Tablet Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Γεια χαρά.Επαναφερω το θέμα εδώ μιας και είναι το πιο σωστό.. Σε αυτό http://pen.io μπορώ εύκολα να ανεβάσω site αλλά θα ήθελα να συμπεριλάβω και ένα player τύπου quick time ώστε να μπορεί οποίος μπαίνει στην σελίδα να ακούει μουσική.. Πως μπορώ να το κάνω αυτό? Δεν έχω και πολύ σχέση με αυτά τα πράγματα.. Οπότε help..
Tablet Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Tι είναι ρε παιδιά πυρηνική φυσική και δεν γίνεται;; Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2012 από Tablet
Uberalles_gr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Εσύ γιατί δεν το κάνεις αφού δεν είναι πυρηνική φυσική;;
Tablet Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Θεωρώ πως υπάρχουν άτομα που γνωρίζουν πως γίνεται κάτι τέτοιο σχετικά εύκολα για αυτούς.. Εκτός εάν πρόκειται για κάτι παρα πολυ δύσκολο που δεν μπορώ ούτε με βοήθεια να το κάνω.. Sent from my iPad using Insomnia
merianos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Θεωρώ πως υπάρχουν άτομα που γνωρίζουν πως γίνεται κάτι τέτοιο σχετικά εύκολα για αυτούς.. Και η αφαίρεση δοντιού εύκολη είναι από οδοντίατρο, ωστόσο αν τον ρωτήσει πως γίνεται και δεν σου πει, δεν θα του απαντήσεις έτσι.
x_maras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Βασικά πάνω στο το παράδειγμα του merianos, είναι σαν να ζητάς από οδοντίατρο να σου πει πως να βγάλεις το χαλασμένο δόντι μιας κατσίκας. Μπορεί να ξέρει τι πρέπει να γίνει, αλλά δε το έχει ξανακάνει, σε κατσίκα. Δες εδώ και δοκίμασε μόνος σου. Νομίζω ότι οι περισσότεροι δε γνωρίζουμε το pen.io και προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι να το μάθω. Επίσης μπορείς να ψάξεις και στο google
Tablet Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Τι ζείτε ρε παιδιά μπορώ να μάθω;; Μια βοήθεια ζήτησα και βγάλατε τα απωθημένα σας. Μια απάντηση τύπου αυτό που ζητάς δεν γίνεται ή διάβασε αυτό ή δες αυτο το tutorial αρκει. Δεν χρειαζόταν μια σελίδα άχρηστης πληροφορίας για μένα ή για κάποιον μελλοντικό αναγνώστη. Για αυτό ποσταρουμε σε τεχνολογικό forum, για να θέτουμε τις απορίες μας και οχι για να κάνουμε κριτική πουλώντας την εξυπνάδα μας στις απορίες των άλλων μην αποκαλύπτοντας τα μυστικά του σύμπαντος μπας και τσιμπήσουμε κανα μεροκάματο. Φίλε merianos μπορεί απο web design να μην σκαμπάζω αλλά σίγουρα αυτό που ρωτάω δεν ειναι χειρουργική επέμβαση.. και έαν είναι ας μου πεί κάποιος οτι δεν γίνεται να το κάνω μόνος μου και πως πρέπει να απευθυνθώ σε κάποιον "χειρούργο" που γνωρίζει. Τεσπα ευχαριστώ όσους προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν.
Uberalles_gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μια ερώτηση έκανες αλλά δες το υφάκι σου στο 2ο post σου. Ούτε υποχρεωμένοι είμαστε να απαντήσουμε και στην τελική σε τέτοιους σαν και εσένα δεν γουστάρω να απαντάω... Άντε τα κουβαδάκια σου και αλλού...
Tablet Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Κανένα υφάκι δεν είχε το το 2ο post μου..Ανιθετως ειχα και μια χιουμοριστικη διάθεση..(έβαλα και smile..) Τα κομπλεξικά-παρανοϊκά μάτια του καθενός δεν μπορώ να τα γνωρίζω sorry.. ... στην τελική σε τέτοιους σαν και εσένα δεν γουστάρω να απαντάω... 1ον Εχεις πρόβλημα κοιταξέ το.. 2ον Δεν ζήτησα καμία απάντηση απο ατομά σαν και εσένα, οπότε το χρόνο σου χάνεις. Τεσπα το αφήνω εδώ γιατι πάει αλλού το θέμα και δεν έχω όρεξη για άτομα με ιδρωμένα χέρια απο τις ατέλειωτες χειραψίες με τη Μαρία τη χουφταλία... τσάγια.
platongr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτό το pen.io που το βρήκες ? Δεν έχει κάτι να δούμε ένα demo, μία σελίδα που να λέει τι προσφέρει... κάτι ρε αδερφέ. Με την μία να δημιουργήσεις account ! Αν σου δίνει την δυνατότητα να γράψεις html, δες αυτό http://www.w3schools.com/html/html_object.asp
Tablet Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μου το πρότεινε ενα παιδι σε προηγουμενο topic και μου αρεσε η αμεσοτητα του. Επειτα είδα οτι δεχεται και html http://about.pen.io/ ευχαριστώ για το add θα αρχίσω το διάβασμα ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα