alexmm Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μαύρη λίστα ο κώτσος μαζί με παπασωτηρίου, public,getitnow κτλ το θέμα είναι ότι δυστυχως μεγαλώνει συνέχεια αυτή η λίστα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulchro Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Έφαγα άκυρο..έλεος..είναι άθλιοι... Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_dr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Εμένα μου κάνει εντύπωση το ύφος του mail. Δεν είναι τίγκα στο ζαχαρωτό και λυπούμαστε και πως αλλιώς να σας εξυπηρετήσουμε, αλλά ψιτ μάγκα στο ακυρώνουμε και μην κάνεις καμιά μακακία και βγάλεις κιχ, αποδέχτηκες τους όρους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Πάντως φίλος μου από Ηράκλειο Κρήτης που του είπα για την προσφορά, έκανε πρωί την παραγγελία (32άρα στα 299€) και του έστειλαν mail να πάει να την παραλάβει αύριο. Μέχρι τώρα δεν έχει λάβει e-mail ακύρωσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Mου κάνει φοβερή εντύπωση το άκυρο που έπεσε γιατί πρόσφατα στο αδελφό electroworld είχαν βάλει λόγω λάθπυς μια πλάσμα από 1200 περίπου στα 509 και εξυπηρέτησαν τους πάντες .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 και οχι μονο. εχουν εξυπηρετηθει πολυ χειροτερα "λαθη" απο αυτο που ισχυριζονται οτι εγινε τωρα. αν ο φιλος απο ηρακλειο παραλαβει δωστε μας τον κωδικο παραγγελιας να πεσει κραξιμο (εγω δηλαδη που παρηγγειλα απο χθες σε εργασιμες ωρες τι να πω...)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beez Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 μαλλον αλλη φορα πρωτα πρεπει να παραλαμβανεις και μετα να ποσταρεις την προσφορα σε αυτα τα μαγαζια. πιστευω ενα κομματι θα ειχε περασει στο ντουκου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δεν το περίμενα ΚΑΙ απο τον κώτσο.Δε μας είχε συνηθίσει σε τέτοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μου εκαναν αντιπροσφορα αλλα δεν αξιζει καν να σας τη γραψω. Παντως το δευτερο mail γραμμενο σε εντελως διαφορετικο στυλ απο το πρωτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigersgate6 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 ε μετα απο αυτα που τους ειπα σιγουρα θα το αλλαξαν για να καλυφθουν αλλα δεν μου το εχουν στειλει ακομα για δωσε να δουμε και εμεις !!! εκτος και αν ειναι απαντηση σε δικο σου mail .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 ε μετα απο αυτα που τους ειπα σιγουρα θα το αλλαξαν για να καλυφθουν αλλα δεν μου το εχουν στειλει ακομα για δωσε να δουμε και εμεις !!! εκτος και αν ειναι απαντηση σε δικο σου mail .... Moυ προτειναν την 32 Ε420 στα 269.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 προσπαθω να παραγγειλω την σαρανταρα, μου βγαζει μονο την επιλογη παραλαβη απο καταστημα αλλα δεν υπαρχει διαθεσημη σε κανενα καταστημα. Υπάρχει στην ίδια τιμή στο πλαίσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigersgate6 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Moυ προτειναν την 32 Ε420 στα 269.... οτι να ΄ναι .... αρκετα ασχοληθηκαμε !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulchro Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Εγω πάντως πήρα την samsung la-40d503 στα 365 απο carrefour στο smart park. Απέναντι στον κωτσοβολο είχε 480 κάπου. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Καλή τιμή. Καλορίζικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα