giorginho Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 μαλλον αλλη φορα πρωτα πρεπει να παραλαμβανεις και μετα να ποσταρεις την προσφορα σε αυτα τα μαγαζια. πιστευω ενα κομματι θα ειχε περασει στο ντουκου. Λοιπον τωρα που το λες να ομολογησω την αμαρτια μου το εχω κανει μια-δυο φορες... την 1η δεν ημουν μελος εδω αλλα παρακολουθουσα τις προσφορες και τελικα δεν δημοσιευτηκε ποτέ οσο ισχυσε και τελευταια ηταν περσι αυτη εδω...http://www.insomnia....page__hl__pta02 που οπως βλεπετε ανεβηκε εδω 15αυγουστο (αργια κιολας) και τοσο εγω οσο και ακομα ενα μελος ειχαμε παρει το "περιεχομενο" 1,5 μηνα νωριτερα (http://www.insomnia....15#entry4216110) χωρις ολο αυτο το διαστημα να αλλαξει η τιμη... ενω λιγο μετα την δημοσιευση εξαφανιστηκε το αποθεμα, βεβαια προφανως οσοι παρηγγειλαν παρελαβαν. Τοτε μαλιστα μιλαγαμε για προϊον που συνηθως το εβλεπα στα 225 ευρω (αν και το ειχα ξαναπαρει με 164 παλι με κουπονι ακομα παλιοτερα) και προφανως τα 46 ευρω ηταν το 1/5 της τιμης αυτης παρολα αυτα ομως τα ειχαν στειλει κανονικα! (απο τα κραυγαλεα παραδειγματα που με εκαναν πιστο φιλο του Κωτσου) Αυτο το ακυρο ομως ειναι ακομα χειροτερο απο αυτα που ριχνουν πλαισια-μουλτιδραμες κλπ μαγαζακια που δεν ξερουν τι τους γινεται γιατι εδω εχουμε 1ον ενα προϊον που υπαρχει και πιθανοτατα σε αφθονια, 2ον ενα κουπονι που επισης υπαρχει, 3ον ενα συνδιασμο προϊοντος-κουπονιου που επισης υπαρχει με την θεληση του πωλητη και 4ον μια μειωση στην αρχικη (προ κουπονιου) τιμη που επισης υπαρχει με την θεληση του πωλητη και ειναι σωστη και πολυδιαφημισμενη! Επομενως, ακομα αδυνατω να κατανοησω με ποιο ακριβως επιχειρημα (βασει της απαντησης τους) εχουν ακυρωσει τις παραγγελιες!!! Δεν λενε πχ καν οτι "η τιμη επρεπε να ειναι 399" να ξερουμε ξεκαθαρα οτι ριχνουν πχ το φταιξιμο στο κουπονι που δεν επρεπε να δεχεται το προϊον που ομως οι ιδιοι ειχαν επιλεξει να δεχεται και να το πωλουν ετσι (και προφανως δεν θα το συγκεκριμενοποιησουν γιατι το λαθος τους δεν προκειται να σταθει σαν επιχειρημα για τους 4 λογους - ισως και περισσοτερους - που προανεφερα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Πηγα το απογευμα να παραλάβω στο κατάστημα του Κοτσόβολου,αφου προηγουμένως τηλεφώνησα στο κέντρο τους και μου επιβεβαίωσαν οτι ισχυει η παραγγελία Νο... και οτι εχουν διαθέσιμα τουλάχιστον 15 κομμάτια. Εκει ειδα την τηλεόραση, μετα πλήρωσα στο ταμειο 299 ευρω και ενω περίμενα να την παραλάβω, ερχεται ο αναπληρωτής διευθυντής και λεει ξέρετε δεν ισχύει η παραγγελία! Του εβαλα τις φωνές, κοκκίνησε,μιλαγε καμιά ωρα με το κέντρο τους, τέλος μου λέει εχετε δίκιο, αλλα δεν ισχύει η παραγγελία. Αφου μας ακουσε ολο το κατάστημα,μου επέστρεψαν τα χρήματα και εφυγα. Ειναι ρεζίλιδες,επιχειρηματίες της κακιάς ωρας,ανοργάνωτοι , αλλά τι να κάνεις που δεν υπάρχουν νόμοι (δεν ευθυνόμαστε για τυχόν τυπογραφικά λάθη), και αν υπάρχουν δεν εφαρμόζονται. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Αυτο ειναι... Πρωτακουστο. Φιλε να κανεις καταγγελια. Μονο και μονο για τον κοπο σου. Για εμας δεν τιθεται θεμα, εσυ εκανες και τον κοπο να πας απο εκει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Ardo έπρεπε να την πάρεις και να φύγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Αυτο ειναι... Πρωτακουστο. Φιλε να κανεις καταγγελια. Μονο και μονο για τον κοπο σου. Για εμας δεν τιθεται θεμα, εσυ εκανες και τον κοπο να πας απο εκει... Αν εχω χρόνο θα κάνω καταγγελία αν και βαρέθηκα... Απο 3 καταγγελίες, παλαιότερα στον συνήγορο του καταναλωτή, (η μια ηταν πάλι εναντίον του Κωτσόβολου), μόνο η μια ισως αποδώσει τώρα. Και αυτοι δεν εχουν καμιά ισχύ,ουτε νομοθετικό πλαίσιο, ωστε να τους υποχρεωσουν να μην κοροιδευουν τον καταναλωτή. Μαλλον διακπεραίωση φακέλλων κάνουν, κοινοποιησεις ,επιστολές κ.τ.λ. Ardo έπρεπε να την πάρεις και να φύγεις. Αστα ημουνα ατυχος, γιατι ενω περίμενα να την φέρουν, εμφανίστηκε ο διευθυντής. Δεν ξέρω πως το μυρίστηκε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sabpaxa Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Αστα ημουνα ατυχος, γιατι ενω περίμενα να την φέρουν, εμφανίστηκε ο διευθυντής. Δεν ξέρω πως το μυρίστηκε! θα σου πω εγω αν τους πηραν απο τα κεντρικα και τους ειπαν οτι απο καθε τηλεοραση που θα φευγει,μειων ενα 100σταρικο απο το μισθο τους επειδη καναν λαθος ..να δεις τι καλλλα!! και στον γκωλο ματια θα εβγαλαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 θα σου πω εγω αν τους πηραν απο τα κεντρικα και τους ειπαν οτι απο καθε τηλεοραση που θα φευγει,μειων ενα 100σταρικο απο το μισθο τους επειδη καναν λαθος ..να δεις τι καλλλα!! και στον γκωλο ματια θα εβγαλαν Σιγουρα και οτι θα τον απολυσουν κιολας γιαυτο μουρθε ταραγμενος! Τον λυπηθηκα στο τελος και θα την πληρωσει και η κοπελιτσα στο ταμειο που πηρε τα 299 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigersgate6 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Πηγα το απογευμα να παραλάβω στο κατάστημα του Κοτσόβολου,αφου προηγουμένως τηλεφώνησα στο κέντρο τους και μου επιβεβαίωσαν οτι ισχυει η παραγγελία Νο... και οτι εχουν διαθέσιμα τουλάχιστον 15 κομμάτια. Εκει ειδα την τηλεόραση, μετα πλήρωσα στο ταμειο 299 ευρω και ενω περίμενα να την παραλάβω, ερχεται ο αναπληρωτής διευθυντής και λεει ξέρετε δεν ισχύει η παραγγελία! Του εβαλα τις φωνές, κοκκίνησε,μιλαγε καμιά ωρα με το κέντρο τους, τέλος μου λέει εχετε δίκιο, αλλα δεν ισχύει η παραγγελία. Αφου μας ακουσε ολο το κατάστημα,μου επέστρεψαν τα χρήματα και εφυγα. Ειναι ρεζίλιδες,επιχειρηματίες της κακιάς ωρας,ανοργάνωτοι , αλλά τι να κάνεις που δεν υπάρχουν νόμοι (δεν ευθυνόμαστε για τυχόν τυπογραφικά λάθη), και αν υπάρχουν δεν εφαρμόζονται. μαλιστααααα .... δεν ημουν σιγουρος ακομα για το αν θα ριξω καταγγελια ... τωρα μετα απο τη περιπετεια του φιλου σιγουρευτηκα !!! για να μη γινομαστε ως συνηθως γραφικοι οσο αφορα το θεμα των καταγγελιων σταματω εδω τη συμμετοχη μου στο θεμα !!! Μα ποσο μακακες ....θεεεεε μου .... αλλα και εμεις δε παμε πισω ωρες ωρες που συνεχιζουμε και τους ακουμπαμε τα χρηματα μας ....ΤΕΛΟΣ... δε περιγραφω αλλο ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Και αν αύριο βγάλει μουφα προσφορά πάλι όλοι θα τρέξουν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Αντιπροτάσεων συνέχεια... Μου πρότειναν την LG 32LM611S στα 359... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Αντιπροτάσεων συνέχεια... Μου πρότειναν την LG 32LM611S στα 359... Πολύ καλή και η τιμή super. Ίσως και καλύτερο VFM από την Sammy... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Τελικά από ότι έχω παρατηρήσει οι καλές προσφορές κατα 90% είναι πάντα μούφα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Αντιπροτάσεων συνέχεια... Μου πρότειναν την LG 32LM611S στα 359... Δεν είναι και τρομερή η τιμή.Στο ελέκτρογορλντ έχει τώρα 380 με κουπόνι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achillevs72 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 ο media player παιζει dts? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Πιστευω ενα απο τα καλυτερα VFM για οποιον θελει ν'ανεβει λιγο σε ιντσες ειναι αυτην εδω http://www.skroutz.gr/s/1948758/Samsung-UE40EH6030.html. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα