Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας Gurus των panel. η κατάσταση έχει ως εξής. Η πιστή μου LG Flatron L246WH-BN εχτές παρέδωσε πνεύμα (αναβοσβήνει η λυχνία του power on). Επικοινώνησα με το άψογο service της LG και μου είπαν ότι με κόστος 15ε την παραλαμβάνουν από το χώρο μου την τσεκάρουν και την επιστρέφουν. Αν δεχτώ επισκευή δεν μου χρεώνουν ούτε τα 15 ευρα.

Παρόλα αυτά λέω να μην ασχοληθώ και να πάω σε κάτι καινούργιο. Έψαχνα για Dell στις 24' αλλά βλέπω ότι στα χαρτιά είναι πιο κάτω από την γριά LG!!! Μάλλον κάτι δεν λέω καλά... μήπως επειδή η Dell είναι IPS ακόμα και με μεγαλύτερο responce time δεν έχει gosting;

Η native της LG είναι

Native: 1920 x 1200

Responce Time: 5 ms

Ενω η Dell UltraSharp U2412M

Native: 1920 x 1200

Responce Time: 8 ms

Την οθόνη την θέλω αποκλειστικά και μόνο για gaming, τι προτείνετε υπάρχει κάτι καλό εκεί έξω στις 24' και με budjet <= 300e;

•  

Δημοσ.

Dell - LG

H Dell έχει ανώτερα χαρακτηριστικά, κυρίως καλύτερο panel (οπότε χρώματα & γωνίες θέασης). Το response time που αναφέρεις δεν είναι συγκρίσιμο αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί πρόβλημα. Μόνο έχε υπόψη ότι δεν έχει hdmi θύρα σε περίπτωση που σ ενδιαφέρει, μιας και φαντάζομαι αυτή χρησιμοποιείς τώρα. Αλλά και με την dvi μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου.

Δημοσ.

Ευχαριστώ Antoni ναι την HDMI χρησιμοποιούσα μέχρι σήμερα πολύ σωστή διευκρίνηση, δηλαδή στα games θα είμαι καλλίτερα από πριν ακόμα και με μεγαλύτερο responce time; Στα ξένα φόρα βλέπω ότι παίζει πολύ και η Asus VE248H.

Δημοσ.

Το σίγουρο είναι πως δε θα έχεις πρόβλημα λόγω του response time*. Δηλ. ghosting σε γρήγορες σκηνές (παιχνιδιών, ταινιών) στην U2412M δεν είδα εδώ και μισό χρόνο που την έχω (όπως και αρκετοί άλλοι από δω πέρα). Έχω μείνει ικανοποιημένος μαζί της για τα λεφτά που ζήτησε και θα την πρότεινα άνετα.

Για την Asus δε γνωρίζω κάτι.

*: Η διαφορά στο response time παίζει να ναι ακόμα μεγαλύτερη καθώς αυτό της Dell είναι gray-to-gray κι όχι rise-fall. Παρόλα αυτά στην πράξη δεν αλλάζει κάτι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...