beez Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Να διορθώσεις τον τίτλο και να πεις ότι είναι με κουπόνι. γιατί δίνεις μισές πληροφορίες. και να δώσεις και τον αριθμό του κουπονιού ξεκάθαρα. θες να εξυπηρετήσεις στο φορουμ, κάντο σωστά. επίσης το κουπόνι τώρα που το έβαλα δεν τη βγάζει την εκπτωση. προφανώς το κλείσανε. πιστευω οτι μονο οταν θα βαλεις και εσυ μια εξισου καλη προσφορα θα δικαιουσαι να κανεις τετοιου ειδους κριτικη. το κουπονι φαινοταν ξεκαθαρα στην συννημενη φωτογραφια του φιλου. 5
paylidis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 κριμα δεν πρόλαβα.. ηθελα μια 3D αλλα η αληθεια ειναι προτιμώ μια 40" κάτω απο 400. Thanks οπως και να εχει !
deadp Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 γλυκοκοιτάζω μια ελεύθερα κινούμενη βάση ... Για πες μας ποια γιατί κι εγώ θέλω κάτι αντίστοιχο...
Georges Kousikian Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μany thanks giorginho ! "χτύπησα" μια πρωί - πρωί και οπως αποδείχτηκε καλα που βιαστηκα, ούτε τα χαρακτηριστικα δεν της τηλεορασης δεν κοιταξα καλά ... 1
Socratis_g Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 πιστευω οτι μονο οταν θα βαλεις και εσυ μια εξισου καλη προσφορα θα δικαιουσαι να κανεις τετοιου ειδους κριτικη. το κουπονι φαινοταν ξεκαθαρα στην συννημενη φωτογραφια του φιλου. ξεκάθαρα είναι αν μπει στον τίτλο, οχι σε μία φωτογραφία που κάποιος μπορεί και να μην κάνει κλικ. Και κριτική για κάτι ποιο σωστό πρέπει να κάνει ό καθε ένας.
tiniakos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Η προσφορά ήταν καλή σαν άκουσμα και μπράβο στο παιδί που την ανέβασε και μάλιστα πολύ ωραία και αναλυτικά. Τώρα όσον αφορά την tv θα έλεγα ότι η τιμή της προσφοράς ανταποκρίνεται στην πραγματική αξία της tv. Μιλάμε για μία led με όλα τα μειονεκτήματα της τεχνολογίας (clouding,μέτρια 2d εικόνα κτλ) και για 3d ενεργό (Κούραση στα μάτια) Επίσης το μέγεθος είναι για 2 μέτρα το πολύ και εδικά σε hd περιεχόμενο η απόσταση μειώνεται. Δεν μειώνω κανέναν που την πήρε απλά μετά από τη σοβαρή μου ενασχόληση με τον τομέα τα τελευταία 5 χρόνια εναποθέτω τις απόψεις μου. Προσφορές θα ακολουθήσουν πολλές πιστεύω. 1
tomtoub Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Η προσφορά ήταν καλή σαν άκουσμα και μπράβο στο παιδί που την ανέβασε και μάλιστα πολύ ωραία και αναλυτικά. Τώρα όσον αφορά την tv θα έλεγα ότι η τιμή της προσφοράς ανταποκρίνεται στην πραγματική αξία της tv. Μιλάμε για μία led με όλα τα μειονεκτήματα της τεχνολογίας (clouding,μέτρια 2d εικόνα κτλ) και για 3d ενεργό (Κούραση στα μάτια) Επίσης το μέγεθος είναι για 2 μέτρα το πολύ και εδικά σε hd περιεχόμενο η απόσταση μειώνεται. Δεν μειώνω κανέναν που την πήρε απλά μετά από τη σοβαρή μου ενασχόληση με τον τομέα τα τελευταία 5 χρόνια εναποθέτω τις απόψεις μου. Προσφορές θα ακολουθήσουν πολλές πιστεύω. Σε αυτά τα λεφτά υπάρχει κάτι καλύτερο?
saboter7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Tiniakos για Pc monitor Που την θέλω αξίζει?
MakisCE Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 φίλε μου το ύφος της κριτικής σου την κάνει μη επικοδομητική. Αυτό έλειπε τώρα να ποστάρουμε προσφορά και να τ' ακούμε κι από πάνω. Γι αυτό ποστάρεις κι εσύ απο κάτω, να συμπληρώσεις ότι λείπει. Το μόνο "απαιτούμενο" είναι η αναφορά της τιμής.. μου έχει τύχει πολλές φορές, να διαβάζω ολόκληρο thread, η τιμή να έχει αλλάξει, κι εγώ να απορώ γιατί είναι προσφορά, ή πόσο άραγε να είχε! 3
tiniakos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Η τηλεόραση κάνει για pc-monitor όπως σχεδόν κάθε lcd-led. Κριτική δεν κάνω,την αλήθεια λεώ. Τώρα αν θες εσύ και άλλοι να ακούνε όλο μπράβο,μπράβο τότε. Υ.Γ.Την προσφορά δεν την έδωσες εσύ αλλά ο κωτσόβολος, εσύ απλά την πόσταρες. Αμάν πια η έπαρση σε όλα.
giorginho Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Βρε δεν αναφεροταν σε εσενα ο παραπανω αλλα στον αλλο εξυπνακια που δεν ξερει οχι απλα να διαβαζει αλλα ουτε να βλεπει καν (εικονα στο 1ο ποστ πχ) και φυσικα ουτε να γραφει (κριτικη για κατι "ποιο" σωστο??? κλικ στην φωτογραφια, αφου την εβαλα ετσι ωστε να φαινεται ο κωδικος αμεσα???). Δε χρειαζεται να πω κατι του τα ειπαν οι υπολοιποι, απλα οτι περιμενω απο αυτον αν νομιζει οτι θιχτηκε απο την παρουσιαση της προσφορας να περασει μια βολτα απο τα υπολοιπα θεματα και να μου πει πού κατατασσει το δικο μου απο αυτη την αποψη. Επισης αν θυμηθειτε μια δημοσιευση μου στο θεμα της "Μαιρης" θα δειτε οτι συμφωνω κι εγω με τον tiniako στο οτι τοσο "επρεπε" να κοστιζουν τετοιες τηλεορασεις (τοτε ειχα πει για 40αρα 3D με 400 ευρω και με πηρατε ολοι στο "ψιλο"), απλα το θεμα ειναι οτι σε σχεση με παρομοια μοντελα (full HD 3D γιατι φιλε tiniake υπαρχουν και οι plasma 3D με αναλυση 1024Χ768 που ειναι απαραδεκτη, οσο και το 540i των passive 3D που ειναι για παιδακια και αν), η τιμη των 299 ευρω για "πραγματικη" τιμη και οχι μουλτιδραμικη ηταν πολυ καλυτερη απο "κανονικη"! Κι ακομα κι ετσι να ειναι τουλαχιστον γλιτωνουμε τον κοσμο απο το να πιαστει κορόιδο και να σκασει 500αρικο και βαλε για μια παρομοια.
deadp Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μια χαρά η τιμή κι η προσφορά του TS. Τώρα τι διυλίζετε τον κώνωπα...
giorginho Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 ΩΠΑ!!!! Ανελπιστο και ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΟΥΛ του Κωτσοβολου.... Αξιότιμε κύριε, αξιότιμη κυρία, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω μηχανογραφικού σφάλματος η παραγγελία σας που αφορά την τηλεόρασηSamsung UE32EH6030 με κωδικό 111807 και τελική τιμή, μετά την χρήση κουπονιού 25%,299,25€ δεν μπορεί να εκτελεστεί. Σύμφωνα με τον όρο χρήσης, στον οποίο και συμφωνήσατε κατά την παραγγελίας σας, η εταιρία δεν δεσμεύεται σε καμία περίπτωση στην αποστολή της παραγγελίας των προϊόντων τα οποία προσφέρονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και λόγω τυπογραφικού ή μηχανογραφικού λάθους παρουσιάζονται σε διαφορετική τιμή από την ισχύουσα τιμή στον εκάστοτε αναρτημένο τιμοκατάλογο. Κατόπιν αυτού θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρία θα προβεί άμεσα στην ακύρωση της παραγγελίας σας . Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία, είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση. Δεν ξερω για εσας αλλα απο εδω θα τα ακουσουν ενα χερακι... 1
tigersgate6 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Αφηστε τις γκρινιες και δειτε τι σας εχω !!! http://prntscr.com/elnat με προλαβε ο TS....
sotoss Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Έπεσε ακυράκι και εδώ... Και χωρίς δωράκι ;P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα