sphinxgr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Ο φίλος αποτι κατάλαβα μιλάει για προγραμματιστή ηλεκτροβανών
Dark_Duck Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Fuck! Δεν το ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο πράμα! Αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου, αλλά δεν πίστευα ότι το έχουν κατασκευάσει! Παίζει να αλλάξω τη διάταξη με κάτι τέτοιο μελλοντικά. Thanks αδερφέ To κολεκτερ ειναι ενας σωλήνας με μια εισοδο και πολλαπλές εξόδους στην κάθε μια από τις οποίες μπαίνει μια ηλεκτροβάνα. Με εναν προγραμματιστή ηλεκτροβανών κάνεις το κύκλωμα να ποτίζει όπως θέλεις Πολλές επιλογές όπως; και σε τι χρειάζονται; Εγώ έχω δεί έναν της Gardena με δύο κουμπιά. Ένα που ορίζεις το χρόνο για το πόση ώρα θα τρέχει το νερό στα φυτά και ένα άλλο για το κάθε πότε θα ενεργοποιείται ώστε να τρέχει! Κάτι τέτοιο δεν φτάνει λες; Σαν της Gardena ειναι μόνο που εχει κουμπί που διακόπτει το πρόγραμμα επ αόριστον (πχ σε περίπτωση που βρέχει), ειναι φτηνότερος (καπου στα 47 ευρω) και η Eurodrip ειναι ελληνική εταιρεία. Επειδη πρίν κανένα μήνα εφτιαξα ενα συστημα ποτίσματος το οποίο ήταν και αρκετά πολύπλοκο οτι χρειαστείς από βοήθεια ρώτα ελεύθερα. 1
zoranb Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Σαν της Gardena ειναι μόνο που εχει κουμπί που διακόπτει το πρόγραμμα επ αόριστον (πχ σε περίπτωση που βρέχει), ειναι φτηνότερος (καπου στα 47 ευρω) και η Eurodrip ειναι ελληνική εταιρεία. Επειδη πρίν κανένα μήνα εφτιαξα ενα συστημα ποτίσματος το οποίο ήταν και αρκετά πολύπλοκο οτι χρειαστείς από βοήθεια ρώτα ελεύθερα. Η Gardena δεν έχει αντίστοιχο στην τιμη αυτή αλλά με κουμπάκι που να ακυρώνει το προγραμματισμό;
zoranb Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά κοιτάξτε τι βρύση πήγα κ πήρα... βλέποντας όμως εκ των υστέρων τους προγραμματιστές μήπως έχω πρόβλημα κ δεν θα χωράνε λέτε; Κανονικά ο υπολ. συνήθως μπαίνει στην μπροστινή ή στην πίσω έξοδο του νερού;
Dark_Duck Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά κοιτάξτε τι βρύση πήγα κ πήρα... βλέποντας όμως εκ των υστέρων τους προγραμματιστές μήπως έχω πρόβλημα κ δεν θα χωράνε λέτε; Κανονικά ο υπολ. συνήθως μπαίνει στην μπροστινή ή στην πίσω έξοδο του νερού; Μια χαρά είναι η βρυσούλα. Ο προγραμματιστής χωράει είτε πίσω είτε μπροστα.
zoranb Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Φομάμαι μήπως το μπροστά λάστιχο πέφτει πάνω στα μπουτόν του!
zoranb Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 3 ερωτήματα 1. Υπάρχουν για το αυτόματο πότισμα σωλήνες λευκού χρώματος γιατί αυτοί οι μαύροι είναι αντιαισθητικοί όταν "τρέχουν" στο μπαλκόνι μέχρι να φτάσουν στις γλάστρες! 2. Εάν έχω φυτά που θέλουν συχνό πότισμα, πχ. 4 φορές τη βδομάδα και άλλα που θέλουν 2, πως μπορώ με το αυτόμ. πότισμα να το ρυθμίσω αυτό; Πρέπει να πάρω υπολογιστή που να βγάζει δύο παροχές και στην κάθε μια να ορίζει διαφορετικό πρόγραμμα ή υπάρχει κ άλλος τρόπος; 3. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά το να έχεις μόνο ενα μπεκ σε γλάστρα που είναι 50cm διάμετρο μήπως είναι λίγο, όσον αφορά το σημείο που ποτίζεται αφού δεν απλώνεται σωστά το νερό. Υπάρχει καμιά πατέντα ώστε να απλώνεται καλύτερα το νερό σε τέτοια διάμετρο γλάστρας; Μπορώ να βάλω περισσότερα μπεκ;
siracos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Στο λευκό δεν υπάρχουν γιατί καίγονται από τον ήλιο, εκτός από κάποιους ειδικών χρήσεων(π.χ. υδροπονία) που λόγο κόστους δεν προτείνονται και δεν τους βρίσκεις εύκολα στο εμπόριο. Θες σίγουρα δύο ηλεκτροβάνες για να το κάνεις αυτό. Υπάρχουν διάφορα μπεκ με διαφορετικές παροχές, απλά βάλε το κατάλληλο μπεκ Π,χ, κοίτα εδώ ανάλογα με το χρώμα του ακροφύσιου πάει και η παροχή. http://www.palaplast.gr/files/Microsprinklers-new.pdf
zoranb Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Για τους λευκούς δεν θέλω πολλά μέτρα οπότε ίσως αντέξω το πιθανό δυσβάσταχτο κόστος. Εάν ξέρει κανείς ας μου πεί κάποια μάρκα ή κατάστημα!
zoranb Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 εντάξει παιδιά, τα βρήκα όλα, πήγα μια γύρα κ όλα οκ, αλλά είχα πάει κ παλαιότερα και ο πωλητής ήτανε κάθετος πως δεν υπάρχουν λευκοί παρά μόνο μάυροι σωλήνες για τη δουλειά αυτή.να ρωτήσω τώρα κάτι άλλο, θέλω να περάσω το σωλήνα από το σοβαντεπί του μπακονιού ώστε να μην πολυφαίνεται, πως προτείνετε να το στερεώσω πάνω στο πλακάκι (του σοβαντεπιού) για να κρατάει; με σιλικόνη ή κάτι άλλο;
stratigos24 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Έχει κανείς εικόνα αν αυτός ο προγραμματιστής με μπαταρία λέει τίποτα ; Πως σας φαίνεται ; https://www.praktiker.gr/m/p/programmatistis-lux-108614#
agamoi-thytai Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Πάρε Gardena καλύτερα. Δεν σπάνε, δεν χαλάνε.
tasanton Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και πάρε κάτι πιο επώνυμο. Π.χ αυτόν τον έχω 2 χρόνια και είναι άψογος: Claber 8428 Προγραμματιστής Ποτίσματος Μπαταρίας
thanasis00 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Gardena και εδώ, 2 χρόνια τώρα και ούτε μπαταρία δεν έχω αλλάξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα