karolos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα! Στο mail (default app mac mail) δεν βλέπω όλα τα emails μου. Για λογαρισμό imap μιλάω. Έχει τύχει σε κανέναν? Είναι κάποια ρύθμιση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karolos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δηλαδή να φανταστείτε ότι το air το έχω απο τον ιούνιο περίπου και απο εκείνη την ημέρα έχω και το μειλ. Το τελευταίο εμαιλ που έχω είναι απο 21/08!!!!!!!! Γνωρίζετε αν κάνει κανα archiving αυτόματα ή τι άλλο μπορεί να είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 οταν λες 21/8 εννοεις πως απο εκεινη την ημερα και μετα δεν ερχονται τα emails σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karolos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 όχι, οτι εχω τα μειλ απο εκείνη την ημέρα και μετά. Πιο πριν, γιοκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 μηπως εχεις gmail και απο εκει εχεις περιορισει το imap στο τι θα σελνει; setting/ forwarding pop/imap, 4η επιλογη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karolos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δεν είναι gmail είναι της δουλειάς (δεν δουλεύω στην Google!). Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει τέτοια ρύθμιση στα δικά μας!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 ενδεχομενως, δεν υπαρχει administrator να ρωτησεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα