Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι λιγακι χαζη η ερωτηση αλλα χρειαζομαι ενα λαπτοπ το οποιο να τρεχει ανετα παιχνιδια (οχι πολυ υψηλων απαιτησεων) οπως πχ League of legends,Assasins Creed 1(ναι ξερω ειμαι αρχαιος) αλλα ταυτοχρονα να ειναι οικονομικο.

Αμα εχει καποιος μεταχειρισμενο ας το αναφερει γιατι ενδιαφερομαι.ευχαριστω

Δημοσ.

περιπου ποσα χρηματα διαθετεις

δεν εχω καποιο στανταρ ποσο αλλα οσο πιο οικονομικο γινεται.

Δημοσ.

δεν εχω καποιο στανταρ ποσο αλλα οσο πιο οικονομικο γινεται.

Ε, πες μας το μαξιμουμ που μπορεις να διαθεσεις.....

Δημοσ.

Ε, πες μας το μαξιμουμ που μπορεις να διαθεσεις.....

ας πουμε μεχρι 300-350 ευρωπουλα.(και κατι ακομη.ξερεις πως να βαλω αυτο το ποστ στις αγγελιες γιατι ειμαι καινουργιος?πηγα να κανω αγγελια και μου λεει διαλεξτε κατηγορια παταω την κατηγορια λαπτοπ και μετα απλα μου εμφανιζει τις αγγελιες)

Δημοσ.

Δύσκολα θα βρεις λαπ τοπ σε τέτοια τιμή...!

Κατι σε σταθερο δεν σου κάνει...?

σαφως και μου κανει αλλα προφανως θα εχει και καπως χαμηλοτερη τιμη να φανταστω.διαθετεις σταθερο?

Δημοσ.

σαφως και μου κανει αλλα προφανως θα εχει και καπως χαμηλοτερη τιμη να φανταστω.διαθετεις σταθερο?

όχι εγώ, αλλά πέρνα απ τις αγγελίες, θα βρεις pc στα λεφτά που θέλεις, για την δουλειά που το θέλεις.

Και μην ξεχνάς, τον σταθερό, όποτε έχεις λιγα φραγκα τον αναβαθμίζεις κ ολας, ενώ το λαπτοπ δυσκολα....

Δημοσ.

όχι εγώ, αλλά πέρνα απ τις αγγελίες, θα βρεις pc στα λεφτά που θέλεις, για την δουλειά που το θέλεις.

Και μην ξεχνάς, τον σταθερό, όποτε έχεις λιγα φραγκα τον αναβαθμίζεις κ ολας, ενώ το λαπτοπ δυσκολα....

σωστο και αυτο αλλα το λαπτοπ ειναι πολυ πιο εργονομικο συν του οτι το περνεις οπου θες.(ασχετη ερωτηση δεν θελω να τρωω τον χρονο κανενος αλλα μπορειτε να μου πειτε γιατι δεν μου εμφανιζει τις απαντησεις αυτου του θεματος ως ενημερωσεις?αναγκαζομαι να μπαινω στην αναρτηση μου καθε τρεις και λιγο μπας και απαντησε κανενας)

Δημοσ.
(ασχετη ερωτηση δεν θελω να τρωω τον χρονο κανενος αλλα μπορειτε να μου πειτε γιατι δεν μου εμφανιζει τις απαντησεις αυτου του θεματος ως ενημερωσεις?αναγκαζομαι να μπαινω στην αναρτηση μου καθε τρεις και λιγο μπας και απαντησε κανενας)

Ετσι ειναι εκτος κι εαν εχεις ρυθμισει αλλιως

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...