Προς το περιεχόμενο

32" Samsung 3D - 299,25 ευρω @ kotsovolos! (τελος, -και ακυρο??- πλεον 399 - 32", 499 - 40")

giorginho

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ακόμα και στα 399 ήταν καλή η τιμή, Στα 299 αν περισσεύουνε λεφτά την αγοράζεις έτσι για να έχεις και μια καβάτζα!

Λαθος σκεπτικο. Πρακτικα οσες φορες λειτουργησα ετσι και αγορασα κατι για την καβατζα εχασα. Σιγουρα στο μελλον θα βγει κατι καλυτερο, πιο νεο, σε προσφορα.

Στις 40" υπαρχει καμια προσφορα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το εχω εξηγησει και σε παλιοτερες προσφορες, ετσι εμφανιζεται στο συστημα του Κωτσου (και electroworld, το ιδιο ειναι) καθε παραγγελια...

http://www.insomnia.gr/topic/419065-iomega-hdd-1tb-35-mono-24-euros/page__st__45?do=findComment&comment=4258433

Για 40" που ρωτησατε ειπα και στο 1ο ποστ το ιδιο μοντελο στα 499

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10104805

(εκτος αν θελει καποιος την finlux στα 299 που εχει αναφερθει κι εδω)

Ευχαριστω για τα καλα λογια, ειδα χθες την διαφημιση "για τα σιδερα" που λενε 399 και λεω δεν τσεκαρω στο site να δω ποιο μοντελο ειναι και βλεπω οτι δεχεται και κουπονακι...!

Σκεφτομαι κι εγω το θεμα "PC monitor" πιστευω οτι με καταναλωση 50-70W δεν θα ειναι και πολυ ζεστη οποτε δεν θα εχει προβλημα.

Λαθος σκεπτικο. Πρακτικα οσες φορες λειτουργησα ετσι και αγορασα κατι για την καβατζα εχασα. Σιγουρα στο μελλον θα βγει κατι καλυτερο, πιο νεο, σε προσφορα.

Στις 40" υπαρχει καμια προσφορα;

You do understand humor. Right?

Η παραπάνω φράση δεν ήταν για να την πάρει κάποιος της μετρητής έτσι και αλλιώς. Αγοράζεις κάτι σε προσφορά μόνο όταν ξέρεις ότι θα το αγοράσεις άμεσα ή σύντομα και βέβαια μόνο αν σε καλύπτει. Με το 16άρι π.χ. USB3.0 στα 10€ δεν ασχολήθηκα διότι και δεν χρειαζόμουν στικάκι και ήταν πολύ αργό στα 4Κ(επιπέδου μέτριου USB2.0).

Ναι. Κι εγώ δοκίμασα με ένα κουπόνι που μου έδωσαν τηλεφωνικά (δεν ήξερα πως μπορώ να βρω κουπόνι και τους πήρα ένα τηλ.), αλλά δε βλέπω να μπαίνει έκπτωση.

Περασαμε στο "υπο εκτελεση"...

Το κουπονι το μυριζομουν απο χθες οτι ηταν "ξεχασμενο" σε αυτο το μοντελο και ημουν ψιλοσιγουρος οτι απο την στιγμη που θα το δημοσιευα εδω θα ηταν "οποιος προλαβει προλαβε"... Παραμενει παντως η 40αρα στα 499 (εκει ηταν χωρις κουπονι ετσι κι αλλιως).

Να διορθώσεις τον τίτλο και να πεις ότι είναι με κουπόνι. γιατί δίνεις μισές πληροφορίες. και να δώσεις και τον αριθμό του κουπονιού ξεκάθαρα.

θες να εξυπηρετήσεις στο φορουμ, κάντο σωστά.

επίσης το κουπόνι τώρα που το έβαλα δεν τη βγάζει την εκπτωση. προφανώς το κλείσανε.

Το κουπόνι φαίνεται στη φώτο του 1ου post ...

Κι όπως γράφουν τα παιδιά ΤΕΛΟΣ το κουπόνι .... όσοι πρόλαβαν ... να δούμε αν παραλάβουν/με κι όλας

Στο mail μου έδωσαν κι άλλον κωδικό για αγορά μέχρι 31/8 ... γλυκοκοιτάζω μια ελεύθερα κινούμενη βάση ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...