batistapao13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 φιλε μου εγω ειμαι απο αθηνα στειλε σε πμ ενα τηλ να περασω να το τσεκαρουμε μαζι οι μνημες μετα απο ενα χρονο δυσκολο ποιο πιθανο το βλεπω το bios να τα βλεπει λαθος στο κατω κατω στην φωτο κανεις δεν ειναι τις γραμμες του τροφοδοτικου ? στην 12αρα μαξ 9,76? αν δεν εχει προβλημα το bios το τροφοδοτικο σου ειναι απο μονο του για πεταμα του εχεις κοτσαρει πανω και την 240 που ναι μεν ειναι μικρη σαν καρτα αλλα αυτο το τροφοδοτικο με το ζορι να βγαζει 300 βαττ τοτε νομιζω βρηκαμε τον υπευθυνο
evoracing Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Το πείρα το Pc μου έβγαλε την μια Ram και μου άλλαξε και ψηκτρα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα θερμοκρασίες έχουν πέσει 50 με 61 μέσα σε παιχνίδι. Αυτός μου είπε άμα είναι να δόση ένα 60αρι για να πάρω 2x2GB 800MHz Ram αλλα δεν νομίζω οτι συμφέρει θα προτιμούσα να κοίταξω για έναν επεξεργαστή... Sent from my iPod touch using Insomnia
ninos30 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Το πρόβλημα ήταν οι θερμοκρασίες σου... Δοκίμασε να την βάλεις πίσω την RAM να δεις να θα παίξει. Αν και δεν έχεις και καμιά τρελή διαφορά 3vs4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα