GothmogGr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Άτιμη Δημοκρατία... Έδωσες δικαίωμα ψήφου σε όλους!!! Απο ποτε ενα φορουμ αποτελει δημοκρατια? Τσιφλικι ειναι του εκαστοτε ιδιοκτήτη. Και αυτος μπορει να ορίσει τι επιτρεπει και τι όχι να γραφεται και να λεγεται. Δεν ξερω ακομη τι παιζει στο insomnia αλλα σε αλλα φορουμ ο συγκεκριμενος χρήστης θα είχε αποκλειστει χωρίς πολλα πολλα. Ειδικα μετά απο καποια ποστ οπως μερικά προηγουμενα που εβριζε ασχημα χωρίς να του έχει δωθει αφορμή! 4
Luxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Παιδια καποια μειωση μπορει να γινει; Εστω και 10-20 ευρω.
ninos30 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 H αλήθεια είναι ότι εδώ στο Insomnia έχει παραγίνει το κακό... Έχει γεμίσει με "κακούς" χρήστες και αρκετοί από τους γνώστες που έβλεπα εν καιρό έχουν απομακρυνθεί ή παρακολουθούν από το παρασκήνιο... Και τα παραπάνω δυστυχώς εκφράζονται συνεχώς από κάποιους που ακόμα το παλεύουν. Απλά κάποια στιγμή έρχεται η απογοήτευση. Είναι αλήθεια πως ένα forum έχει σκοπό ΚΑΙ να καθοδηγεί, πέρα από την πλακίτσα (που υπάρχουν κατάλληλα sections γιαυτό). Αν υπάρχουν άτομα που συνεχόμενα παραπληροφορούν (πολλές φορές και σκόπιμα για να κάνουν την πλάκα τους) αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπερδεύονται χρήστες που καίγονται για κάποια λύση και είναι έτοιμοι να ακούσουν τα πάντα. Τα αποτελέσματα προφανή και με πολύ κίνδυνο πολλές φορές... Τεσπά με έπιασε το μελοδραματικό μου... Φταίει η μπάλα που μόλις γύρισα και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου μάλλον @Luxx Κουτί (με βαριά καρδιά στο λέω ), και cooler να τον βάλει αργότερα. Σιγά-σιγά θα αρχίσουνε τα κρύα και δεν θα πολυστροφάρει 4
val007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 LG IPS234V http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.157195 149 e
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Όπως το έβγαλε ο νινος με το μαχαιρι, μόνο το dvd-rw μπορεί να κόψει.
ninos30 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Βέβαια με αυτήν ανεβαίνει το κόστος, αλλά είναι 23αρα! Καλή περίπτωση
Luxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Τα μεταφορικα ειναι που με προβληματιζουν.. 38 ευρω δεν ειναι και λιγα..
ninos30 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δυστυχώς ΔΕΝ θα βρεις στην Αθήνα παρόμοια τιμή ΚΑΙ με τα μεταφορικά μέσα. Μετά για να πέσει το κόστος ξεχνάς την 7850 και πας σε λύσεις 7770 που το Gaming αρχίζει και γίνεται μέτριο. Πάντως μίλα μαζί τους για τα μεταφορικά. Μην κοιτάς μόνο τι σου βγάζει το site.
PAVLOS566 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Αλλαξε το budget, 800 ευρω για κουτι,οθονη και περιφερειακα ( ηχεια, πληκτρολογιο, ποντικι ) Τι προτεινετε; Θα το παραγγειλω μεσα στις επομενες ημερες. Εγκατασταση λειτουργικου θα κανω μονος μου. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.157195
Luxx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Τα σπαει το μηχανημα!! Και η οθονη επισης! Το μονο που δε μου αρεσε ειναι το πληκτρολογιο.. Αχαχα! Εννοειται οτι και για τον δικο μου μελλοντικο υπολογιστη πως θα σας εμπιστευτω! Μονο μια ερωτηση. Ξερετε για την lg οθονη ποιες ρυθμισεις ειναι οι ιδανικοτερες; Και επισης, τωρα εχω συνδεδεμενη την οθονη στον υπολογιστη με dvi. Με hdmi θα εχει ακομα καλυτερη ποιοτητα; Και εαν ναι, που; Σε παιχνιδια και ταινιες ή ακομα και στο ιντερνετ;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μονο μια ερωτηση. Ξερετε για την lg οθονη ποιες ρυθμισεις ειναι οι ιδανικοτερες; Αν δεν δοκιμασεις, δεν θα βρεις. Εν πολλοίς είναι υποκειμενικό, τι σου κάθεται καλύτερα στο μάτι. Και επισης, τωρα εχω συνδεδεμενη την οθονη στον υπολογιστη με dvi. Με hdmi θα εχει ακομα καλυτερη ποιοτητα; Όχι, είναι ακριβώς το ίδιο. Και εαν ναι, που; Σε παιχνιδια και ταινιες ή ακομα και στο ιντερνετ; Πουθενά.
petranthe Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Καλά και εσείς έμπειροι χρήστες κάθεστε και ασχολείστε με ανθρωπο που προτείνει Force PSU σε μηχάχνημα, green δίσκο για λειτουργικό , Z77 mobo με κλειδωμένο cpu,supercase για κουτί , 550 ti (!) και οθόνη 80 ευρώ ; O i5 σε μάρανε ! Φιλε TS πάρε ότι σου προτείνει ο nino... Ετσι απλα... Βασικά όπως είναι το post #29 μπορεί να στικαριστει γιατι είναι ενα καλό παραδειγμα προς αποφυγή για όλους όσους φτιαχνουν PC...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα