Hal9000 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Αν και το είχε υποσχεθεί από καιρό, η Microsoft κυκλοφόρησε σήμερα την εφαρμογή Skydrive για κατόχους Android smartphones. Η συγκεκριμένη έκδοση έρχεται να προστεθεί στις υπόλοιπες που κυκλοφόρησε φέτος η Microsoft για Windows, Windows Phone, iOS και Mac δίνοντας την ευκαιρία να ανεβάσετε τα αγαπημένα σας αρχεία στο cloud και να έχετε πρόσβαση σε αυτά από παντού.Το Skydrive για Android είναι βελτιστοποιημένο για την έκδοση 4.0 Ice Cream Sandwich και άνω χωρίς όμως να αντιμετωπίζουν πρόβλημα και οι κάτοχοι Android συσκευών με την έκδοση 2.3 Gingerbread. Τα αρχεία που θα ανεβάσετε στο Skydrive όπως φωτογραφίες, έγγραφα, μουσική, μπορείτε να τα ανοίξετε και από άλλες android εφαρμογές ενώ μπορείτε ακόμα να διαμοιραστείτε μεμονωμένα αρχεία ή και καταλόγους με άλλους χρήστες. Κάντε κλικ για εμφάνιση εικόνας0741.SkyDrive_Android_Files-and-folders-and-files-selected_thumb_3736026F (1).png Κάντε κλικ για εμφάνιση εικόνας8562.SkyDrive_Android_Pictures_thumb_2595F1D7.png Download: Skydrive για Android Site: Skydrive Blog
vfragos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Κάποιος που έχει dropbox κερδίζει κάτι παραπάνω εάν πάει στο skydrive?
XPHSTOS_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Αν είσαι παλιός χρήστης Hotmail τότε έχεις skydrive στα 25Gb... κάτι που δεν έχεις με το dropbox 1
qsis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Πώς φτάνεις τα 25 γιατί εγώ που είμαι αρχαιολογικός χρήστης του hotmail βλέπω ότι έχω μόνο 7 Καλό είναι πάντως αν και θέλει λίγη δουλίτσα ακόμα Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia Πώς φτάνεις τα 25 γιατί εγώ που είμαι αρχαιολογικός χρήστης του hotmail (από το '99 είναι ο λογαριασμός ) βλέπω ότι έχω μόνο 7 Καλό είναι πάντως αν και θέλει λίγη δουλίτσα ακόμα Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia
_tasos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Για λίγο διάστημα οι παλιοί χρήστες του hotmail μπορούσαν να μπουν στο Skydrive και να κάνουν δωρεάν upgrade τα 7GB σε 25GB. Νομίζω πως τώρα δεν είναι διαθέσιμο αυτό το upgrade
dkoum Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 εγώ που έχω λογαριασμο mail στο live.com το skydrive το αναβάθμισε αυτόματα σε 25gb
leonidasnx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Εγω πάντως δεν αλλάζω με τιποτα το Box και τα 50 GB free! Sent from my iPhone using Insomnia
lazlo1992 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Εγω πάντως δεν αλλάζω με τιποτα το Box και τα 50 GB free! Sent from my iPhone using Insomnia ποια 50 ρε φίλε? κοροϊδευόμαστε τωρα? 5gb δίνουν όλα και μόνο η microsoft κάνει την διαφορά με τα 7gb!
leonidasnx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 ποια 50 ρε φίλε? κοροϊδευόμαστε τωρα? 5gb δίνουν όλα και μόνο η microsoft κάνει την διαφορά με τα 7gb! Υπήρχε φίλε για λιγο χρονικό διάστημα προσφορά απο το Box για νέους χρήστες 50 GB. Δεν εχω λόγο να λεω μ......ιες!!! Τσεκαρισε το αν θες! Sent from my iPhone using Insomnia
TheAccountant Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 να τα βράσω τα GB οταν μου δίνουν μονο 300mb max upload size...
leonidasnx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 να τα βράσω τα GB οταν μου δίνουν μονο 300mb max upload size... Υποτίθεται οτι το cloud storage το εχεις για κάποια αρχεια έγγραφα φωτο και βίντεο τα οποία θελεις να εχεις πάντα μαζι χωρις να γεμιζει την μνήμη του τηλ. Τωρα εάν εχεις κάποια βίντεο που ειναι μεγαλύτερα ή καντα επεξεργασία ή συμπίεση ή οτι αλλο μπορεις! Box και παλι box!!!
arxaggelos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Υποτίθεται οτι το cloud storage το εχεις για κάποια αρχεια έγγραφα φωτο και βίντεο τα οποία θελεις να εχεις πάντα μαζι χωρις να γεμιζει την μνήμη του τηλ. Και χρειάζεσαι πάντα μαζί σου 50g αρχεία; Στη NASA δουλεύεις; Δεν έκανα box αν και την προλάβαινα την προσφορά ακριβώς λόγω των περιορισμών του σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Τώρα που βγήκε εφαρμογή Android θα δοκιμάσω επιτέλους το skydrive και αν μου κάνει δεν έχω κανένα πρόβλημα να δώσω μπ@ύλο στο dropbox. Ένα password λιγότερο. Edit: Έχω ξενερώσει απίστευτα. Έβαλα το skydrive' date=' το πέρασα και στο κινητό, και όταν ήρθε η ώρα να το περάσω και στο Mac παίρνω μηνυμα ότι απαιτεί [b']τουλάχιστον Lion[/b]!!! ΑΙΣΧΟΣ. Απαράδεκτη κίνηση, και εγγυημένη χασούρα από την MS. Πίσω στο dropbox ολοταχώς μέχρι να συνέλθουν. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2012 από arxaggelos
privateer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 να τα βράσω τα GB οταν μου δίνουν μονο 300mb max upload size... Tο πραγματικό όριο είναι στα 2GB μέσα απο το desktop app. Τώρα αν εσύ χρειάζεσαι να ανεβάζεις αρχεία μεγαλύτερα απο 300MB απο το κινητό όντως δεν σου κάνει το SkyDrive. http://www.theverge.com/2012/4/24/2954960/google-drive-dropbox-skydrive-sugarsync-cloud-storage-competition http://windows.microsoft.com/en-US/skydrive/compare
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα