Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εκει λεω να παω. δε γινεται να το εχω ανοιχτο 24/7 καποτε θα χρειαστει να κανω εστω ενα restart , ουτε να το κλεινω παντα απο πισω, αλλα φοβαμαι μηπως τα συνεχισει αυτα, γιατι και στο φορματ κανει κατι επανακκινησεις κατα τη διαρκεια

Δημοσ.

Μηπως εχεις καρτα γραφικων της Nvidia?

:unsure:

Επισης δοκιμασε να κανεις shutdown αφου εχεις αποσυνδεσει ολες τις usb συσκευες (εκτος βεβαια απο το ποντικι και το πληκτρολογιο :P )

Δημοσ.

διαβασα μετα απο ψαξιμο στο google πως αρκετοι ειχαν προβλημα με το κλεισιμο του υπολογιστη και πως οι περισσοτεροι ειχαν nvidia καρτα. Το προβλημα τους λυθηκε με unistall-install των drivers.

Επισης βρηκα κι αυτο που απασχολουσε μεγαλη μεριδα χρηστων:

"tried all options,,, they are not working until I get into the BIOS and change the APIC option to "Enable", Save and reboot...

My computer shutdown nicely!!!

Please try to change the BIOS APIC option and discover it by yourself on your computer !"

Δημοσ.

Είδα στον Task Manager το Rocket Dock. Ρίξτου ένα κλείσιμο, μην σου πω uninstall.

Επίσης πότε έχεις το πρόβλημα? Σχετικά πρόσφατα? Τα Windows έχουν System Restore για να γυρίσεις σε πρότερη καλή κατάσταση.

Τέλος το F8 που σου είπαν τα παιδιά δεν το πατάς συνέχεια αλλά συνεχόμενα/διακεκομμένα. Σαν να πυροβολάς ένα πράγμα :) Επίσης μπορεί να μην διαβάζει το USB πληκτρολόγιό σου εκείνη την ώρα το BIOS. Έχεις κάποιο PS/2 να δοκιμάσεις?

Δημοσ.

Είδα στον Task Manager το Rocket Dock. Ρίξτου ένα κλείσιμο, μην σου πω uninstall.

Επίσης πότε έχεις το πρόβλημα? Σχετικά πρόσφατα? Τα Windows έχουν System Restore για να γυρίσεις σε πρότερη καλή κατάσταση.

Τέλος το F8 που σου είπαν τα παιδιά δεν πατάς συνέχεια αλλά συνεχόμενα/διακεκομμένα. Σαν να πυροβολάς ένα πράγμα :) Επίσης μπορεί να μην διαβάζει το USB πληκτρολόγιό σου εκείνη την ώρα το BIOS. Έχεις κάποιο PS/2 να δοκιμάσεις?

αρχικα το rocket dock το εχω ποσο καιρο και δεν εχω θεμα, γιατι να το διαγραψω?

το προβλημα το εχω απο χθες και εκανε μονο του restore απο το πολυ ανοιγοκλεισε φαινεται , γιατι παλευα στην αρχη μονος να το φτιαξω και φορτωνε μια μπαρα πριν μπει στα windows και οταν μπηκε ειχε στην επιφανεια εργασιας 2-3 εικονιδια που ειχα βγαλει πριν κατι μερες.

τελος το F8 δε θα επρεπε να το γραφει , οπως γραφει για boot κτλ ??

Οσο για το usb ειμαι οκ παντα το διαβαζει απλα πριν κανει το restore δε το διαβαζε

Δημοσ.

- Γιατί μπορεί να κάνει conflict με κάτι που έκανε update τα windows

- για το πρόβλημα που δεν κλείνει ρώτησα. Αυτό προφανώς το έχεις από πιο παλιά

- Αυτό που λες, για τα εικονίδια, έκανε λογικά system restore μόνο του γιατί κάτι δεν πήγαινε καλά

- Oχι δεν το γράφει. Είναι του λειτουργικού. F8 για boot menu των Windows, F5 για άμεσο Safe Mode. Το f8 πρέπει να το πατήσεις αμέσως μετά το post τους BIOS.

Δημοσ.

Δοκίμασε τότε με ένα system restore.

Επίσης αν καταφέρεις να κάνεις το F8 να λειτουργήσει :P έχει και επιλογή "Last Know Good Configuration"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...