Προς το περιεχόμενο

Σάπιος QuickTime Player in MAC OS X 10.8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει κ ο τίτλος, πολύ σάπιος ο QuickTime Player στο MAC OS X 10.8.

Μία μου παίζει κανονικά βίντεο και μία μου βγάζει προβλήματα συμβατότητας. Μία μου κάνει mute τα βίντεο (δηλαδή η μπάρα που κάνεις αριστερά-δεξιά για τον ήχο δεν υπάρχει) και μία παίζει κανονικά.

Α και υπότιτλους; Ποτέ δεν μου έδειξε... Έχει κανείς τέτοιο πρόβλημα;

post-201124-0-66195400-1346215753_thumb.png

Δημοσ.

Η ομαδα του perian σταματαει την εξελιξη του

http://9to5mac.com/2012/05/14/open-source-quicktime-component-perian-closing-its-doors-soon/

και η ανακοινωση στο επισημο site http://perian.org/

Το perian δουλευε μια χαρα στο Lion , αλλα στο Mountain Lion εχουν παρουσιαστει αρκετα προβληματα σε πολλους χρηστες.

Στο Lion και εγω το δουλευα, στο ML το ξεχασα, βασικα ξεχνα το quicktime ετσι και αλλιως δεν ειναι και οτι καλυτερο.

Κανε εγκατασταση το VLC και βαλε ολα τα αρχεια video να ανοιγουν default με αυτο.

Το VLC δουλευει αψογα σε Mountain Lion και δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

Δημοσ.

ΠΩ.........βασικά το QuickTime μου άρεσε καλύτερα (τουλάχιστον στο SL) για το ωραίο scrolling που έκανε στις ταινίες όταν τις προχωρούσες μπροστά/πίσω κ το ότι εμφάνιζε κατευθείαν τους υπότιτλους (το vlc δε το κάνει αυτό).

Παρ' ολ' αυτά πάντα είχα κ εγκατεστημμένο το vlc για να παίζω ότι δεν έπαιζε το QuickTime. Μάλλον θα γίνει main player έτσι όπως έχουν τα πράγματα.

Δημοσ.

Ενας ακόμα πολύ καλός player εκτός από τον vlc και τον movist είναι ο MPlayerX.

Και μάλιστα δεν έχει το πρόβλημα που έχει με τους υπότιτλους ο movist με το ελληνικό γράμμα A όταν είναι κεφαλαίο και τονισμένο.

Δημοσ.

Τελικά το πρόβλημα που αναφέρω πιο πάνω για τον movist διορθώνεται με σωστή επιλογή encoding!

Τώρα τελευταία το ανακάλυψα και εγώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...