Προς το περιεχόμενο

sony xperia sole και android 4.0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σημερα που ο αδερφος μου επαιρνε ηλεκτρικα για το σπιτι του(φοιτητης)μιας και θα τα παρουμε ολα με δοσεις μου ειπε η μητερα μου αν ηθελα να παρω απο εκει κινητο και φυσικα συμφωνησα :P και παραγγειλαμε το sole.

το πηρα 260 και απο οτι βλεπω στα αλλα μαγαζια τοσο εχει οποτε δεν μας επιασαν τοσο πολυ κοροϊδο.

καπου διαβασα εδω πως θα παρει το android 4.0 και εχω καποιοες αποριες για την αναβαθμιση.

1)το κινητο ποια εκδοση θα εχει μεσα?

2)περσι πηρα το lg p500 που ειχε thn 2.2 froyo και πηρε την 2.3 gignebar(δεν θυμαμαι ακριβως πως γραφοταν) με το ιδιο τροπο θα περασω και την 4.0,δηλαδη απο το pc με το καλωδιο?

3)θα εχει μεσα cd με προγραμμα για να διαβαζει το κινητο το pc οπως το lg pc suite ενα πραγμα?γιατι πρωτη φορα εχω κινητο sony και δεν ξερω.

4)η ακτινοβολια του ειναι σε υψηλα επιπεδα νομιζω,ειναι και πολυ επικυνδυνη?θα μου πειτε αναλογα με την χρηση,εγω οταν ειμαι σπιτι(τωρα ερχεται χειμωνας οποτε πιο πολυ σπιτι)δεν το χρησιμοποιω πολυ,το πολυ μια ωρα,υπαρχουν μερες που ουτε το ανοιγω,θα μου δημιουργησει προβληματα υγειας?

5)ετσι οπως προχωραει η τεχνολογια για ποσα περιπου χρονια θα με καλυψει?επειδη συνηθως περνω κινητα 100-200 ευρω και τα αλλαζω καθε 1-2 χρονια αυτο θα με παει περισσοτερο?ή θα αρχισουν τα κολλημετα του χρονου και στα πιο απλα?

ευχαριστω ολους για τον χρονο που θα διαθεσουν για να μου απαντησουν!

Δημοσ.

1) ενας φιλος μου που το πηρε πριν 2 εβδομαδες απο το ιδιο μαγαζι ειχε την 2.3 τωρα για τα υπολοιπα δεν γνωριζω

Αποστολή από το Samsung Galaxy S2 GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

σημερα που ο αδερφος μου επαιρνε ηλεκτρικα για το σπιτι του(φοιτητης)μιας και θα τα παρουμε ολα με δοσεις μου ειπε η μητερα μου αν ηθελα να παρω απο εκει κινητο και φυσικα συμφωνησα :P και παραγγειλαμε το sole.

το πηρα 260 και απο οτι βλεπω στα αλλα μαγαζια τοσο εχει οποτε δεν μας επιασαν τοσο πολυ κοροϊδο.

καπου διαβασα εδω πως θα παρει το android 4.0 και εχω καποιοες αποριες για την αναβαθμιση.

1)το κινητο ποια εκδοση θα εχει μεσα?

2)περσι πηρα το lg p500 που ειχε thn 2.2 froyo και πηρε την 2.3 gignebar(δεν θυμαμαι ακριβως πως γραφοταν) με το ιδιο τροπο θα περασω και την 4.0,δηλαδη απο το pc με το καλωδιο?

3)θα εχει μεσα cd με προγραμμα για να διαβαζει το κινητο το pc οπως το lg pc suite ενα πραγμα?γιατι πρωτη φορα εχω κινητο sony και δεν ξερω.

4)η ακτινοβολια του ειναι σε υψηλα επιπεδα νομιζω,ειναι και πολυ επικυνδυνη?θα μου πειτε αναλογα με την χρηση,εγω οταν ειμαι σπιτι(τωρα ερχεται χειμωνας οποτε πιο πολυ σπιτι)δεν το χρησιμοποιω πολυ,το πολυ μια ωρα,υπαρχουν μερες που ουτε το ανοιγω,θα μου δημιουργησει προβληματα υγειας?

5)ετσι οπως προχωραει η τεχνολογια για ποσα περιπου χρονια θα με καλυψει?επειδη συνηθως περνω κινητα 100-200 ευρω και τα αλλαζω καθε 1-2 χρονια αυτο θα με παει περισσοτερο?ή θα αρχισουν τα κολλημετα του χρονου και στα πιο απλα?

ευχαριστω ολους για τον χρονο που θα διαθεσουν για να μου απαντησουν!

1.λογικά 2.3 Σε όποιο μαγαζί το έχω πετύχει αυτή έχει

2.Ναι,με το πρόγραμμα της sony

3.Κατα πάσα πιθανότητα θα βρει αυτόματα ο υπολογιστής τους drivers(μέσω ίντερνετ)

4.Κάποιοι επιστήμονες λένε πως προκαλει προβλήματα,κάποιοι λένε όχι.Ακόμα δεν έχει βγει κάτι επίσημο.Σίγουρα πάντως,ο δείκτης του κινητού,και στα πιο πολύ της Sony είναι αρκετά ψηλός.Άρα να το έχεις όσο γίνεται πιο μακρυά,και το βράδυ κλειστό.Να χρησιμοποιείς και τα handsfree σε τηλεφωνήματα

5.εξαρτάται απο σένα.αν θες να έχεις πάντα το πιο τελευταίο λογισμικό,τότε θα ρθει η στιγμή που το κινητό θα σε εγκαταλείψει.Αν δεν ενδιαφέρεσαι τόσο για αυτό,σταμάτα στην έκδοση που θα νιώσεις οτι είναι η νεώτερη και η πιο smooth.Πάντως για την τιμή του,είναι απο τα πιο future proof

Δημοσ.

1.λογικά 2.3 Σε όποιο μαγαζί το έχω πετύχει αυτή έχει

2.Ναι,με το πρόγραμμα της sony

3.Κατα πάσα πιθανότητα θα βρει αυτόματα ο υπολογιστής τους drivers(μέσω ίντερνετ)

4.Κάποιοι επιστήμονες λένε πως προκαλει προβλήματα,κάποιοι λένε όχι.Ακόμα δεν έχει βγει κάτι επίσημο.Σίγουρα πάντως,ο δείκτης του κινητού,και στα πιο πολύ της Sony είναι αρκετά ψηλός.Άρα να το έχεις όσο γίνεται πιο μακρυά,και το βράδυ κλειστό.Να χρησιμοποιείς και τα handsfree σε τηλεφωνήματα

5.εξαρτάται απο σένα.αν θες να έχεις πάντα το πιο τελευταίο λογισμικό,τότε θα ρθει η στιγμή που το κινητό θα σε εγκαταλείψει.Αν δεν ενδιαφέρεσαι τόσο για αυτό,σταμάτα στην έκδοση που θα νιώσεις οτι είναι η νεώτερη και η πιο smooth.Πάντως για την τιμή του,είναι απο τα πιο future proof

ευχαριστω πολυ ρε φιλε,με καλυψες εντελως!!και κατι ακομα,αν δεν με βολεψει η ics 4.0 μπορω να παω στην 2.3 παλι?

το sole εχει 2η καμερα??καπου διαβασα οτι δεν εχει,ενω ο τσιγκουνης λεει οτι εχει.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ ρε φιλε,με καλυψες εντελως!!και κατι ακομα,αν δεν με βολεψει η ics 4.0 μπορω να παω στην 2.3 παλι?

το sole εχει 2η καμερα??καπου διαβασα οτι δεν εχει,ενω ο τσιγκουνης λεει οτι εχει.

επίσημα,δεν νομίζω.Αλλά θα υπάρξουν τρόπου.Στο http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1515 θα βρουν τον τρόπο.

και το gsmarena λέει πως δεν έχει 2η κάμερα.Δεν φαίνεται πάντως να χει

Δημοσ.

Δεν έχει μπροστινή κάμερα και ειναι το μόνο του μειονέκτημα.

Κατα τ άλλα έκανες εξαιρετική επιλογή.

Για το θέμα της ακτινοβολίας είναι εντός των επιτρεπτών ορίων της ΕΕ (2,0) και των Ηπα (1,6). Το Sole έχει 1,25. H λύση είναι πολύ απλή και λέγεται hands free που υπάρχει στο πακέτο του κινητού.

Επίσης συνοδεύεται από smart tags τα οποία μπορείς να τοποθετήσεις οπουδήποτε και μέσω της τεχνολογίας nfc να βάλεις ειδικές ρυθμίσεις. Πχ κάθε φορά που μπαίνεις σπίτι να μπαίνει κατευθείαν στο διαδίκτυο και να ανοίγει facebook, απλά περνώντας το κινητό σου πάνω από το smart tag.

Το κινητό επίσης είναι smooth χωρίς lagαρίσματα, κάτι που οφείλεται στους δύο πυρήνες του.

Εντός του μήνα λογικά, περιμένουμε και Ice Cream Sandwich. (Έρχεται με Gingerbread 2.3)

ΥΓ. Είμαι κάτοχος του κινητού.

Δημοσ.

οκ,ευχαριστω για τις πληροφοριες!!που μπορω να βρω αλλα smart tags,γιατι 1η 2 θα εχει απο οτι εχω διαβασει και σκεφτομαι να παρω μιαθηκη σιλικονης??,σε αυτο που εχω (optimus one) μου φανηκε πολλη χρησιμη καθως μου εχει πεσει απο το ποδηλατο 2,3 φορες.

• Moderators
Δημοσ.

Για smart tags τσεκαρε απο ebay. Αλλα κανε και ενα search με keywords smart tags galaxy nexus xda γιατι παλιοτερα που το εψαχνα για το Nexus ειχα πεσει σε ενα φοβερο θεμα (που δυστυχως δεν εχω προχειρο) που προτειναν διαφορα ηλεκτρονικα καταστηματα.

Δημοσ.

Και μεσω skype μπορει καποιος να κανει κοινη χρηση απο το πισι του και εγω να βλεπω;

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μαζι με τα smarttags ειχε κατι μικρα κυκλικα αυτοκολητα τι ηταν?

οι παλιες μου εφαρμογες ολες χαθηκαν,δηλαδη δεν τις βρισκω στην καρτα sd αν και ο χωρος ειναι καλυμενος,τις ειχα μεταφερει απο το παλιο με το app2sd

Δημοσ.

1)πως γινετε να βγαλω απο την αρχικη οθονη το κουμπι που ειναι για να αλλαξω το προφιλ(απο κανονικο σε αθορυβο)και να βγαζει γρηγορη φωτογραφια?

2)εχω βαλει μια καρτα sd και οταν μεταφερω τις εφαρμογες που εχω κατεβασει παταω να πανε απο την μνημη τηλεφωνου στην καρτα μνημης πανε στην εσωτερικη μνημη,πως γινεται να το αλλξω και να πηγαινουν στην εξωτερικη?

3)εχω καποια widget στην οθονη αλλα μετα επανεκινησης του κινητου μου λεει "δεν ηταν δυνατη η φορτωση των widget"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...