orestis000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Σήμερα πέρασα τα Windows 7 στο λάπτοπ μου. Μπήκα στο site της Acer και είχε διάφορους οδηγούς, τους εγκατέστησα αλλά ενώ το λάπτοπ μου δεν έχει bluethooth μου έβγαζε και οδηγούς για bluethooth άρα σκέφτομαι μήπως δεν μπήκαν οι σωστοί οδηγοί. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που βρίσκει τους οδηγούς αυτόματα; Και αν ναι είναι αξιόπιστο; 1
sargio01 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Κάνε το μέσω της διαχείρησης συσκευών. (αν και στις επόμενες ώρες λογικά θα σου 'ρθουν αυτόματα οι ενημερώσεις που χρειάζεσαι, μέσω windows update)
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Σήμερα πέρασα τα Windows 7 στο λάπτοπ μου. Μπήκα στο site της Acer και είχε διάφορους οδηγούς, τους εγκατέστησα αλλά ενώ το λάπτοπ μου δεν έχει bluethooth μου έβγαζε και οδηγούς για bluethooth άρα σκέφτομαι μήπως δεν μπήκαν οι σωστοί οδηγοί. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που βρίσκει τους οδηγούς αυτόματα; Και αν ναι είναι αξιόπιστο; Driver Genius http://driver-genius.en.softonic.com/ Και με την free εκδοση κανει δουλεια Εναλακτικα στη διαχειρηση συσκευων θα σου βγαζει το bluetooth με θαυμαστικο.Κανε δεξι κλικ /ιδιοτητες/λεπρομερεις / αναγνωριστικο υλικου και δεν τον κατασκευαστη του και κατεβασε απο εκει drivers
orestis000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 κατέβασα το driver genius pro και μου έβγαλε 20 drivers για εγκατάσταση. ενώ με τη διαχείριση συσκευών δεν μου έβγαλε τπτ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα