terry308 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Σε ποια περιοχή είσαι ? 630€ χωρίς μεταφορικά από Θεσ/νλικη + Lg 23" ips
lordlothar Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, θέλω να χτίσω ένα σύστημα για έναν φίλο και το budget είναι παρόμοιο με αυτό που διαθέτει και ο φίλος μας ο Luxx. Υπάρχει περίπτωση να στραφούμε προς intel, ή δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο σε αυτά τα χρήματα? Ο i3-2100 ας πούμε? Η ακόμα και προς τη σειρά FX της AMD, λέει τίποτα? Έχω καιρό να ασχοληθώ και έχω μείνει πίσω! Δεν ανοίγω καινούργιο θέμα επειδή είναι παρόμοια περίπτωση, μήπως επωφεληθή και κάποιος άλλος από κάποια απάντηση..!
Luxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Αθηνα μενω. Το μηχανημα θα παει λαρισα, αλλα σκεφτομαι να το παρω πρωτα εγω στην Αθηνα, για να του περασω λειτουργικο και ορισμενα προγραμματακια, γιατι ο φιλος μου δε ξερει.. Το case εχει ανεμιστηρες; Εαν γινεται να ειναι μαυρο με λιγο καλουτσικο design. Terry ωραιο το συστημα, αλλα δε βλεπω περιφερειακα πουθενα. Ξεφευγουμε απο τιμη. Επισης για το προηγουμενο συστημα δε βλεπω ηχεια. Οχι τιποτα ιδιαιτερο. 2.1 μεχρι και 50 ευρω. Ισως καποια Logitech. ** Τωρα ειδα οτι τελικα εχεις ηχεια, αλλα θα ηθελα καποια καλυτερα. Ας πουμε τα logitech z3 ή καποια παρομοια. Επισης γιατι προτεινεις amd; Δεν εχουν προβλημα με τις θερμοκρασιες; ** Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2012 από Luxx
ninos30 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Επισης γιατι προτεινεις amd; Δεν εχουν προβλημα με τις θερμοκρασιες; ** OXI Τα Logitech που λες έχουν 2 ευρώ διαφορά με τα Creative που σου έβαλα: http://www.visionstu...id=26339&cat=32
Luxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω; Ειπαμε η εγκατασταση ειναι δωρεαν; Δλδ το κουτι θα μου ερθει ετοιμο; Το PSU ειναι καλο; Με τη καρτα γραφικων, μεχρι τι παιχνιδια θα παιζει; SSD λετε οχι, ετσι;
ninos30 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 ΟΧΙ. ΝΑΙ. ΝΑΙ. ΝΑΙ. Όλα, αλλά μην περιμένεις BF3 σε Ultra settings. Σε high θα είσαι. SSD είναι μια ωραία πολυτέλεια. Αν χωρούσε στο budget θα ήταν πολύ καλά (θέλεις άλλα περίπου 80 ευρώ). Αλλά δεν μπορείς να κόψεις από κάπου για να τον βάλεις. Ίσως αργότερα που θα πέσουν κι άλλο. Y.Γ. Δεν ξέρω που θα καταλήξεις τελικά αλλά στην σύνθεσή μου να υπολογίσεις αυτό το κουτί: http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=28539&cat=1&sub=0&pmanuf=194&sort=undefined&step=undefined Καλησπέρα παιδιά, θέλω να χτίσω ένα σύστημα για έναν φίλο και το budget είναι παρόμοιο με αυτό που διαθέτει και ο φίλος μας ο Luxx. Υπάρχει περίπτωση να στραφούμε προς intel, ή δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο σε αυτά τα χρήματα? Ο i3-2100 ας πούμε? Η ακόμα και προς τη σειρά FX της AMD, λέει τίποτα? Έχω καιρό να ασχοληθώ και έχω μείνει πίσω! Δεν ανοίγω καινούργιο θέμα επειδή είναι παρόμοια περίπτωση, μήπως επωφεληθή και κάποιος άλλος από κάποια απάντηση..! Ο 965 είναι τεττραπύρηνος ενώ ο 2100 διπύρηνος. Stock έχουν περίπου την ίδια επεξεργαστική ισχύ αλλά τον 965 μπορείς να τον σηκώσεις αρκετά. Οπότε για Gaming, 965 FTW. Οι FX 4xxx/6xxx είναι υποδυέστεροι του 965. Ο 8120 είναι πιο ακριβός, θέλει καλύτερη ΜΒ και καίει αρκετά. Καλός επεξεργαστής με καλύτερο μέλλον θεωρώ, αλλά "δύσκολος" στην χρήση του (PSUs, OCing, airflow κλπ).
Luxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Φιλε θα σε εμπιστευτω, φαινεσαι γνωστης του αντικειμενου! Αν και δε μου αρεσουν οι AMD τοσο πολυ! Ασε που ακουω διαφορα περι θερμοκρασιων.
ninos30 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Θα σου πω όμως και μια παροιμία που φαντάζομαι την ξέρεις: "Παρακαλετό μ... ξινό γ..." (ελπίζω να μην διαβάζουν ανήλικα). Μην κάνεις αγορές αν δεν γουστάρεις κάτι. Αντικειμενικά ο 965 είναι καλύτερος από τον ι3 στα σημερινά games. Σε παλιότερα όπου βλέπανε 1-2 πυρήνες ο i3 θα ήταν μπροστά. Πλέον όμως που εκμεταλλεύονται το multi-threaded όχι. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως o i3 είναι τόσο πίσω. Ειδικά αν δεν κλοκάρεις τον 965. Οπότε αν η καρδιά σου πάει με Intel, πάρε αυτόν. Και δέστον με αυτό το ΜΒ: http://www.visionstu...?id=29359&cat=3 Άντε και καλές αγορές! Το κουτί μην ξεχάσεις Υ.Γ. Για το τέλος σου κρατάω το καλύτερο για να πας σε Intel. Ο bundled-ανεμιστήρας του Phenom δεν παλεύεται... Πολύ φασαρία. Αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί after-market. Στην Intel είναι πιο υποφερτά τα πράγματα και για τον i3 είναι αρκετή η stock. Βέβαια: Κόστος ΑΜD965+MB+AM cooler = Κόστος i3 3220+MB (εκτός αν πας σε κάτι Η61 που δεν στο συνιστώ) Και είσαι και πιο "ήσυχαααααα..."
Luxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Οπα αυτα δε τα ηξερα!! Καλα δε εχει σχεση που ειναι η καρδια μου, το συστημα δεν ειναι για εμενα!! Μπορεις να μου κανεις μια συνθεση με intel; Λογικα θα πεσουμε σε επιδοσεις, επειδη ειναι πιο ακριβοι οι επεξεργαστες; Με Clock δε προκειται να ασχοληθει καθολου ο φιλος μου, δεν εχει ιδεα απο αυτα!
ninos30 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Καλά δεν στα έγραψα επάνω?... Σου έβαλα την MB και σου είπα τον i3-3220 Από την μία έχεις: AMD 965 -> 92 ευρώ AsRock 970Pro3 -> 67 ευρώ Cm 212 Evo -> 36 ευρώ Σύνολο 195 ευρώ Και από την άλλη: i3-3220 -> 117 ευρώ GB H77-DS3H -> 85 ευρώ Σύνολο 202 ευρώ Στο ίδιο κόστος και πιο γρήγορο μηχάνημα και πιο ήσυχο (και δροσερό). Υπέρ του 965 πάντα. Είπαμε υπάρχουν μητρικές και από τις δύο πλευρές που μπορεί να ρίξουν το κόστος, εγώ τις θεωρώ όμως μη επαρκής. Εσύ μπορείς να πεις ότι θες και να τις χρησιμοποιήσεις (υπερβάλω βάζοντας το κάτω όριο): 1155: http://www.visionstu...&step=undefined ΑΜ3: http://www.visionstu...&step=undefined
Luxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Αφου πιο παντω ειπες οτι ο AMD κανει πιο πολυ φασαρια!! Τωρα λες οτι ειναι πιο ησυχος;
ninos30 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 *@(*&(_!*#&(!_@&(@_#!_#& Αφού σου βάζω ΑΜ cooler για να είναι πιο ήσυχος... Δεν βλέπεις τα 2 σετάκια?
Luxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Τι ειναι το AM Cooler; Διαφορετικο απο το Case Cooler που μου εχεις στην συνθεση και κανει 5 ευρω; Ή Εννοεις after market; Αλλα με το ανεμιστηρι στα 50+ ευρω, ξεφευγουμε παλι απο τα 800 ευρω! Και αυριο πρεπει να γινει η παραγγελια!! Ισως ριξω τη χωρητικοτητα του σκληρου δισκου. Θα δω.
Latency Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 μπήκα να δω πιος ασχολήθηκε με το θέμα, μου έκανε εντύπωση που είδα μόνο 1 reply από τον δεινόσαυρο (μήπως είναι άρρωστος και δεν μπορεί να γράψει?) βασικά θες να παίξεις παιχνίδια σε φουλ οπτιονς ή σε μεντιου, θες να παίζεις τα τελευταία φπς παιχνίδια? αν θες φουλ είναι πολύ λίγα τα λεφτά, αν θες να παίζεις με "άνεση" σε μεντιουμ οπτιονς τότε βάλε ακόμα 100~ευρώ ρε nino , τι προτείνεις ι3? ας δώσει 60 ευρώ παραπάνω το παιδί να πάρει τον ι5 , Game PC θέλει όχι Facebook PC σου έμεινε κάρτα γραφικών και οθόνη, στα Plaisio δεν έχει κάτι αξιόλογο, υπολόγισε 80 ευρώ για την οθόνη άρα έφτασες στο 600αρι σου, βρες άλλα 150 περίπου να πάρεις μια GTX550Ti, + μια ψύχτρα για τον επεξεργαστή (οκ 10ε κάνει ) αν θες κόψε από το παραπάνω λίγο όπως 500GB HD sta 50e~ ΥΓ: επειδή θες Game PC σου προτείνω την Ζ77 για Overclock, αν δεν σκοπεύεις μπορείς να πας στην Η77 και να γλυτώσεις περίπου 30 ευρώ αλλά μην κάνεις τέτοια μλκια. υγ2: δεν σου πρότεινα SSD γιατί είναι ακριβά και δεν θα σου φτάσει αν είσαι πολύ Gamer, έτσι όπως είναι τα παιχνίδια σήμερα που πιάνουν 12-15ΓΒ... άστα να πάνε
TEOKOS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 μπήκα να δω πιος ασχολήθηκε με το θέμα, μου έκανε εντύπωση που είδα μόνο 1 reply από τον δεινόσαυρο (μήπως είναι άρρωστος και δεν μπορεί να γράψει?) βασικά θες να παίξεις παιχνίδια σε φουλ οπτιονς ή σε μεντιου, θες να παίζεις τα τελευταία φπς παιχνίδια? αν θες φουλ είναι πολύ λίγα τα λεφτά, αν θες να παίζεις με "άνεση" σε μεντιουμ οπτιονς τότε βάλε ακόμα 100~ευρώ ρε nino , τι προτείνεις ι3? ας δώσει 60 ευρώ παραπάνω το παιδί να πάρει τον ι5 , Game PC θέλει όχι Facebook PC σου έμεινε κάρτα γραφικών και οθόνη, στα Plaisio δεν έχει κάτι αξιόλογο, υπολόγισε 80 ευρώ για την οθόνη άρα έφτασες στο 600αρι σου, βρες άλλα 150 περίπου να πάρεις μια GTX550Ti, + μια ψύχτρα για τον επεξεργαστή (οκ 10ε κάνει ) αν θες κόψε από το παραπάνω λίγο όπως 500GB HD sta 50e~ ΥΓ: επειδή θες Game PC σου προτείνω την Ζ77 για Overclock, αν δεν σκοπεύεις μπορείς να πας στην Η77 και να γλυτώσεις περίπου 30 ευρώ αλλά μην κάνεις τέτοια μλκια. υγ2: δεν σου πρότεινα SSD γιατί είναι ακριβά και δεν θα σου φτάσει αν είσαι πολύ Gamer, έτσι όπως είναι τα παιχνίδια σήμερα που πιάνουν 12-15ΓΒ... άστα να πάνε Τελείως ανισόρροπο σύστημα. Φίλε μην παίρνεις στο λαιμό σου ανθρώπους που δεν τους περισσεύουν άμα δεν ξέρεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα