newtech Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 http://www.focalprice.com/MH0216W/40_OLED_Capacitive_Android_40_3G_Smartphone_with_WIFI_JAVA_TV.html#.UD3UYtbN_8g Ενα ωραιο με μεγαλη οθονη. Το καταστημα ειναι 100% safe Και 90% δεν περναει τελώνιο
aGka8l Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 mtk6573 , 256 ram μετρια χαρακτηρηστικά κινέζικου ακόμα και για 100ευρώ , επίσσης Screen is TFT , isn't OLED. Android version is a fake 4.0 (is actually a modified version 2.3 to be identified as 4.0).
gbras Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Το παιρνεις και μετα αυτοι που στο πουλησαν κανουν τους..κινεζους. Χαχαχαχ 1
barman_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 δε νομιζω οτι αξιζει...ευχαριστουμε παντως..
newtech Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Το παιρνεις και μετα αυτοι που στο πουλησαν κανουν τους..κινεζους. Χαχαχαχ οχι φιλε.. απο FOCALPRICE εχω παρει παρα πολλα πραγματα και ακομα κ μετα απο 6 μηνες μου αλλαξαν χαλασμενο προιον. Για 2ο κινιτο με 2 sim , tv , android μια χαρα ειναι εχει κ μεγαλη οθονη...
kostas_dr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Πράγματι, άν το θες σαν 2ο κινητό, δεν είναι κακό. Έχει καλά χαρακτηριστικά. Προσωπικά, δεν έχω ψωνίσει απ' το συγκεκριμένο μαγαζί.
john_dr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 "Analog TV, PAL, NTSC, SECAM" οπότε το TV δεν έχει και πολύ νόημα όπου υπάρχει κυρίως ψηφιακό σήμα.
zizu10 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Αυτά τα κινητά (πληροφοριακά ρωτώντας) ξέρουμε καθόλου τι SAR έχουν???
Sadamiraq Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Αυτά τα κινητά (πληροφοριακά ρωτώντας) ξέρουμε καθόλου τι SAR έχουν??? οσο εχει και ο φουρνος μικροκυματων του σπιτιου σου φανταζομαι
zizu10 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 οσο εχει και ο φουρνος μικροκυματων του σπιτιου σου φανταζομαι Και εγώ αυτό φαντάζομαι (αν και δεν έχω φούρνο μικροκυμάτων )... Επομένως και τα specs να είναι καλά πρέπει να είσαι πολύ τολμηρός για να το βάλεις στο αυτί σου να μιλήσεις
aGka8l Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Και εγώ αυτό φαντάζομαι (αν και δεν έχω φούρνο μικροκυμάτων )... Επομένως και τα specs να είναι καλά πρέπει να είσαι πολύ τολμηρός για να το βάλεις στο αυτί σου να μιλήσεις δε νομίζω το σαρ του να διαφέρει κατα πολύ απο το MLS iqtalk που κυκλοφορεί εδω ελλάδα( δε το λέω απο αποψη κακίας , αλλα οτι κ αυτο ειναι ενα κινεζάκι απο έλληνες developers)
zizu10 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 δε νομίζω το σαρ του να διαφέρει κατα πολύ απο το MLS iqtalk που κυκλοφορεί εδω ελλάδα( δε το λέω απο αποψη κακίας , αλλα οτι κ αυτο ειναι ενα κινεζάκι απο έλληνες developers) Εννοείται ότι και αυτό κατατάσσεται στην ίδια κατηγορία από τη στιγμή που είναι κινέζικο, απλά πωλείται στην διπλή τιμή σαν "ελληνικό"... Το μόνο "ελληνικό" στοιχείο πάνω του είναι κάποιες αλλαγές στο λειτουργικό android βέβαια.
aGka8l Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Εννοείται ότι και αυτό κατατάσσεται στην ίδια κατηγορία από τη στιγμή που είναι κινέζικο, απλά πωλείται στην διπλή τιμή σαν "ελληνικό"... Το μόνο "ελληνικό" στοιχείο πάνω του είναι κάποιες αλλαγές στο λειτουργικό android βέβαια. διπλη τιμη ειναι σχετικη αν σκευτείς οτι απο τα 250ευρώ τα 60 ευρώ ειναι φπα αμεσως αμεσως!
zizu10 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 διπλη τιμη ειναι σχετικη αν σκευτείς οτι απο τα 250ευρώ τα 60 ευρώ ειναι φπα αμεσως αμεσως! Nαι αλλά υπολόγισε ότι αυτοί δεν τα παίρνουν στην τιμή που βλέπουμε εμείς αλλά σε τιμή χονδρικής...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα