orestis000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μου έχει ζητήσει μία γνωστή μου έκαν λάπτοπ(όχι πολύ ακριβό). Έχω 2 απορίες πρώτον τη μάρκα να επιλέξει; Μου είχαν πει παλιά ότι τα καλύτερα θεωρούνται τα acer ενώ μετά έρχονται τα Dell. Δεύτερον, συμφέρει να το αγοράσω από το εξωτερικό; Εάν το αγοράσω από το εξωτερικό η εγγύηση θα ισχύει και στην Ελλάδα έτσι;
jtheogr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Για τη δουλειά το θέλει το laptop μέχρι πόσα χρήματα διαθέτει. Δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο, γενικά οτι πληρώνεις παίρνεις η Dell Θεωρείται και είναι η καλύτερη εταιρεία απο θέμα κάλυψης εγγύησης μετά έρχεται η toshiba και ακολουθούν οι υπόλοιπες.
orestis000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Το θέλει για καμιά παρουσίαση, καμιά ταινία, skype,web browsing.... απλά πράγματα..... Στην ουσία ψάχνω για μάρκα που δεν βγάζει προβλήματα και έχει καλό service. Έχω ακούσει πως και τα Thinkpad της Lenovo είναι πολύ καλά σε ποιότητα και αντοχή.
jtheogr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Τα Τhinkpad είναι κορυφαία αλλά ξεφεύγουν σε τιμές εκτός αυτά τις σειράς Ε που είναι ποιό οικονομικά.
orestis000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 όταν λες οικονομικά πιστεύω να θέλει κάπου στα 600-800 ευρώ. επίσης από πλευρά service τι προτείνεται εκτώς από Dell; α! τώρα που βλέπω υπάρχουν αρκετά λάπτοπ με κάρτα γραφικών της intel είναι καλά; έχει μόνο 128Mb μνήμης γιατί;
LambisElef Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 +1 στο Dell και ωραίο disign και ωραία καρτούλα
orestis000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 μπορείται να μου αξηγήσεται τι ακριβώς παίζει με τις κάρτες γραφικών την intel όμως; μπορεί να μου πει κάποιος τι παίζει με τις κάρτες της intel;
xristoforos89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Ειναι οι ενσωματωμενες που εχουν οι επεξεργαστες. Τα λαπτοπ αυτα δεν εχουν ανεξαρτητη καρτα δηλαδη με δικη της ξεχωριστη μνημη. Αντιθετως οι intel μοιραζονται την μνημη απο το υπολοιπο συστημα (κοινως ειναι shared).
orestis000 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 αυτό είναι καλό ή κακό; γενικά σαν κάρτες γραφικών τη λένε; επίσης έχω πραγματικά χαθεί δεν ξέρω τι επεξεργαστή τι κάρτα γραφικών..... τι μάρκα επεξεργαστή....
@topos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Κοιτα μονο για dell:2 χρονια on site εγγυηση ακα,χαλαει->παιρνεις τηλ->την επομενη μερα ο τεχνικος σπιτι σου.
orestis000 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 οκ..... αλλά μπορείτε να μου πείτε και κάτι για τα χαρακτηριστικά; δλδ ο i3 είναι διπύρηνος, υπάρχουν ακόμα λάπτοπ με dual core, υπάρχουν και διπύρηνοι τις AMD, υπάρχουβ οι κάρτες γραφικών της Intel,της Nvidia,της Ati..... με βάση τη διαλέγω;
xristoforos89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Θες να παιζεις παιχνιδια; Τοτε θα πρεπει να πας σε ανεξαρτητη καρτα (nvidia ή ati). Οι διπυρηνοι amd ειναι πολυυυ αδυναμοι. Για την απλη χρηση που το θελει η κοπελα, ενας i3 ειναι υπεραρκετος.
orestis000 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 α οκ..... δλδ στην ουσία οι κάρτες γραφικών της intel είναι για άτομα που δεν παίζουν παιχνίδια ώστε να μην πληρώνουν επιπλέων για nvidia και ati που δε χρειάζονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα