vmp_itachi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Γεια σας παιδιά, λοιπόν μόλις μετακομισα και επειδή το internet αργεί επείγη λύση. Έχω απο πάνω ενα cyta ΧΧΧΧ διαμάντι και ψάχνωντας βρήκα αυτό http://www.spasto.net/t1077-topic για τους εργοστασιακούς κωδικούς cyta της pirelli .To ζήτημα ειναι ότι το internet σέρνεται και τα μόνα μεσα πού έχω σε αυτό το pc ειναι το wireshark(το οποίο το κατέβασα ευτυχως απο τα public γιατι εδώ δεν γινόταν^^)και απο το οποίο δεν έχω ιδέα. Πρέπει να sniffarw την mac address και απο ότι εχω βρει πρέπει να βάλω για φίλτρο το icpm και μετά να κάνω ping τον αλλο(cmd => ping -c1 <IP geitona> έχει κανείς ιδέα πώς γίνεται και ποιο ip εννοεί ή μήπως τσάμπα τα κάνω όλα αυτά??? ****για backtrack κτλ δεν γίνεται πρεπει να πάω σε net για να τ κατεβασω όλα και δεν εχω και συμβατό stickaki με το aircrack :/
iniohos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 ibtl Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
isay Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Γεια σας παιδιά, λοιπόν μόλις μετακομισα και επειδή το internet αργεί επείγη λύση. Έχω απο πάνω ενα cyta ΧΧΧΧ διαμάντι και ψάχνωντας βρήκα αυτό http://www.spasto.net/t1077-topic για τους εργοστασιακούς κωδικούς cyta της pirelli .To ζήτημα ειναι ότι το internet σέρνεται και τα μόνα μεσα πού έχω σε αυτό το pc ειναι το wireshark(το οποίο το κατέβασα ευτυχως απο τα public γιατι εδώ δεν γινόταν^^)και απο το οποίο δεν έχω ιδέα. Πρέπει να sniffarw την mac address και απο ότι εχω βρει πρέπει να βάλω για φίλτρο το icpm και μετά να κάνω ping τον αλλο(cmd => ping -c1 <IP geitona> έχει κανείς ιδέα πώς γίνεται και ποιο ip εννοεί ή μήπως τσάμπα τα κάνω όλα αυτά??? ****για backtrack κτλ δεν γίνεται πρεπει να πάω σε net για να τ κατεβασω όλα και δεν εχω και συμβατό stickaki με το aircrack :/ vmp_itachi υπάρχει κάτι πολύ πιο εύκολο και με πολύ περισσότερες πιθανότητες επιτυχίες. Πετάξου μέχρι το ΣΜ και αγόρασε ένα μπουκάλι κρασί ή πήγαινε σε ενα ζαχαροπλαστείο και αγορασε λίγες πάστες. Μετα χτύπα την πόρτα του γείτονα και πες τα βασικά. -Γεια, είμαι ο νεός γείτονας ... μπλα μπλα μπλα ... εχω κανει αιτηση για Internet και θα αργήσει ... μπλα μπλα μήπως μπορείς να μου δανείσεις τον κωδικό για το ασύρματο σου;
leventakas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Οντως μην ισοπεδωνουμε τελειως το φορουμ με τετοιες ερωτησεις
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 υπαρχει αντιστοιχο θεμα για αυτο.γινεται locked το παρον
Προτεινόμενες αναρτήσεις