johni41 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) καλησπερα! δυστηχως το προηγουμενο σαββατο μου εκλεψαν στην κυριολεξια τα παντα απο την παραλια.φυσικα και το κινητο.ενα απλο μοντελο walkman ηταν και κρατιομουν να μην το αλλαξω γιατι δεν ειμαι κ στην καλλυτερη φαση οικονομικα οπως οι περισσοτεροι! τωρα εχω αρχισει και σκεφτομαι μηπως δωσω καποια λευτα και παρω ενα κινητο που να κανει 2-3 πραγματακια,εχω στο μυαλο μου να δωσω 200ευρω μπορει και παραπανω,αναλογα το τηλεφωνο και ποσο θα μου αρεσει σε σχεση παντα με τις δυνατοτητες του.... θα ηθελα λοιπον να εχει σιγουρα 3G,wifi,οσο γινεται μεγαλυτερη μνημη (αν και λυνεται με μια καρτα μνημης),να μπορει να τρεχει απροβληματιστα κοινες εφαρμογες οπως περιηγηση στο internet χωρις να μην ανοιγουν οι μισες σελιδες (οπως στο κινητο της κοπελας μου που ηταν πιο συγχρονο του δικου μου αλλα απλο), skype και αλλες που διευκολυνουν την καθημερινοτητα,για το skype που θα το χρησιμοποιω συχνα προφανως θα χρειαζεται να εχει και δευτερη καμερα μπροστα (αν και ειναι δευτερευουσης σημασιας). Gps δεν με ενδιαφερει γιατι εχω ξεχωριστη συσκευη. οπως καταλαβαινετε θελω μαλλον ενα smartphone αλλα οχι κατι τοσο δυνατο σαν το samsung galaxy s2 που εχουν αρκετοι γνωστοι κ φιλοι μου ή το s3 που κοστιζουν παρα πολυ... ευχαριστω για την οποια προταση σας!και αν μου ερθει κατι ακομα που θα ηθελα να εχει το κινητο θα σας ενημερωσω! Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2012 από johni41
Razor1996 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 παρε το neo v ειναι πολυ καλο κινητακι για τα λεφτα του 1
GiwrgosP- Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Εγω θα σου πρότεινα αυτο στα 220€. Ειναι αρκετα γρηγορο (2πυρηνο στα 1000Mhz), εχει δευτερευουσα (μπροστινη) καμερα και ενσωματωμενη μνημη 4 Gb. Επεισης εχει 3G, wi-fi, ομως δεν εχει υποδοχη για καρτα μνημης. Skype βρησκεις απο το play store.
johni41 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 ευχαριστω για τις προτασεις σας παιδια,μολις γυρισω απο διακοπες θα παω σε καταστημα να τα δω απο κοντα!Αν και τα προηγουμενα χρονια 2-3 χρονια ειχα παρει απο κακο ματι τα xperia κυριως απο συγγενικο προσωπο που ειχε παρει 2 διαφορετικα μοντελα αρκετα ακριβα τοτε και ηταν μαπα και απο συναδελφο μου που ειχε παρει το Χ10 ενα τεραστιο και συνεχεια χαλαγε...,ισως βεβαια τωρα να ειναι μια χαρα αξιοπιστα κινητα κ να αξιζουν. οποιος εχει και αλλη προταση ειναι ευπροσδεκτος!!
nickts1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 http://www.skroutz.gr/s/345318/Alcatel-OT-908.html?from=autocomplete Αν σε ενδιαφέρει μια οικονομική πρόταση. Το έχω από αναβάθμιση και είμαι αρκετά ευχαριστημένος με browsing και εφαρμογές. Δίνεται δώρο μια κάρτα μνήμης 2 gb. Βέβαια δεν έχω χρησιμοποιήσει skype για να σου πω.
johni41 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 ειμαι σχεδον ετοιμος να αγορασω το samsung galaxy ace 2 αλλα εχω ακομα μερικες αποριες. 1.διαβασα σε προηγουμενα ποστ οτι κανεις εγκατασταση τον flash player και μετα δουλευεις κανονικα στο browsing.ειμαστε σιγουροι οτι αυτο ισχυει και οτι δεν θα εχω προβλημα με flash στις ιστοσελιδες?ρωταω γιατι θα ειναι μια βασικη χρηση του κινητου αυτη. 2.ενας φιλος μου θα μου δωσει την επιδοτηση του απο cosmote και θα το παρω λογικα στα 230ευρω.μπορει καποιος κατοχος του κινητου αγορασμενο απο cosmote να μας πει τι προγραμματα ή περιορισμους εχει το κινητο απο την cosmote?μπορει να ρωταω κατι που ειναι βλακεια αλλα δεν θελω να τρεχω μετα την αγορα για να κανω καμια αναβαθμιση οποτε βγει ή να το κανω root... ευχαριστω!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα