Προς το περιεχόμενο

32" Samsung 3D - 299,25 ευρω @ kotsovolos! (τελος, -και ακυρο??- πλεον 399 - 32", 499 - 40")

giorginho

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εμένα μου κάνει εντύπωση το ύφος του mail. Δεν είναι τίγκα στο ζαχαρωτό και λυπούμαστε και πως αλλιώς να σας εξυπηρετήσουμε, αλλά ψιτ μάγκα στο ακυρώνουμε και μην κάνεις καμιά μακακία και βγάλεις κιχ, αποδέχτηκες τους όρους.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως φίλος μου από Ηράκλειο Κρήτης που του είπα για την προσφορά, έκανε πρωί την παραγγελία (32άρα στα 299€) και του έστειλαν mail να πάει να την παραλάβει αύριο. Μέχρι τώρα δεν έχει λάβει e-mail ακύρωσης.

Mου κάνει φοβερή εντύπωση το άκυρο που έπεσε γιατί πρόσφατα στο αδελφό electroworld είχαν βάλει λόγω λάθπυς μια πλάσμα από 1200 περίπου στα 509 και εξυπηρέτησαν τους πάντες ....

και οχι μονο. εχουν εξυπηρετηθει πολυ χειροτερα "λαθη" απο αυτο που ισχυριζονται οτι εγινε τωρα.

αν ο φιλος απο ηρακλειο παραλαβει δωστε μας τον κωδικο παραγγελιας να πεσει κραξιμο (εγω δηλαδη που παρηγγειλα απο χθες σε εργασιμες ωρες τι να πω...)!

μαλλον αλλη φορα πρωτα πρεπει να παραλαμβανεις και μετα να ποσταρεις την προσφορα σε αυτα τα μαγαζια. πιστευω ενα κομματι θα ειχε περασει στο ντουκου.

• Like 2

ε μετα απο αυτα που τους ειπα σιγουρα θα το αλλαξαν για να καλυφθουν αλλα δεν μου το εχουν στειλει ακομα για δωσε να δουμε και εμεις !!!

εκτος και αν ειναι απαντηση σε δικο σου mail ....

ε μετα απο αυτα που τους ειπα σιγουρα θα το αλλαξαν για να καλυφθουν αλλα δεν μου το εχουν στειλει ακομα για δωσε να δουμε και εμεις !!!

εκτος και αν ειναι απαντηση σε δικο σου mail ....

Moυ προτειναν την 32 Ε420 στα 269....

προσπαθω να παραγγειλω την σαρανταρα, μου βγαζει μονο την επιλογη παραλαβη απο καταστημα

αλλα δεν υπαρχει διαθεσημη σε κανενα καταστημα.

Υπάρχει στην ίδια τιμή στο πλαίσιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...