Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μεταφέρει τα windows από ένα σκληρό σε έναν άλλο?? Ώστε να μην κάθομαι πάλι να κάνω εγκατάσταση προγραμμάτων κλπ...

Δημοσ.

αν εχεις WD H seagate δισκο υπαρχει το acronis WD edition(Κ το αντιστοιχο για seagate)

Αν πας απο HDD σε SSD(intel)δινει δωρεαν το migration tool κ τα περνας απο εκει.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με των @Γιάννη αν είναι καθαρός ssd .

Αν θες για να κάνεις clone έναν δίσκο σε έναν άλλων το καλύτερο πρόγραμμα είναι το Acrus True Image

Δημοσ.

Καπου εδω ειχα διαβασει οτι για ssd δισκο οταν ειχα παρει κι εγω καλο ειναι να γινει καθαρη εγκατασταση.

Ναι, αλλά το laptop που πήρα είναι καινούριο και έχει αυθεντικά windows πάνω ενώ αλλιώς θα πρέπει να βάλω σπασμένα και δεν ξέρω μήπως κάποια στιγμή γίνει τπτ...

Θα συμφωνήσω με των @Γιάννη αν είναι καθαρός ssd .

Αν θες για να κάνεις clone έναν δίσκο σε έναν άλλων το καλύτερο πρόγραμμα είναι το Acrus True Image

Δεν είναι ssd, είναι 500GB HDD+ 4GB ssd. είναι ο seagate της σειράς momentus. Το θέμα είναι ότι πήρα χθες καινούριο laptop όμως έχει αργό σκληρό ενώ αυτός που θα του βάλω εγώ είναι πολύ ποιο γρήγορος αλλά θέλω να κρατήσω αυθεντικά windows

Δημοσ.

Με το Acronis true image κανε τον κλωνο, προχωρα στον κλωνο ο δισκος σου ειναι υβδριδικος καμια σχεση με SSD , οπως ειπαν και τα παιδια αμα ηταν SSD καλο θα ηταν να εκανες καθαρη εγκατασταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...