ektor7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 με τον 15, κυκλοφορησε και η tablet εκδοση η οποια λενε αρκετα πιο βελτιωμενη. Για τα windows?Που την βρισκω?
ektor7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 εννοεις Metro εκδοση; Οχι,για το desktop μιλω!
airthanos69 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 παιδια τα προσθετα του kaspersky γιατι δεν δουλευουν απο τον firefox 12 και μετα?
KilliK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 εννοεις Metro εκδοση; Ο Firefox θα υποστηριζει touchscreen interface για την Desktop πλατφορμα μεσω της Metro εκδοσης του,της οποια preview θα κυκλοφορησει τελη σεπτεμβριου. Η Metro εκδοση θα ειναι μικτη,δηλαδη θα υποστηριζει το metro interface αλλα και το κλασσικο desktop interface των windows. Υποψιν οτι ο Firefox ακομη και στην τωρινη desktop εκδοση του υποστηριζει touchscreen events.
ektor7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Ο Firefox θα υποστηριζει touchscreen interface για την Desktop πλατφορμα μεσω της Metro εκδοσης του,της οποια preview θα κυκλοφορησει τελη σεπτεμβριου. Η Metro εκδοση θα ειναι μικτη,δηλαδη θα υποστηριζει το metro interface αλλα και το κλασσικο desktop interface των windows. Υποψιν οτι ο Firefox ακομη και στην τωρινη desktop εκδοση του υποστηριζει touchscreen events. Εχει χρονια που υποστηριζει touch,απλα να το κανου πιο smooth οπως ειναι και ο ie του desktop ui! Και αυτο ισχυει και στα windows7! Αναφερω τον firefox,γιατι ειναι ο μονος εναλλακτικος του ie για touch,λογο του οτι οι υπολοιποι ειναι ακομη χειροτεροι!
ntg1980 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μόλις τον ξήλωσα! Συγνώμη παιδιά, αλλά αν μπροστά στον chrome αυτό είναι ταχύτητα, δε θέλω να φανταστώ τι σημαίνει καθυστέρηση... Έχει καταντήσει πιο αργόστροφος κι απ'τον IE9 o firefox!
GnsP Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 ^^ Do it like KilliK Ότι να 'ναι Και ναι, είμαι λιγάκι βλάχος 1
ntg1980 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 οπως επισης,φανταζομαι δηλαδη,κανεις δεν μου απαγορευει να λεω το αυτονοητο οτι η γνωμη σου ειναι λανθασμενη. Το ΔΙΚΟ ΣΟΥ αυτονόητο killik το διαβάζουμε από 6-7 φορές σε κάθε σελίδα ενός topic που είναι αφιερωμένος στον έρωτα της ζωής σου, που ονομάζεται firefox! ειμαστε ενταξει τωρα; Τώρα που τον ξήλωσα εγώ προσωπικά είμαι μια χαρά! Για σένα δε ξέρω, κι ούτε μ'ενδιαφέρει...
gnsX Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μετά απο καιρό μπορώ να πω ότι ο FF15 είναι ο καλύτερος browser για Mac 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτός ο Waterfox τι σόι πράγμα είναι;
argirisparxas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μόλις τον ξήλωσα! Συγνώμη παιδιά, αλλά αν μπροστά στον chrome αυτό είναι ταχύτητα, δε θέλω να φανταστώ τι σημαίνει καθυστέρηση... Έχει καταντήσει πιο αργόστροφος κι απ'τον IE9 o firefox! Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός. Ο Firefox έχει κάνει άλματα τελευταία.. Εκτός εάν είσαι fanboy της google. Τότε πάω πάσο.
disqualified Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Ξαφνικα εξαφανιστηκε το speed dial στις νεες καρτελες. Καμια βοηθεια; Ξαφνικα εξαφανιστηκε το speed dial στις νεες καρτελες. Καμια βοηθεια; Για καποιο λογο στο browser.newtab.url η τιμη ειχε σβηστει ενω πρεπει να ειναι about:newtab
tstavrou Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δοκίμασε να βάλεις αυτό: chrome://speeddial/content/speeddial.xul
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα