ninos30 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Το εργαλείο που έχει φτιάξει η Microsoft λέγεται SyncToy. Tutorial εδώ: http://www.howtogeek.com/howto/1838/using-backup-and-restore-in-windows-7/ Μπορείς φυσικά να χρησιμοποιήσεις και το "Backup and Restore των Windows" αλλά τα αρχεία παίρνονται ως backup σε ένα συμπιεσμένο νέο. Δεν είναι άμεσα χρησιμοποιήσιμα δλδ. Υπάρχουν βέβαια ένα σωρό προγράμματα που κάνουν τα ίδια και περισσότερα, με καλύτερο ίσως το Acronis True Image και το Macrium Προσωπικά χρησιμοποιώ το παλιό καλό DOS, και την εντολή XCOPY όπου έχω φτιάξει ένα batch αρχείο και το έχω βάλει να τρέχει όποτε θέλω. Αλλά ας μην σε μπλέξω με αυτά
ekkli Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 για να επανέλθω στο θέμα, αφού πείστηκα ότι αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω για κουτί, κοιτάζω στο εύρος 50 με 80 ευρώ και έχω πελαγώσει. υπάρχει το ANTEC THREE HUNDRED στο e-shop με 69 ευρώ, υπάρχει το ANTEC ONE HUNDRED στο Amazon με τελική τιμή με μεταφορικά στα 80 ευρώ, είμαι σε αναμονή για το BitFenix Merc Alpha μπας και το φέρει το Amazon , κοίταζα και το Shinobiτης ίδιας εταιρίας που το έχει προσφορά το πλαίσιο αλλά είχε χάλια reviews για θερμοκρασία. δεν βρίσκω και κανένα συγκριτικό για φτηνά κουτιά ρε γμτ. μας απαυτώνουν και τα μεταφορικά στην επαρχία. κοιτάζω μεγάλες αλυσίδες που υπάρχουν όλες εδώ. με τελική τιμή στα 80 ευρώ για Ηράκλειο Κρήτης δεν έχω και πολλές επιλογές όταν το μπάτζετ είναι μικρό
Δεινόσαυρος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δες επίσης το FRACTAL DESIGN Arc Midi από digital master στα Χανιά, όπως επίσης και το zalman z9 u3.
ekkli Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 ενημέρωση : πήγα για δουλειά στα χανιά την προηγούμενη εβδομάδα και παρέλαβα το FRACTAL DESIGN Arc Midi στα 88,5 ευρώ. μόλις παρήγγειλα με αντικαταβολή τα εξής : LG IPS235V-BN 23" στα 159,5 Celeron G540 2.50GHz στα 41 και τον προτίμησα από τον G530 επειδή ήταν 1 ευρώ πιο φθηνός Gigabyte GA-H77-D3H στα 103 μαζί με 8 ευρώ μεταφορικά σύνολο 308,20 ευρώ από digital master πάλι μάλλον το σύνολο μου δεν ήταν το φτηνότερο, αλλά προτίμησα να μου έρθουν με μια παραγγελία όλα από το να παίξω με πολλά μαγαζιά. επίσης είχανε δωρεάν αντικαταβολή και έχω χρόνο να μαζέψω τα λεφτά -να τα δανειστώ δηλαδή. απομένει το τροφοδοτικό και η ραμ, αν και σκέφτομαι να κοιτάξω σε 400άρι psu για να είμαι σίγουρος ότι θα μπορεί να σηκώσει 4-5 σκληρούς στο μέλλον . ερωτήσεις: α. ποια είναι η καλύτερη κάρτα γραφικών για να χρησιμοποιήσω ; της μητρικής ή του επεξεργαστή ; β. υπάρχει κάποιο αξιοπρεπές τροφοδοτικό χωρίς να ξεφύγω πολύ σε λεφτά ; γ. καλύτερο value for money ντιμάκι ραμ στα 4 γίγα ; αν γίνεται από πλαίσιο ή άλλη αλυσίδα.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 ερωτήσεις: α. ποια είναι η καλύτερη κάρτα γραφικών για να χρησιμοποιήσω ; της μητρικής ή του επεξεργαστή ; Δεν έχει κάρτα γραφικών η μητρική. Εξόδους για τα ενσωματωμένα γραφικά του επεξεργαστή βγάζει. β. υπάρχει κάποιο αξιοπρεπές τροφοδοτικό χωρίς να ξεφύγω πολύ σε λεφτά ; Αυτό που λίνκαρες παραπάνω. Όχι, 5-6 αλλά 10 δίσκους μπορείς να αντέξει μαζί με κάρτα γραφικών. Δύσκολα θα βρεις κάποιο 400αρι ή 450αρι που να είναι πιο ισχυρό. Θα είσαι πολύ άνετος με αυτό το τροφοδοτικό. γ. καλύτερο value for money ντιμάκι ραμ στα 4 γίγα ; αν γίνεται από πλαίσιο ή άλλη αλυσίδα. Corsair value 1333 ή το αντίστοιχο kingston.
ekkli Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 αυτό που γράφει η gigabyte στο σάιτ είναι επίτηδες φλου δηλαδή ; Ενσωματωμένος επεξεργαστής γραφικών χωρίς να γράφει ποιο επεξεργαστή έχει πάνω . ευχαριστώ ξέχασα να γράψω πριν σε όλους τους συμφορουμίτες που με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ με αυτή την υπόθεση
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Το site της gigabyte κάνει τις παρακάτω αναφορές: 1) Ενσωματωμένο Γραφικά Με αναβαθμισμένους και βελτιωμένους επεξεργαστές γραφικών και πολυμέσων, οι 3ης γενιάς Intel ® Core ™ επεξεργαστέν σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ψυχαγωγία. Εγγενής υποστήριξη για πολλαπλές ψηφιακές οθόνες, καθώς και γραφικά με δυνατότητα DirectX 11, Intel ® Quick Sync Video 2,0 και γραφικά Intel ® HD 4000/2500 ώστε να μπορείτε να απολαύσετε νέα επίπεδα 3D gaming και HD περιεχομένου. 2) (Κάποιοι Intel® Core™ επεξεργαστές απαιτούν κάρτα γραφικών, παρακαλούμε δείτε την "Λίστα υποστηριζόμενων Επεξεργαστών" για περισσότερες πληροφορίες.) Από το πρώτο ευθέως και από το δεύτερο εξ αντιδιαστολής, γίνεται σαφές ότι αναφέρεται στα ενσωματωμένα γραφικά του επεξεργαστή.
ninos30 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Καταρχάς καλορίζικα και καλοδούλευτα! (Σαύρα δεύτερος με Arc. Άντε η σειρά σου!) Ο Dino είναι ολόσωστος στο post 20
ekkli Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 ξανάμανα επανέρχομαι στο θέμα, διότι σήμερα που πήγα να παραγγείλω τροφοδοτικό, δυστυχώς το Thermaltake TR2 380W εμφανίζεται εξαντλημένο στην ελληνική αγορά. δεν υπάρχει ούτε καν άμαζον που είναι εναλλακτική μου, αλλά μου προτείνει το ίδιο στα 450 W που μου φαίνεται ενδιαφέρον. αν ορίσουμε το όριο για αγορά τροφοδοτικού στα 40 με 45 ευρώ, είναι το καλύτερο αυτό ; υπάρχει κάποια άλλη πρόταση, ει δυνατόν οικονομικότερη ; εντιτινκ: άκυρο, μετά από δοκιμή που έκανα, δεν μου το στέλνει το άμαζον . πάμε πιο απλά λοιπόν, ποιο είναι το καλύτερο τροφοδοτικό σε αυτά τα λεφτά ;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 http://www.skroutz.gr/s/414060/Thermaltake-Hamburg-530W.html To απολύτως οικονομικό που θεωρώ αξιοπρεπές είναι αυτό: http://www.skroutz.gr/s/302056/Xilence-RedWing-Series-SPS-XP350.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα