Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

 

θέλω να αγοράσω ένα MBP 13'(2012) και είμαι μεταξύ αυτών των 3:

 

1) MacBook pro 13' -->cpu: 2.9 ghz intel i7 (cache 4M) ,RAM:8gb, δίσκος: 750 GB S-SATA (5400rpm)

τιμή:1700 ευρώ

 

2) MacBook pro 13' -->cpu: 2.5 ghz intel i5 (cache 3M), RAM:4gb, δίσκος: 500 GB S-SATA (5400rpm)

τιμή:1350 ευρώ

 

3) MacBook pro 13' -->cpu: 2.5 ghz intel i5 (cache 3M), RAM:8gb, δίσκος: 256 GB SSD

τιμή: 1500 ευρώ (απο γερμάνια)

 

Ο κύριος λόγος που το θέλω είναι για προγραμματισμό και για επεξεργασία εικόνων(photoshop) αλλά και για να βλέπω καμιά ταινία (hd πάντα).

 

Επίσης γνωρίζει κανείς αν μπορώ να το παραγγείλω από το amazon της Αγγλίας ή γερμάνια και αν ναι, τότε δεν πρέπει να πληρώσω τελωνείο,σωστά??

 

 

Ευχαριστήσω εκ των προτέρων!!!

 

.

Επεξ/σία από sokap23
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για προγραμματισμο και επεξεργασια εικονας καλυτερα να παρεις καποιο λαπτοπ με μεγαλυτερη αναλυση απο την στριμοκωλη 1280x800 που εχει το mbp 13". Δεν θα μπορεις να δουλεψεις παραγωγικα σε αυτην την αναλυση.

 

Χιλιες φορες να προτιμησεις το macbook air 13" που εχει 1440x900 και θα δουλευεις πιο ανετα, χωρια που ειναι πολυ πιο βολικο λαπτοπ και πιο γρηγορο στην πλειονοτητα των περιπτωσεων ελεω στανταρ ssd.

 

Απο amazon Αγγλιας μπορεις μια χαρα να παραγγειλεις , χωρις μαλιστα να πληρωσεις τελωνειο.

 

Δες επισης κ εδω που εχει built to order μηχανηματα:

http://www.notebook....up=1790&lang=en

 

 

Πχ αυτο το macbook air με 1400€ (8gb, 128gb ssd) ή αυτο με 1160€ (4gb, 128gb ssd) ειναι αισθητα πιο γρηγορα στην πλειονοτητα των εργασιων και φθηνοτερα απο το 1) και 2) που κοιτας. Και φυσικα εχουν οθονη με μεγαλυτερη αναλυση για να εισαι πιο παραγωγικος και εχουν σχεδιασμο συγχρονου λαπτοπ και οχι σχεδιασμο του 2008.

Δεν ειναι τυχαιο οτι το macbook pro 13" ειναι με διαφορα το βαρυτερο 13αρι της αγορας, μιας κ εχει σχεδιαστει πολλα χρονια πισω.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Μεταξύ του 1 και του 2, προτείνω το 2 (btw είναι 2.5 GHz i5 και όχι i7). Συναντική διαφορά στην τιμή και την μνήμη την αναβαθμίζεις εύκολα μόνος σου στη μισή τιμή από αυτή της ιSquare.

 

Επίσης για την παρακολούθηση HD ταινιών, η οθόνη του 13" μοντέλου έχει ανάλυση 1200x800 οπότε δεν υποστηρίζει natively 720p ή 1080p (αν το συνδέσεις σε εξωτερική οθόνη τότε ναι).

Δημοσ.

Αυτό που με ζορίζει στον Macbook Air είναι ότι δεν μπορώ να κάνω κάποια αναβάθμιση αν θέλω, αυτός είναι ο λόγος που τείνω περισσότερο προς τα macbook pro και επειδή πιστεύω πως οι επεξεργαστές είναι λίγο πιο δυνατή!

Δημοσ.

Ουτε την οθονη του mbp 13" με την απαραδεκτη αναλυση 1280x800 (που δεν νοειται επεξεργασια εικονας ή προγραμματισμος σε τετοια αναλυση,τουλαχιστον οχι παραγωγικα) μπορεις να αναβαθμισεις, ουτε φυσικα μπορεις να ελαφρυνεις τα βαρυδιο που ακουει στο ονομα mbp 13" . (με διαφορα το βαρυτερο 13αρι της αγορας)

Δημοσ.

Προτείνω το 2.

 

Για επεξεργασία εικόνας, δεν ξέρω εάν θα σε βολέψει. Επίσης, για προγραμματισμό δεν ξέρω τι εννοείς. Με το δικό μου, κάνω built OS Images (βέβαια, μέσα από Windows και για Windows CE) μέσα σε 15 λεπτά.

 

Το θέμα της οθόνης το λύνεις άνετα με μία εξωτερική 15', όπου μπορείς να έχεις ό,τι modules θες από το IDE σου.

 

Νομίζω ότι η επιπλέον χωρητικότητα στον σκληρό είναι κάτι δεσμευτικό, μιας και θα γεμίσει αρκετά γρήγορα με αυτά που λες ότι ασχολείσαι.

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να αποφύγεις το MBP 13" στην παρούσα στιγμή. Είναι κρίμα να δώσεις 1500+ ευρώ για ένα μοντέλο με ανάλυση οθόνης μια άλλης εποχής και με το παλιότερο ίσως form factor της αγοράς (σ.σ: κλείνει 4-5 χρόνια και είναι προγραμματισμένο να αποσυρθεί ). Αν μπορείς να περιμένεις λίγο, στους επόμενους μήνες παρουσιάζεται το Macbook Retina 13", διαφορετικά θα σου πρότεινα να κοιτάξεις κάποιο Air με 8GB RAM.

Δημοσ.

Για πόσο καιρό μιλάμε?αν είναι να περιμένω κανέναν μηνά με ενάμιση τότε οκ!

έχει ακουστεί τίποτα αν θα παρουσιαστή στις 12 Σεπτεμβρίου??

Δημοσ.

mac για photoshop ;

με 1500 μαζεύεις ενα idesk που είναι και για photoshop μεχρι kai after effect (οχι άνετα αλλα δεν σκας στο rendering)

δουλεύω και τα 2 soft και δεν θα καταφέρεις τπτ με ενα mac.

το θες επειδή το γούσταρες το μήλο οκ. MacBook Pro 15.4 Retina i7 2.3GHz/8GB/256GB/HD Graph - 2500€ .

Δημοσ.

Ασχολούμε με τον προγραμματισμό ιστοσελίδων, και θέλω να ασχοληθώ με την δημιουργία

εφαρμογών( iOS app). Όποτε κατά επέκταση θα χρειαστώ να τρέξω και το photoshop, οπότε πιστεύω πως θα την παλέψει

για την επεξεργασία μιας εικόνας .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...