like 2
Δημοσ.

Εντάξει είπαμε δεν βλέπουμε και έχουμε επίπεδο κτλ. Έχει καταντήσει κουραστικό να υποννοούν όλοι ότι δεν βλέπουν tv. Όσο και να μην βλέπεις κάποια πράματα θα τα πετύχεις δεν ζεις και σε άλλο κόσμο ή όπως είπε ο παραπάνω μπορεί να ζεις με κάποιον που βλέπει.

Όπως και να χει δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Δεν ειναι θεμα επιπεδου ή δηθενιας, ειναι θεμα πλεον διατηρησης της ψυχικης υγειας η μη παρακολουθηση Ελληνικης τηλεορασης.

Κατι η απυθμενη βλακεια και προσβολη αισθητικης και νοημοσυνης οπως τα σποτακια που αναφερεις, κατι η καταθλιψη το αγχος και ο φοβος των δελτιων ειδησεων, βαλε και το επιπεδο των ψυχαγωγικων εκπομπων που, και λογω κρισης, ειναι πιο κατω απο τον πατο, δεν απομενει να δεις τιποτα.

Ον τοπικ παντως, οσο το χρημα ερεε, ειχαμε ενα αρκετα καλο επιπεδο σε εγχωριες διαφημιστικες παραγωγες, συγκριτικα παντα. Με το που εκλεισε η κανουλα, βλεπετε τι βλεπουμε. Εξαιρεση τα τζαμπο που ηταν παντα κακογουστα...

:-)

• Like 2
Δημοσ.

Εξαιρεση τα τζαμπο που ηταν παντα κακογουστα...

Αυτό να λέγεται. Ειδικά η τελευταία προκαλεί αναγούλα. Οπτικοποίηση της μιζέριας.

Δημοσ.

Αυτό να λέγεται. Ειδικά η τελευταία προκαλεί αναγούλα. Οπτικοποίηση της μιζέριας.

Μιας και είπατε για τις διαφημίσεις του jumbo...

Οποτε ακούω κάποια μου έρχεται στο μυαλό το παρακάτω video και λέω δεν μπορεί θα τον πετύχω κάπου τον τύπο που τις σκέφτεται και θα τον πατήσω με το αμάξι...

video* :

στο 2:55 αρχίζει η σκέψη μου κάθε φορα :P

Δημοσ.

Οτε tv μονοδρομος, τα ελληνικα καναλια εχουν καταντησει αηδια δεν εχουν λεφτα για προγραμμα με αποτελεσμα οι παραγωγες να ειναι σε τριτοκοσμικα επιπεδα αλλιως οποιος δεν μπορει ας μην δει καθολου tv δεν χανει και τιποτα .

Δημοσ.

Μήπως θα πρέπει να επέμβει το εσρ να τους ρίξει καμία γερή καμπάνα να συνέρθουν γιατί εκεί στον αντεννα αλλά και γενικά στα περισσότερα κανάλια

Έχουν την εντύπωση πως έχουν να κάνουν με τηλεθεατές που τρώνε κουτόχορτο

Και ότι σίγουρα θα δουν ότι κονσέρβα θα παίξουν.

Εδώ άμα διαβάσει κάποιος το πρόγραμμα τον καναλιών

Το 70% είναι επαναλήψεις

Το 20% είναι σειρές είτε τουρκικές είτε διάφορα

5 % ζωντανό πρόγραμμα πχ είδησης ενημερωτικές εκπομπές κ.α

5% ταινίες που σίγουρα θα είναι η πολλοστή φορά που έχουν παιχτεί

Δημοσ.

αφου δεν υπαρχει φραγκο απο διαφημισεις κλπ

δεν υπαρχει ελπιδα με τουρκικα θα την βγαλουνε και τπτ γελοιες λαιφσταιλ παπαριες αν κι αυτες στα τελειωματα ειναι

οχι οτι οταν υπηρχε και χρημα δηλ ειχαμε πηξει στην ποιοτητα και στην φαντασια

Σαπιλα και στην τιβι

α Αντεννα βλεπουμε Εγκληματα και της Ελλαδος τα παιδια :-)

Δημοσ.

Την βεβαιότητα έχουν, όχι την εντύπωση πως απευθύνονται σε καταναλωτές κουτόχορτου!

Και αν κρίνω απ' την τηλεθέαση που εξακολουθούν να κάνουν, δίκιο έχουν!

• Like 2
Δημοσ.

Οσο η γιαγια μου και η καθε γιαγια και μανα θα βλεπει την Σιλα και την καθε Σιλα και Μουνα,τοσο οι αλλοι θα τριβουν τα χερια τους στα καναλια και θα συνεχιζουν να προσφερουν 'ποιοτητα' και δεν θα κοστιζει κιολας.Οχι οτι πριν, οπως αναφερθηκε, βλεπαμε τιποτα σουπερ αλλα τουλαχιστον ηταν δικες τους παραγωγες.Αυτο το πραγμα με τα Τουρκικα ειναι τραγικο απλα και παραπαει.Εκανε καποιος την αρχη και ακολουθησαν και οι αλλοι μετα και εχουν κατακλυσει την ελληνικη τηλεοραση.Εις ανωτερα.

Δημοσ.

κατα ποσο ανταποκρινονται και οι μετρησεις στην πραγματικοτητα ειναι ενα ζητημα

βολευτηκαν και τα καναλια στα ιδια και τα ιδια 0 φαντασια

πρωινο ,ειδησεις, καμια λαμπιρη η' τατιανα ,επαναληψεις ξενες ταινιες τυπου σπαιντερμαν φονικο οπλο , ελληνικες ταινιες του 50 και 60

ε καμια ελληνικη σειρα το απογευμα και το βραδυ κανα φαιμ στορυ και "ταλεντ" σοου πανε κι αυτα

5-6 ανθρωποι να ασχολουνται με καμια 30 "celebrities" μια ανακυκλωση

μιας που μιλαμε και γενικα εγω απορω πως δινοταν το οκ να γυριστουν κατι Ελληνικες σειρες της πλακας

τι μασα τι διαπλοκη θα χει πεσει και κει

π.χ Εκεινο με την κορη της Βισση με γυρισματα Αμερικη ποιος ανθρωπος διαβασε το σεναριο διαλεξε ηθοποιους και γυριστηκε τετοιο πραμα και δεν απολυθηκε την επομενη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...