Προς το περιεχόμενο

lg optimus l3 ερώτηση !?!?

b4ldazor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδία!

Θα ήθελα αν γνωρίζετε να με διαφωτίσετε λίγο!! Αγόρασα πρόσφατα το l3 το θέμα μου είναι αν μπορώ να κάνω κάτι για να μην αποθηκεύονται όλα στην μνημη του κινητού!

Έχω τα astro ,zdbox και εχω κάνει τις μεταφορές όσων εφαρμογών γίνονται! Με αυτές που δεν σου επιτρέπει τι κάνω? Το παρατάω έτσι ή μπορώ να κάνω τπτ??

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχω το L3 οπότε δεν μπορώ να σου εγγυηθώ ότι δεν θα πέσω έξω σε ότι πω παρακάτω.Στο XDA υπάρχουν κάποια Scripts τα οποία τα αναφέρουν κάπως έτσι {SCRIPT}App2SD!Το θέμα είναι ότι πρέπει να έχεις κάνει Partition την SD και μετά να τρέξεις τα Scriptάκια!Τώρα επειδή δεν με ενδιαφέρει το θέμα,δεν είμαι σίγουρος εάν το κινητό σου είναι συμβατό ίσως μπορεί ο Gr_Soul να δώσει τα φώτα του.

Κατέβασε το Titanium backup τώρα που είσαι root και πάτα πάνω δεξιά τη "Μαζική λειτουργία". Εκεί υπάρχει το "Μετακίνηση & Ενσωμάτωση" με την επιλογή "Μετακίνηση εφαρμογών χρήστη στην κάρτα SD".

Όσον αφορά τις προεγκατεστημένες εφαρμογές. Με ένα file explorer (ES File Manager) πηγαίνεις στο φάκελο "system/app" και διαγράφεις τα .apk που δε χρειάζεσαι. Με προσοχή όμως γιατί πολλά είναι απαραίτητα από το σύστημα για να λειτουργεί. Όταν τελειώσεις τις διαγραφές κάνεις ένα reboot και είσαι εντάξει.

Δες και αυτό αν θέλεις.

(Προτείνω πριν από όλα αυτά να κάνεις ένα backup μέσω recovery)

• Like 1

Κατέβασε το Titanium backup τώρα που είσαι root και πάτα πάνω δεξιά τη "Μαζική λειτουργία". Εκεί υπάρχει το "Μετακίνηση & Ενσωμάτωση" με την επιλογή "Μετακίνηση εφαρμογών χρήστη στην κάρτα SD".

Όσον αφορά τις προεγκατεστημένες εφαρμογές. Με ένα file explorer (ES File Manager) πηγαίνεις στο φάκελο "system/app" και διαγράφεις τα .apk που δε χρειάζεσαι. Με προσοχή όμως γιατί πολλά είναι απαραίτητα από το σύστημα για να λειτουργεί. Όταν τελειώσεις τις διαγραφές κάνεις ένα reboot και είσαι εντάξει.

Δες και αυτό αν θέλεις.

(Προτείνω πριν από όλα αυτά να κάνεις ένα backup μέσω recovery)

Ευχαριστω παιδια!!

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...