Pireotis88 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ποια προτεινετε??Θελω να διαθεσω max 900 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LOULATRANS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 δ3200 νικον και περισευουν και καμια 300αρια,ή σονυ α 57 και περισευουν καμια 50αρια.με την δευτερη,θα χαζεψεις με την ταχυτητα της........... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Ποια προτεινετε??Θελω να διαθεσω max 900 ευρω what will you be shooting...? τουτεστιν ποιο θα ειναι το αντικειμενο σου...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Σώμα μόνο ή και φακοί σε αυτή την τιμή? (τεράστια διαφορά) Αν είναι το 2ο τι θέματα σε ενδιαφέρουν για φωτογράφηση? (π.χ αν σε ενδιαφέρει μακροφωτογράφηση η Canon υπερέχει, αντίστοιχα αν σε ενδιαφέρει η φωτογράφηση πουλιών η Nikon σε αυτά τα λεφτά είναι μονόδρομος) Εχεις (εμπειρία ή και εξοπλισμό (φακούς,φλας εσύ ή γνωστοί σου που μπορείς να χρησιμοποιήσεις) έστω και παλιότερους? Σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς πιο σοβαρά τώρα ή στο μέλλον με την φωτογραφία ώστε να πρέπει να σκεφτείς FF λύσεις? (αν ναι Canon-Nikon και συντομα μαλλον Sony) Σε ενδιαφέρει και πόσο το video? (η Sony για την ώρα είναι κορυφή) Μεταχειρισμένο ή μοντέλο που οδεύει προς κατάργηση σε ενδιαφέρει ή θες το τελευταίο μοντέλο? (αν έπαιρνα τώρα μηχανή θα περίμενα την ανακοίνωση της επόμενης FF της Nikon και θα αγόραζα μια μτχ D700 κοντά στο 1000) Και τέλος πόσο μπορείς να περιμένεις? (Φοτοκινα ενόψει πολλά νέα μοντέλα και ανακοινώσεις ακόμα και αν διαλέξεις παλιότερο μοντέλο θα το πάρεις τον Οκτώβρη πιο φθηνά) Μια πρώτη πρόταση είναι να πιάσεις στα χέρια σου τις μηχανές που θα σε ενδιαφέρουν ώστε να δεις αν σου κάθονται καλά. Από εκεί και πέρα να ξέρεις ότι η μηχανή δεν θα σε κάνει καλύτερο φωτογράφο και αν δεν έχεις εμπειρία θα χρειαστείς διαβασμα, δοκιμές αλλά και πολύ χρόνο για την επεξεργασία των φωτογραφιών με DSLR Για τα υπόλοιπα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Παρόλο που έχω κάνον, ο ανταγωνισμός στις φθηνές dslr ειναι θαρρώ καλύτερος. Πάρε νίκον D3100 και έναν καλό φακό ή μια D5100 με τους 2 κιτ φακούς και οταν κατασταλάξεις, βλέπεις τι φακούς καλούς να αγοράσεις. Και λέγω για τις συγκεκριμμένες νίκον, εχουν απίστευτο αισθητήρα και ακόμη με iso 3200 βγάζουν καταπληκτικές φωτογραφίες. Τόσο καλές που αδυνατώ να το πιστέψω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marten Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 παιδες(sorry) να προσθεσω και γω μια ερωτηση μιας και ειμαι και γω σε αναζητηση μηχανης εως το πολυ 600 ευρ.ποια υπερεχει σε νυχτερινη ληψη? canon ή nikon ? ειμαι αναμεσα σε 600d ή d5100. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Συμφωνα με το παρακάτω η Νικον http://www.dxomark.com/index.php/Cameras/Compare-Camera-Sensors/Compare-cameras-side-by-side/%28appareil1%29/698|0/%28brand%29/Nikon/%28appareil2%29/692|0/%28brand2%29/Canon Αλλά τι εννοείς νυκτερινή λήψη καθώς παίζουν και άλλα ρόλο εκτός από τον αισθητήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marten Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 εννοω ποια απ τις 2 εχει καλυτερο αποτελεσμα οταν θελω να φωτογραφισω σουρουπο ή βραδυ(καποιες φορες χωρις τη προσθηκη φλας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pireotis88 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 θελω καλες νυχτερινες ληψεις..μαλλον καταληγω στη nikon d5100! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 τοπίο, αστροφωτογραφηση, φωτογραφία σε κλαμπ, σε γήπεδο όλα αυτά μπορεί να φωτογραφηθούν νύχτα. Τι ακριβώς λοιπόν Για τοπίο βράδυ το τρίποδο είναι πιο σημαντικό από οποιαδήποτε μηχανή για παράαδειγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marten Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 ολα αυτα που αναφερεις πιο πανω αλλα με οσο δυνατον λιγοτερο θορυβο.υποψιν πως θα ειναι η πρωτη μου dslr και αν και στην αρχη ελεγα να παω στη canon 600d διαβασα καπου αλλου πως η nikon υπερεχει για νυχτερινη ληψη.αν παρολα αυτα πιστευεις πως θα με καλυψει η canon παω απευθειας σε αυτη μιας και μου αρεσε απ την αρχη αυτη η μηχανη αλλα αν νομιζεις πως θα εχω καλυτερα αποτελεσματα με nikon τοτε αγοραζω τη nikon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 το nikon 5100 kit υπερεχει του 600D kit! fact! εχω το δευτερο επισης αν ενδιαφερεστε κοιταξτε τις αγγελιες για μεταχειρισμενες d700 στο ebay... or D90 αν δεν ερχεται τα λεφτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pireotis88 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 εχω βρει σε μαγαζι στην Αθηνα τη 5100 με φακο 18-55 και 55-200 ! Σε καλυτερη τιμη απο οτι το Φλεβαρη που ειχα ξανακοιταξει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα