NikosPanorama Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 οτι ναναι. ιδέα μου λογικά,μην αρπάζεσαι.
s3v3r0us Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δεν είδα πάντως κάποια αισθητή διαφορά, χρησιμοποιώ Ubuntu Linux. Ίσως για ακόμη μια φορά δόθηκε μεγαλύτερη βαρύτητα στην έκδοση για Windoze.
ntg1980 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Ο chrome είναι ασυζητητή πιο γρήγορος... ΑΛΛΑ!!! Kι ο firefox είναι ασυζητητή πιο σταθερός! Ο chrome τρώει εκείνα τα γνωστά του κολλήματα με τα αιώνια loading... loading... loading... και η σελίδα να μη κάνει loading... και θέλω να πετάξω το mouse μου στο τοίχο να το κάνω θρύψαλα!! Η αλεπού τέτοια θέματα δεν έχει. Έκανες κλικ σε σελίδα, θ'ανοίξει! ΤΕΛΟΣ!! Το μοναδικό πράγμα που θέλω ν'αλλάξει, είναι αυτό με την ασφαλή λειτουργία. Δε μ'ενδιαφέρει ποιοι είναι οι λόγοι που επιλέγουν να μη μπορείς να τρέχεις συγχρόνως και κανονική και ασφαλή λειτουργία, ξέρω πως ο IE και ο chrome αυτό δε το κάνουν και πως δε με εξυπηρετεί η λογική του firefox. Προς το παρόν δε μπορώ ν'αποφασίσω ποιον απ'τους δύο θέλω... Έκανα αλλαγή για την ώρα σε αλεπού και βλέπουμε. Θα δείξει!
KilliK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2012 από KilliK
ntg1980 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Eυχαριστώ για την ενημέρωση! Δε θέλω όμως να κάνω το ένα... και το άλλο... και το παρ'άλλο για να χρησιμοποιήσω κάτι, που με ένα κλικ στον IE (κι ας μην τον έχω βασικό browser) μπορώ να το'χω. Επίσης ξέρω ότι μ'ενημέρωσες, αλλά όπως έγραψα "δε μ'ενδιαφέρουν οι λόγοι, απλά δε με εξυπηρετεί"! Από'κει και πέρα μένω για την ώρα δοκιμαστικά στην αλεπού, επειδή μ'άρεσαν πολλά άλλα πράγματα που δεν έχει ο chrome, όπως πχ η ξεκάθαρη εικόνα των ρυθμίσεων και το rendering όταν σβήνεις την επιτάχυνση hardware (όπως πολύ σωστά είπες). Στη ταχύτητα συγνώμη, θα διαφωνήσω.
KilliK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 αστο αγορι μου. κοιτα μην κουραστεις. στην ταχυτητα διαφωνησε οσο θελεις. παραμενεις λαθος.
ntg1980 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μπορείς να σταματήσεις να απαντάς προκλητικά όποτε διαφωνείς με κάποιον? ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ, ADMINS... EXOYME TO ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΕ TOPICS ΤΟΥ FIREFOX ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ MOZILLA LAWYER KilliK ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΣΕΛΙΔΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΓΙΑ Τ'ΑΝΤΙΘΕΤΟ ή ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΓΙΑ "ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ" ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ??? AN EINAI, ΝΑ ΜΗ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ! ΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ EN ΛΟΓΩ TOPICS!!! Ερώτηση κρίσεως ήταν, μη τη πάρεις προσωπικά... Όπως στρώνει κανείς, ΕΤΣΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!! Έχω γερό στομάχι όπως βλέπεις... και χωρίς να'μαι τ'αγόρι σου...... Υ.Γ. Μη σβήνεις τις απαντήσεις σου με edits... ήμουν moderator σε σελίδα με χιλιάδες μέλη, το ξέρω το παραμύθι.
KilliK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 ntg1980 πρωτον, δεν παιρνω τιποτα προσωπικα. αλλωστε δεν ειμαι εγω που φωναζει δυνατα αυτη την στιγμη. δευτερον, κανεις δεν σου απαγορεψε να λες την γνωμη σου. οπως επισης,φανταζομαι δηλαδη,κανεις δεν μου απαγορευει να λεω το αυτονοητο οτι η γνωμη σου ειναι λανθασμενη. κουβεντα κανουμε, αμα δεν γουσταρεις να διαφωνει καποιος μαζι σου, αυτο ειναι δικο σου θεμα. τριτον, δεν εσβησα καποια απαντηση. καποιες οδηγιες εγραψα για να σε βοηθησω με ενα προβλημα σου σχετικα με τον Firefox. εσυ ομως δεν μπηκες καν στον κοπο να δοκιμασεις τις προτασεις μου,κατι δηλαδη που δεν θα επαιρνε παραπανω απο δυο λεπτα, προκειμενου να δεις αν σε βοηθανε πραγματικα. ομως επειδη εγω αφιερωσα απο την ζωη μου καποιον χρονο για να γραψω αυτο τον οδηγο, θεωρησα οτι θα ηταν πιο χρησιμο και για να μην παει χαμενο, να μεταφερω το ποστ μου σε καποιο αλλο καταλληλοτερο τοπικ οπου θα βοηθησει χρηστες του Firefox που θα αντιμετωπισουν το ιδιο προβλημα και θα εχουν την ορεξη να κουνησουν τα δαχτυλα τους στο πληκτρολογιο προκειμενου να το λυσουν. και αυτο εκανα στην ουσια: http://www.insomnia....20#entry4930189 τεταρτον, εφοσων ενοχληθηκες τοσο πολυ, κανε αναφορα στους μοντς να σβησουν τα τελευταια ποστς. δεν εχω προβλημα, οπως ειπα πιο πανω το χρησιμο ποστ μου το μετεφερα αλλου. ειμαστε ενταξει τωρα;
NikosPanorama Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 KilliK συμφωνώ ότι ξέρεις τα πάντα γύρω απ'τους browsers αλλά άραξε, δεν είμαστε όλοι γκουρού στο θέμα.Άμα είσαι εδώ για να βοηθήσεις τότε μάθε να απαντάς με επιχειρήματα και παραδείγματα, όχι μονολεκτικά, με ειρωνεία. 1
KilliK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 πανοραμα, δηλαδη η παραπανω απαντηση μου ηταν μονολεκτικη; μαλιστα.
NikosPanorama Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 σε μένα μονολεκτικά απάντησες, αλλά μη θιγόμαστε άλλο για ψύλλου πήδημα...
KilliK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 πανοραμα, οταν μας δειξεις με "επιχειρήματα και παραδείγματα" γιατι "έχει ακόμα δουλειά για να θυμηθεί εποχές πρωτιάς δε" , ευχαριστως να σου απαντησω με κατι παραπανω απο μια μονολεκτικη απαντηση.
NikosPanorama Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Πιστεύω τα ποσοστά μας το λένε αυτό. Αποστολή από το MLS IQTALK με τη χρήση Insomnia App
ektor7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Ειναι καιρος να βελτιωσουν το touch κοματι,γιατι εχουμε κολλησει με τον ie!
KilliK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Πιστεύω τα ποσοστά μας το λένε αυτό. Αποστολή από το MLS IQTALK με τη χρήση Insomnia App oτι ναναι. Ειναι καιρος να βελτιωσουν το touch κοματι,γιατι εχουμε κολλησει με τον ie! με τον 15, κυκλοφορησε και η tablet εκδοση η οποια λενε αρκετα πιο βελτιωμενη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα