Latency Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Τελείως ανισόρροπο σύστημα. Φίλε μην παίρνεις στο λαιμό σου ανθρώπους που δεν τους περισσεύουν άμα δεν ξέρεις... ποιος μιλάει και σε ποιον μιλάει....
GothmogGr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 ποιος μιλάει και σε ποιον μιλάει.... Φίλε μου γιατί έχεις βαλθει να καταστρεφεις οποίο θέμα περνεις μέρος?
ninos30 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Τι ειναι το AM Cooler; Διαφορετικο απο το Case Cooler που μου εχεις στην συνθεση και κανει 5 ευρω; Ή Εννοεις after market; Αλλα με το ανεμιστηρι στα 50+ ευρω, ξεφευγουμε παλι απο τα 800 ευρω! Και αυριο πρεπει να γινει η παραγγελια!! Ισως ριξω τη χωρητικοτητα του σκληρου δισκου. Θα δω. Όντως ΑΜ σημαίνει After Market. Σου έβαλα ΑΜ cooler, γιατί αν αποφάσιζες να πας στον i3, το έξτρα κόστος θα το έδινες ούτως ή άλλως (και όπως είδες πιο ακριβά). Ρίχνοντας την χωρητικότητα του δίσκου στα μισά (500GB) θα κερδίσεις 10 ευρώ. Δεν νομίζω ότι αξίζει. Γνώμη μου ότι είναι "πάτος" αυτό το σύστημα στα 815. Μπορείς να βάλεις ένα κουτί των 40 ευρώ και να είσαι εντάξει αλλά σε "εκλιπαρώ" να μην το κάνεις. Το κουτάκι είναι κάτι που μένει για χρόνια. Ούτε να σκεφτείς να πέσεις κάτω από την 7850 (έσπασε και το ψυχολογικό φράγμα των 200 ευρώ...) γιατί μετά δεν θα είναι παιχνιδομηχανή. Ούτε να φύγεις από IPS monitor γιατί μετά ρίχνεις κατά πολύ την οπτική απόλαυση.
Luxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 816 ε; Δε μαμιεται, θα το παραγγειλω! Σε εμπιστευομαι! Λες απο msystems να βγαινει πιο φθηνα; Αλλα δε βλεπω πουθενα το case που προτεινεις, οποτε ακυρο! Φιλε καρτα ηχου δε θελει; Εχει η μητρικη πανω; Τελος, γιατι με "εκλιπαρεις" για αυτο το case; Απο μια εικονα που βλεπω, δε ειναι και πολυ εντυπωσιακο.
ninos30 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Αυτό θα σε φάει! Μπα δεν νομίζω. Άμα θέλεις το βλέπουμε αλλά εκεί θα πάμε σε i3. Δεν έχει 965 Εννοείται Η εξωτερική εμφάνιση είναι υποκειμενική. Εμένα μου αρέσει γιατί είναι σοβαρό. Η ποιότητα υλικών όμως, το φινίρισμα, το airflow, το cable management, το tooless design κ.ο.κ είναι πράγματα που δεν φαίνονται από μία φώτο. Κοινώς είναι μια κλάση πάνω από τα κουτιά των 40-60 ευρώ. Συγκρίνεται με αυτά των 80-100. Δεν είναι και πανάκεια όμως. Αν σου αρέσει εσένα κάποιο άλλο το βλέπουμε
Luxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Καλως, θα προχωρησω σε παραγγελια. Δεχονται αντικαταβολη, ξερεις; Ή μεσω paypal; Αυτο που σκεφτομαι ειναι πως θα το στειλω μετα στην λαρισα.. Και ποσο θα κοστισει.. Ισως να συμφαιρει περισσοτερο να αγορασω ετοιμο λειτουργικο; Και να παει κατευθειαν στην Λαρισα;
Latency Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 816 ε; Δε μαμιεται, θα το παραγγειλω! Σε εμπιστευομαι! Λες απο msystems να βγαινει πιο φθηνα; Αλλα δε βλεπω πουθενα το case που προτεινεις, οποτε ακυρο! Φιλε καρτα ηχου δε θελει; Εχει η μητρικη πανω; Τελος, γιατι με "εκλιπαρεις" για αυτο το case; Απο μια εικονα που βλεπω, δε ειναι και πολυ εντυπωσιακο. θα πάρεις AMD? sorry αλλά με 816ε φτιάχνεις πολύ πιο δυνατό μηχάνημα με ι3(αν οχι ι5)-GTX660, SSD,Z77 @NINOS Δεν φαίνεσαι για άτομο που δεν ξέρει αλλά πάρε μια συμβουλή, Σχετικά με τις μητρικές που προτείνεις ανέβα λίγο πιο πάνω φίλε μου, 65ε μητρική είναι πολύ λίγα και 2ον οι τιμές των "μέτριων-καλλών" μητρικών αρχίζουν από 60ε~ άρα του πούλησες το φθηνότερο ξέρεις, ... άλλο είναι να έχεις τρίτης γενιάς επεξεργαστή σε Z68 (Bios update), και άλλο να έχεις σε Z/H/77 (Serie 7) όπου υπάρχει καλύτερη εκμετάλλευση πόρων και ομαλότερη λειτουργία...(θέλω να πω μην πέφτεις κάτω από 78-82 και αυτό το λέω επειδή σε αυτό το range (60-75 9/10 φορές είναι 'low' μητρικές, άσε που μιλάμε και για gamer.) ΥΓ: για το πάνω δεν το λέω εγώ, το διάβασα κάπου στο site της Gigabyte "7ης γενιάς, καλύτερη εκμετάλλευσης - λειτουργία των 22nm επεξεργαστών ..." μην φανταστείς τώρα ότι θα είναι Άρτα-Ιωάννινα η διαφορά ... φιλικά πάντα.
Thanos1972 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Να γινω κακος,να μην γινω κακος,να γινω κακος,να μην γινω κακος. 3
Luxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδια με εχετε μπερδεψει και ειμαι ενα κλικ πριν την παραγγελια.. θα πάρεις AMD? sorry αλλά με 816ε φτιάχνεις πολύ πιο δυνατό μηχάνημα με ι3(αν οχι ι5)-GTX660, SSD,Z77Τωρα εσυ εισαι σιγουρος για αυτα που λες; Μαχι με ηχεια,οθονη και ποντικι/πληκτρολογιο; Χλωμο!
Thanos1972 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μπερδευτηκες γιατι ακουγονται ανακριβειες.το ακους Latency.εαν δεν ξερεις,μην απαντας γιατ παραεγινε το κακο. luxx ακου τον Νινο.
Luxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Τα μεταφορικα βγαινουν 37 ευρω, και θα θελω αλλα τοσα ισως και παραπανω για να το στειλω λαρισα μετα. Οποτε ξεφευγουμε κατα πολυ!! Εαν γινεται μια εναλλακτικη συνθεση μερχι 750 ευρω. Το ξερω οτι σας κουραζω, αλλα δεν υπαρχουν παραπανισια λεφτα.. Ισως απο καποιο καταστημα που να βρισκεται στην Αθηνα και να γλυτωσουμε καποια μεταφορικα; Ας ριξουμε λιγο και απο την καρτα γραφικων, ειπαμε δεν ειναι απαιτητικος gamer.. +1 @ nino30 αλλά με την 870 etxreme 3 R2.0 +1 @ ips panel στα 154€ βγαίνει η 23" lg με κουπόνι WEMISSEDU Το κουπονι δυστυχως εληξε..
TEOKOS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Να γινω κακος,να μην γινω κακος,να γινω κακος,να μην γινω κακος. Xαχα !! πρόσεχε σε ποιον αναφέρεσαι :) Uploaded with ImageShack.us
GothmogGr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Καλά περνάτε εδώ. Ουυυυ τρελο παρτακι!! Φιλε TS μην ακους τις ανακριβειες του latency ...
ninos30 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) @Latency... Κάνουμε και καλαμπουράκι? Ε, ατιμούλικο? Γιατί μόνο ως τέτοιο μπορώ να το εκλάβω. Κι εγώ θέλω ο Αι-Βσίλης με 800 ευρώ να μου φέρει dual-Opteron PD core, 64GB ECC memory, ένα 1600αρι SSD Z-Drive (για να μην ψάχνεσαι τι είναι αυτό), 2x690 για SLI και ένα floppy (λησμονός του παρελθόντος). Ξέχασα της 3xU3011 για 3dSurround... (Είδες ότι ζητάει οθόνη και περιφερειακά στην τιμή ο άνθρωπος?) Άτιμη Δημοκρατία... Έδωσες δικαίωμα ψήφου σε όλους!!! Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2012 από ninos30
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα