Evilsmile Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 ΤΟ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΟ ΜΙΣΩ ΤΟ ΜΙΣΩ ΤΟ ΜΙΣΩ ΤΟ ΜΙΣΩ ΤΟ ΜΙΣΩ ΤΟ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ! God Bless America στο κωλοκαναλο 4
katerina_a_86 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Τις πρωτες 2-3 φορες που επεσα πανω τους,αναρωτιομουνα αν χανω εγω το νοημα και δεν το πιανω.... Σαπιλα ΑΝΤ1 ακομα και στα σποτακια. Και νόημα να είχαν ακόμα και το ύφος και η σκηνοθεσία είναι για να σε κάνουν να ξερνάς 5 ώρες. 2
yanc Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Nεοι ανθρωποι με pc και ιντερνετ και βλεπετε τηλεοραση;...τς τς τς. 2
speedy23 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Όχι φίλε δεν είσαι ο μόνος, αλλά ευτυχώς εγώ δεν βλέπω σχεδόν καθόλου τηλεόραση, μόνο στις διακοπές την ανέχτηκα λίγες φορές. Eτσι ειμαι και γω.Τηλεοραση λιγο πιο πολυ θα δω στις διακοπες διοτι αλλιως ανοιγει μονο για ματς.
johnbond Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Nεοι ανθρωποι με pc και ιντερνετ και βλεπετε τηλεοραση;...τς τς τς. Αν βλέπει κάποιος άλλος απο την οικογένεια σου,αναγκαστικά θα δεχτείς και εσύ κάποιο ποσοστό "μόλυνσης".. Εκεί τι κάνεις; 1
katerina_a_86 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Nεοι ανθρωποι με pc και ιντερνετ και βλεπετε τηλεοραση;...τς τς τς. Εντάξει είπαμε δεν βλέπουμε και έχουμε επίπεδο κτλ. Έχει καταντήσει κουραστικό να υποννοούν όλοι ότι δεν βλέπουν tv. Όσο και να μην βλέπεις κάποια πράματα θα τα πετύχεις δεν ζεις και σε άλλο κόσμο ή όπως είπε ο παραπάνω μπορεί να ζεις με κάποιον που βλέπει. Όπως και να χει δεν είναι αυτό το θέμα μας.
Finn Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Και νόμιζω πως ήμουν μόνο εγώ που έκαιγα την τιβί κάθε φορά που παίζουν. Άκυρες ατάκες με δήθεν ύφος..μπππρρρ
kostas_dr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Τόση ώρα τσάμπα διαφήμιση τους κάνουμε, άθελά μας.
gavros10 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 αφου το κραζουμε, και απο την στιγμη που υπαρχουν μονο εξυπνοι ανθρωπο στο φορουμ, δεν υπαρχει διαφημιση
kostas_dr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Ξέρεις τι λένε, ότι δεν υπάρχει αρνητική διαφήμιση, παρά μόνο διαφήμιση.
gatokoritso Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Ξέρεις τι λένε, ότι δεν υπάρχει αρνητική διαφήμιση, παρά μόνο διαφήμιση. ναι αλλα δεν ισχυει παντοτε ειναι απλα μια θεωρια για να απαλυνει το πονο..
gavros10 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Ξέρεις τι λένε, ότι δεν υπάρχει αρνητική διαφήμιση, παρά μόνο διαφήμιση. εξαρταται που την κανεις ομως. οσοι ειμαστε εδω, κατα καποιο τροπο εχουμε πιο διευρημενο μυαλο. μπορουμε να κριτικαρουμε καπως καλυτερα και να αξιολογησουμε το καθε τι. δεν ειμαστε αμορφωτοι, μεγαλη σε ηλικια που οτι λεει η τηλεοραση να το πιστευουμε. για παραδειγμα. ειμαστε σαν τους εσκιμοους. δεν μπορεις να τους πουλησεις ψυγειο για ευνοητους λογους. ετσι και εδω. δεν μπορεις να κανεις κακη διαφημιση, αλλα διαφημιση, για κατι που κραζουμε.
Sellers Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Ξέρεις τι λένε, ότι δεν υπάρχει αρνητική διαφήμιση, παρά μόνο διαφήμιση. Δεν ισχύει. Εγώ προχθές ήθελα να πάρω στον εοπυ και θυμόμουν μόνο το 14554 απο την πανηλίθια διαφήμηση. Και δεν το πήρα μόνο και μόνο απο την διαφήμηση. Έψαξα στο ίντερνετ να βρω άλλο. 4
gatokoritso Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δεν ισχύει. Εγώ προχθές ήθελα να πάρω στον εοπυ και θυμόμουν μόνο το 14554 απο την πανηλίθια διαφήμηση. Και δεν το πήρα μόνο και μόνο απο την διαφήμηση. Έψαξα στο ίντερνετ να βρω άλλο. μα αυτο ειναι το ποιο φθηνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα