Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εννοεις Metro εκδοση;

Ο Firefox θα υποστηριζει touchscreen interface για την Desktop πλατφορμα μεσω της Metro εκδοσης του,της οποια preview θα κυκλοφορησει τελη σεπτεμβριου.

Η Metro εκδοση θα ειναι μικτη,δηλαδη θα υποστηριζει το metro interface αλλα και το κλασσικο desktop interface των windows.

Υποψιν οτι ο Firefox ακομη και στην τωρινη desktop εκδοση του υποστηριζει touchscreen events.

Δημοσ.

Ο Firefox θα υποστηριζει touchscreen interface για την Desktop πλατφορμα μεσω της Metro εκδοσης του,της οποια preview θα κυκλοφορησει τελη σεπτεμβριου.

Η Metro εκδοση θα ειναι μικτη,δηλαδη θα υποστηριζει το metro interface αλλα και το κλασσικο desktop interface των windows.

Υποψιν οτι ο Firefox ακομη και στην τωρινη desktop εκδοση του υποστηριζει touchscreen events.

Εχει χρονια που υποστηριζει touch,απλα να το κανου πιο smooth οπως ειναι και ο ie του desktop ui!

Και αυτο ισχυει και στα windows7!

Αναφερω τον firefox,γιατι ειναι ο μονος εναλλακτικος του ie για touch,λογο του οτι οι υπολοιποι ειναι ακομη χειροτεροι!

Δημοσ.

Μόλις τον ξήλωσα!

Συγνώμη παιδιά, αλλά αν μπροστά στον chrome αυτό είναι ταχύτητα, δε θέλω να φανταστώ τι σημαίνει καθυστέρηση...

Έχει καταντήσει πιο αργόστροφος κι απ'τον IE9 o firefox!

Δημοσ.

οπως επισης,φανταζομαι δηλαδη,κανεις δεν μου απαγορευει να λεω το αυτονοητο οτι η γνωμη σου ειναι λανθασμενη.

Το ΔΙΚΟ ΣΟΥ αυτονόητο killik το διαβάζουμε από 6-7 φορές σε κάθε σελίδα ενός topic που είναι αφιερωμένος στον έρωτα της ζωής σου, που ονομάζεται firefox!

ειμαστε ενταξει τωρα;

Τώρα που τον ξήλωσα εγώ προσωπικά είμαι μια χαρά!

Για σένα δε ξέρω, κι ούτε μ'ενδιαφέρει...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις τον ξήλωσα!

Συγνώμη παιδιά, αλλά αν μπροστά στον chrome αυτό είναι ταχύτητα, δε θέλω να φανταστώ τι σημαίνει καθυστέρηση...

Έχει καταντήσει πιο αργόστροφος κι απ'τον IE9 o firefox!

Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός. Ο Firefox έχει κάνει άλματα τελευταία.. Εκτός εάν είσαι fanboy της google. Τότε πάω πάσο.

Δημοσ.

Ξαφνικα εξαφανιστηκε το speed dial στις νεες καρτελες. Καμια βοηθεια;

Ξαφνικα εξαφανιστηκε το speed dial στις νεες καρτελες. Καμια βοηθεια;

Για καποιο λογο στο browser.newtab.url η τιμη ειχε σβηστει ενω πρεπει να ειναι about:newtab

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...