Αλέκος_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα παιδιά! Θα ήμουν ευγνώμων αν είχα τη γνώμη σας για αυτήν την ιστοσελίδα: Site: http://asfa-lyseon.gr/NEW%20SITE/agapidis/sample2/index.php . Ευχαριστώ εκ των προτέρων
dewn735 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Με μια γρήγορη ματιά, έχουμε και λέμε: + Απλή και εύχρηστη, βρίσκεις με τη μία αυτό που ψάχνεις - Στην αναζήτηση, δε θα πρέπει να φορτώνει πάλι όλη η σελίδα μόλις επιλέξω κατηγορία - θα πρέπει απλώς να φιλτράρονται τα αποτελέσματα του επόμενου πεδίου - Κάπου πέτυχα κίτρινο κείμενο σε καφέ φόντο - πολύ κουραστικό για τα μάτια - Μεγάλες εικόνες ενώ δε χρειάζονται, φτιάξε thumbnails όπου χρειάζεται - Στο "περισσότερες φωτό" χαλάει το ratio των εικόνων - Ο τίτλος των σελίδων είναι λάθος (fiddle II) Προτάσεις: * Το "Δωρεάν οδική βοήθεια" σε περίοπτη θέση σε όλες τις σελίδες (την έμφαση στο "δωρεάν" τη πρόσεξες, έτσι; ) * Το λογότυπο θα πρέπει να είναι link προς την αρχική σελίδα. Γενικότερα η κεφαλίδα μου φαίνεται ότι θέλει λίγο σουλούπωμα (πιο μικρό λογότυπο και κάτι για να ξεχωρίσει από το υπόλοιπο μαύρο) Σε γενικές γραμμές, δε χρίζει και δάφνες καλλιτεχνίας, αλλά δείχνει μαζεμένη και εύχρηστη
x_maras Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Να προσθέσω ότι αν κάνεις mouse over στο slide show εμφανίζονται κάποια broken images που πρέπει να φτιάξεις Για ερασιτεχνική προσπάθεια θα την έλεγα καλή. Αν πρόκειται για επαγγελματική δουλειά (αν υπάρχει πληρωμή) δεν θα σχολιάσω...
Αλέκος_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Αν πρόκειται για επαγγελματική δουλειά (αν υπάρχει πληρωμή) δεν θα σχολιάσω... Μα αυτό ακριβώς ζήτησα.... τα σχόλιά σας! Με μια γρήγορη ματιά, έχουμε και λέμε: + Απλή και εύχρηστη, βρίσκεις με τη μία αυτό που ψάχνεις - Στην αναζήτηση, δε θα πρέπει να φορτώνει πάλι όλη η σελίδα μόλις επιλέξω κατηγορία - θα πρέπει απλώς να φιλτράρονται τα αποτελέσματα του επόμενου πεδίου - Κάπου πέτυχα κίτρινο κείμενο σε καφέ φόντο - πολύ κουραστικό για τα μάτια - Μεγάλες εικόνες ενώ δε χρειάζονται, φτιάξε thumbnails όπου χρειάζεται - Στο "περισσότερες φωτό" χαλάει το ratio των εικόνων - Ο τίτλος των σελίδων είναι λάθος (fiddle II) Προτάσεις: * Το "Δωρεάν οδική βοήθεια" σε περίοπτη θέση σε όλες τις σελίδες (την έμφαση στο "δωρεάν" τη πρόσεξες, έτσι; ) * Το λογότυπο θα πρέπει να είναι link προς την αρχική σελίδα. Γενικότερα η κεφαλίδα μου φαίνεται ότι θέλει λίγο σουλούπωμα (πιο μικρό λογότυπο και κάτι για να ξεχωρίσει από το υπόλοιπο μαύρο) Σε γενικές γραμμές, δε χρίζει και δάφνες καλλιτεχνίας, αλλά δείχνει μαζεμένη και εύχρηστη Ευχαριστώ πολύ,,,.
NiKoS WSN Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Πέρα από όσα λέχθηκαν στο tab μηχανές θα ήθελα και ο τίτλος να ήταν Link γιατί πρώτα έκανα Mousover στον τίτλο είδα ότι δεν γινόταν και έψαξα για το περισσότερα ...
Uberalles_gr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Εάν το έχεις φτιάξει εσύ καλή προσπάθεια αλλά μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο. Το πιο απλό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να "στρογγυλέψεις" λίγο τις περιοχές. Ελπίζω να κατάλαβες τι λέω. Να βάλεις ϊσως μια φώτο galleryμ εικόνες από το μαγαζί. Επίσης, η 1η εντύπωση με το που μπαίνω στο site είναι ότι το site έχει φτιαχτεί το 2.000 και από τότε δεν έχει κανένα update. Τέλος, όπως είπε και ο x_maras εάν αυτό είναι επαγγελαμτική δουλειά ασχολίαστο....
Php_freak Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δική μου άποψη είναι το logo με το menu να είναι fix σε όλες τις σελίδες.. πχ αν αλλάξεις απο την σελίδα αρχική στο μηχανές το menu βγαίνει κάτω από το promo-banner.. φιλικά μια παρατήρηση...
Αλέκος_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Εάν το έχεις φτιάξει εσύ καλή προσπάθεια αλλά μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο. Το πιο απλό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να "στρογγυλέψεις" λίγο τις περιοχές. Ελπίζω να κατάλαβες τι λέω. Να βάλεις ϊσως μια φώτο galleryμ εικόνες από το μαγαζί. Επίσης, η 1η εντύπωση με το που μπαίνω στο site είναι ότι το site έχει φτιαχτεί το 2.000 και από τότε δεν έχει κανένα update. Τέλος, όπως είπε και ο x_maras εάν αυτό είναι επαγγελαμτική δουλειά ασχολίαστο.... Ναι εγώ την έχω φτιάξει. Καταλαβαίνω τι λες κι ευχαριστώ, είναι πολύ χρήσιμο αυτό που είπες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα