Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορω να κρίνω αν η μπαταρία του air είναι καλή? Υπάρχουν κάποια στατιστικά που κοιτάτε για να κρίνετε?

Τον αγόρασα τον ιούνιο και δεν μπορώ να πω ότι έχω μείνει και εντυπωσιασμένος...

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εγκατεστησε το Coconut battery http://www.coconut-flavour.com/ για να δεις το health της μπαταριας, κυκλοι φορτωσεις και αλλες πληροφοριες σχετικα με την μπαταρια, αν δεν ξερεις ακριβως τι βλεπεις κανε ενα print screen και βαλτο εδω να το δουμε και εμεις.

Δημοσ.

Πως μπορω να κρίνω αν η μπαταρία του air είναι καλή? Υπάρχουν κάποια στατιστικά που κοιτάτε για να κρίνετε?

Τον αγόρασα τον ιούνιο και δεν μπορώ να πω ότι έχω μείνει και εντυπωσιασμένος...

Οταν λες δεν έχεις μείνει εντυπωσιασμένος τί ακριβώς εννοείς? Έχει μικρή διάρκεια ή μπαταρία σου ή κάτι άλλο?

Δημοσ.

Εγκατεστησε το Coconut battery http://www.coconut-flavour.com/ για να δεις το health της μπαταριας, κυκλοι φορτωσεις και αλλες πληροφοριες σχετικα με την μπαταρια, αν δεν ξερεις ακριβως τι βλεπεις κανε ενα print screen και βαλτο εδω να το δουμε και εμεις.

Συγγνώμη, λάθος.

Δημοσ.

Κι εγω τον αιρ εχω αλλά το μάξιμουμ καπασιτυ μου ειναι στα 6700. Πως γίνεται και του παιδιού είναι πιο λίγο? Και έχω το προήγουμενο μοντέλο.

Δημοσ.

Κι εγω τον αιρ εχω αλλά το μάξιμουμ καπασιτυ μου ειναι στα 6700. Πως γίνεται και του παιδιού είναι πιο λίγο? Και έχω το προήγουμενο μοντέλο.

Μηπως εχει το 11αρι το air ? Εσυ πιο εχεις ?

Δημοσ.

Μηπως εχει το 11αρι το air ? Εσυ πιο εχεις ?

τον 11άρι έχω

Μια χαρα ειναι η μπαταρια ;)

Διαβασε και τις οδηγιες για το πως πρεπει να φορτιζεις την μπαταρια σου για να την εχεις σε καλη κατασταση και για να ξερεις πως να κανεις και calibration.

http://guides.macrum...p_Battery_Guide

Σε ευχαριστώ!

Οταν λες δεν έχεις μείνει εντυπωσιασμένος τί ακριβώς εννοείς? Έχει μικρή διάρκεια ή μπαταρία σου ή κάτι άλλο?

Θα περίμενα περισσότερα πράγματα, δηλαδή προχθές που ήμουν στο καράβι και έβλεπα ταινία και χωρίς τίποτα άλλο να τρέχει (δεν είχα wifi κτλ) όταν τελείωσε το avenegers (φοβερή :P) είχε μείνει κάτω από 30%...

Δημοσ.

Θα περίμενα περισσότερα πράγματα, δηλαδή προχθές που ήμουν στο καράβι και έβλεπα ταινία και χωρίς τίποτα άλλο να τρέχει (δεν είχα wifi κτλ) όταν τελείωσε το avenegers (φοβερή :P) είχε μείνει κάτω από 30%..

Η αυτονομία επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες όπως η φωτεινότητα της οθόνης, ο player, η ποιότητα της ταινίας, τα ηχεία κτλ κτλ

Επίσης μην ξεχνάς ότι το MBA 11" έχει 2 ώρες μικρότερη αυτονομία από το αντίστοιχό 13αρι.

Η ταινία που είδες είναι γύρω στις 2.30 ωρες οπότε χονδρικά είσαι κάπου στο 4ωρο. Δεν ειναι και άσχημα για αναπαραγωγή ταινίας, πόσο μάλιστα αν είχες την φωτεινότητα στο full.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...