Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλός, χρυσός ο celeron αλλά πόσο καλύτερη vga? Δεν μπορείς να βάλεις την 670 με τον celeron προφανώς. Μια 7770 μια χαρά την πάει, αλλά και πάλι δεν υπάρχει λόγος κάποιος να πάει από 5770 σε 7770.

Τώρα ή εγώ δεν πιάνω τον TS ή εσύ εμένα. ή το ανάποδο :) ...

Στο αρχικό του post λέει για τον G. Μετά ρωτάει ποια παιχνίδια εκμεταλλεύονται quad-cores. Προφανώς ίσως σκέφτεται για κάτι καλύτερο από G. Για να τον συνδυάσει με μια καλύτερη VGA στο μέλλον

ησουν αρκετα κατατοπιστικος φιλε μου , ευχαριστω να σαι καλα.

για dvd-rw μαλλον θα παρω λιγο αργοτερα , θα δοκιμασω boot -setup των windows 7 με usb stick . αν τα καταφερω..

Δεν είναι τίποτα. Ευκολάκι, εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε. Δεν εχεις να χάσεις πάντως να παραγγείλεις και αυτό από το ebay με 1,5 ευρώ (μαζί τα μεταφορικά). Κι όποτε έρθει

Δημοσ.

- Για το DVD θα μπορούσες να δοκιμάσεις και κάτι τέτοιο: ΙDE to SATA Convertor από Ebay με 1,5 ευρώ.

Μια λεπτομέρεια: δεν φαίνεται να υποστηρίζει win 7!

"Support Windows 98/SE/ME/2000/XP/Vista"

Δημοσ.

Τώρα ή εγώ δεν πιάνω τον TS ή εσύ εμένα. ή το ανάποδο :) ...

Στο αρχικό του post λέει για τον G. Μετά ρωτάει ποια παιχνίδια εκμεταλλεύονται quad-cores. Προφανώς ίσως σκέφτεται για κάτι καλύτερο από G. Για να τον συνδυάσει με μια καλύτερη VGA στο μέλλον

Δεν είναι τίποτα. Ευκολάκι, εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε. Δεν εχεις να χάσεις πάντως να παραγγείλεις και αυτό από το ebay με 1,5 ευρώ (μαζί τα μεταφορικά). Κι όποτε έρθει

οκ

- για κουτι τι λετε για το thermaltake v4 ( εχει καλο airflow?) ο ενας ανεμιστηρας ειναι αρκετος που εχει μεσα ή θα πρεπει να του βαλω και κανα 2 ακομη στο μελλον?

-- βλεπω και για το aerocool qs 202( φοραει 2 ανεμιστηρες επανω) αλλα ξεφευγουμε πολυ και δεν ξερω αν αξιζει τα 60 ευρω που κοστιζει , αλλα αν αξιζει πραγματικα θα τα βρουμε τα φραγκα

Μια λεπτομέρεια: δεν φαίνεται να υποστηρίζει win 7!

"Support Windows 98/SE/ME/2000/XP/Vista"

δηλαδη δε θα μπορει να αναγνωριστει απο τα win7 τα dvd που θα πρεπει να διαβαζει? παραλογο το ακουω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...