Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να βάλω αυτόματο πότισμα για να ποτίζω τις γλάστρες μου. Έχω δεί κάποιους προγραμματιστές αλλά δεν καταλαβαίνω κ πολλά πράγματα ώστε τι χαρακτηριστικά θα πρέπει να έχει για να επιλέξω τον κατάλληλο, μπορεί κανείς να δώσει καμιά πληροφορία;

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παρε οτι βρεις πιο φθηνο για προγραμματιστη....

ειχαμε παρει εναν 20 ευρω απο το νετ , δουλευει απροβληματιστα 2 χρονια τωρα.

Ευχη και καταρα σου δινω να παρεις καλο λαστιχο και καλα μπεκακια...

1ον για να μην τρεχουν στις τρυπες που θα κανεις πανω στο λαστιχο

2ον για να μπορεις να τα ρυθμιζεις τα ριμαδια να βγαζουν ΑΚΡΙΒΩΣ οσο νερο θες για καθε φυτο.

• Like 1
Δημοσ.

20ευρώ; Πάνω απο 40 ο φθηνότερος που έχω δεί της Gardena!

Όσο για το λάστιχο, πως θα ξέρω εάν είναι καλό; Ομοίως και για τα μπεκάκια!

Δημοσ.

Να πάρεις Gardena που είναι και καλοί και σε λογικές τιμές. (κανα 50άρι). Ο φθηνός άμα σπάσει σε κανα παγετό η απο ζέστη-κρύο , θα τα πληρώσεις σε νερά μετά. Όχι ότι η Gardena είναι άριστη, είναι όμως επώνυμη και έχει 2 χρόνια εγγύηση.

και άμα θες να κάνεις και ποστιά αν χαλάσει εκτός εγγύησης, παίρνεις ένα καινούργιο ίδιο και με την νέα απόδειξη μετά απο καιρό επιστρέφεις το παλιό! (να μάθουν να έχουν τα ίδια μοντέλα 200 χρόνια)!!!!!!

Που? Στο Praktiker!

Δημοσ.

Να πάρεις Gardena που είναι και καλοί και σε λογικές τιμές. (κανα 50άρι). Ο φθηνός άμα σπάσει σε κανα παγετό η απο ζέστη-κρύο , θα τα πληρώσεις σε νερά μετά. Όχι ότι η Gardena είναι άριστη, είναι όμως επώνυμη και έχει 2 χρόνια εγγύηση.

και άμα θες να κάνεις και ποστιά αν χαλάσει εκτός εγγύησης, παίρνεις ένα καινούργιο ίδιο και με την νέα απόδειξη μετά απο καιρό επιστρέφεις το παλιό! (να μάθουν να έχουν τα ίδια μοντέλα 200 χρόνια)!!!!!!

Που? Στο Praktiker!

χαχα καλά αυτό με την ποστιά έγραψε.

1. φθηνότερο λες να είναι το Praktiker;

2. ποιόν από τους φθηνούς προγραμματιστές προτείνεις;

Δημοσ.

Εγώ έχω πάρει 6-7 απο αυτόν

http://www.gardena.com/gr/water-management/water-controls/t-1030-d/

http://www.praktiker.gr/Product/programmatistis-gardena-wt1030-755?catNavId=200

Κανά 2 έχουν χαλάσει λίγο (μικρή διαρροή όταν ενεργοποιείται) κατά καιρούς μετά απο 2-3 χρόνια, αλλά νομίζω είναι μια χαρά!

Η τιμή προφανώς είναι απο τις καλύτερες της αγοράς

http://www.skroutz.gr/c/325/garden_tools.html?keyphrase=1030

αν συνυπολογίσεις και την ποστιά, έχεις καταλήξει!

Δημοσ.

πριν αρκετα χρονια πήρα αυτο το σετακι:

http://www.praktiker.gr/Product/set-aytomatou-potismatos-me-programmatisti-gardena-t14e-760?catNavId=200

τον χρησιμοποιω μονο τα καλοκαιρια και οποτε λείπω για πολλες μερες. κανει πολυ καλη δουλεια και το μονο που θελει ειναι αλλαγμα μπαταρια καθε 2 χρονια πανω κατω και τα φυτα ξανασανανε απο τα μπουκαλια και τις παντεντες που τα ειχα ταραξει :P

Δημοσ.

Εγώ έχω πάρει 6-7 απο αυτόν

http://www.gardena.c...trols/t-1030-d/

http://www.praktiker...55?catNavId=200

Κανά 2 έχουν χαλάσει λίγο (μικρή διαρροή όταν ενεργοποιείται) κατά καιρούς μετά απο 2-3 χρόνια, αλλά νομίζω είναι μια χαρά!

Η τιμή προφανώς είναι απο τις καλύτερες της αγοράς

http://www.skroutz.g...?keyphrase=1030

αν συνυπολογίσεις και την ποστιά, έχεις καταλήξει!

1. 6-7 έχεις πάρει; Πως κ τόσα πολλά είσαι κηπουρός;

2. Ποιές οι διαφορές ανάμεσα στα δύο αυτά;

Δημοσ.

1. 6-7 έχεις πάρει; Πως κ τόσα πολλά είσαι κηπουρός;

2. Ποιές οι διαφορές ανάμεσα στα δύο αυτά;

1) Έχω κήπο με διαφορετικά επίπεδα ;)

2) τα ίδια είναι, απλά σου έβαλα 2 διαφορετικές ιστοσελίδες να τα δεις :)

Δημοσ.

1) Έχω κήπο με διαφορετικά επίπεδα ;)

Διαφορετικά επίπεδα; Κηπάκλα δηλαδή! :-D

2) τα ίδια είναι, απλά σου έβαλα 2 διαφορετικές ιστοσελίδες να τα δεις :)

Είδες πόσο μπορεί να μπερδέψει το χρώμα; :-)

Thanx φίλε!

Δημοσ.

Διαφορετικά επίπεδα; Κηπάκλα δηλαδή! :-D

Βασικά το πρόβλημα δημιουργείτε επειδή δεν έχει πίεση το νερό, οπότε πρέπει να έχει ξεχωριστή παροχή ανα κάποιο αριθμό φυτών.

Εγώ θα ήθελα ένα πότισμα το οποίο να δίνει για παράδειγμα σε 10 λάστιχα. Και να ποτίζει το κάθε λάστιχο , διαφορετική ώρα! Ε για αυτό δυστυχώς πρέπει να έχει 10 προγραμματιστές... ;)

Δημοσ.

Βασικά το πρόβλημα δημιουργείτε επειδή δεν έχει πίεση το νερό, οπότε πρέπει να έχει ξεχωριστή παροχή ανα κάποιο αριθμό φυτών.

Εγώ θα ήθελα ένα πότισμα το οποίο να δίνει για παράδειγμα σε 10 λάστιχα. Και να ποτίζει το κάθε λάστιχο , διαφορετική ώρα! Ε για αυτό δυστυχώς πρέπει να έχει 10 προγραμματιστές... ;)

Οχι ενα κολεκτερ με 10 ηλεκτροβάνες θες και 1 προγραμματιστή να τις ανοιγοκλείνει. Τι παροχή εχει η βρύση και πρέπει να σπαει στα 10? Με τι μπεκ ποτίζεις και τι φυτα? Μια βρύση που τρέχει μέτρια βγάζει 500 lt/h που φτάνουν με 8 ρια μπεκ να ποτίσεις ανετα 60 φυτα. Κάποια πατάτα μου μυρίζει σε αυτό που έχεις κάνει.

Την παροχή μπορείς χοντρικά να την μετρήσεις χρονομετρώντας 3-4 φορές σε πόση ωρα γεμίζει η βρύση ενα μπουκάλι 1+1/2 λιτρα με νερό οταν ειναι τερμα ανοιχτή. Τώρα απο προγραμματιστή εγώ πήρα εναν της Eurodrip από το Leroy Merlin και για τα χρήματα του κατι λιγότερο απο 50 ευρω ειναι και πολυ ανθεκτικός και με πολλές επιλογές.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι ενα κολεκτερ με 10 ηλεκτροβάνες θες και 1 προγραμματιστή να τις ανοιγοκλείνει. Τι παροχή εχει η βρύση και πρέπει να σπαει στα 10? Με τι μπεκ ποτίζεις και τι φυτα? Μια βρύση που τρέχει μέτρια βγάζει 500 lt/h που φτάνουν με 8 ρια μπεκ να ποτίσεις ανετα 60 φυτα. Κάποια πατάτα μου μυρίζει σε αυτό που έχεις κάνει.

Την παροχή μπορείς χοντρικά να την μετρήσεις χρονομετρώντας 3-4 φορές σε πόση ωρα γεμίζει η βρύση ενα μπουκάλι 1+1/2 λιτρα με νερό οταν ειναι τερμα ανοιχτή. Τώρα απο προγραμματιστή εγώ πήρα εναν της Eurodrip από το Leroy Merlin και για τα χρήματα του κατι λιγότερο απο 50 ευρω ειναι και πολυ ανθεκτικός και με πολλές επιλογές.

Fuck! Δεν το ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο πράμα! Αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου, αλλά δεν πίστευα ότι το έχουν κατασκευάσει! Παίζει να αλλάξω τη διάταξη με κάτι τέτοιο μελλοντικά.

Thanks αδερφέ ;)

Δημοσ.

Εγω πηγα και εσκασα για τον κηπο του εξοχικου καμποσα ευρωπουλα (σε σχεση με αυτα που βλεπω πιο πανω) σε μια μαρκα που ουτε καν θυμαμαι -αλλα μου την ειπανε για καλη και ως αδαης τους εμπιστευτηκα απλως- και πανω στον χρονο αρχισαν τα προβληματα με τα μπεκ που δεν ανοιγοκλειναν σωστα.

Γενικα θελει πολλη προσοχη στο θεμα των μπεκ, διαβαζοντας και τα παραπανω ποστ αλλα και εκ πειρας, καταλαβαινω οτι ειναι το πιο σημαντικο ζητημα στα συστηματα αυτα.

Δημοσ.
Τώρα απο προγραμματιστή εγώ πήρα εναν της Eurodrip από το Leroy Merlin και για τα χρήματα του κατι λιγότερο απο 50 ευρω ειναι και πολυ ανθεκτικός και με πολλές επιλογές.

Πολλές επιλογές όπως; και σε τι χρειάζονται;

Εγώ έχω δεί έναν της Gardena με δύο κουμπιά. Ένα που ορίζεις το χρόνο για το πόση ώρα θα τρέχει το νερό στα φυτά και ένα άλλο για το κάθε πότε θα ενεργοποιείται ώστε να τρέχει! Κάτι τέτοιο δεν φτάνει λες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...