ninos30 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Καλά δεν θα σχολιάσω τους σένσορες της ΜΒ που δείχνουν ότι να 'ναι (στο socket σου δείχνει 168 βαθμούς Κελσίου!!!) αλλά τα core temps τα είδες? Σε idle κατάσταση είσαι στους 85!!! Με Tcase max τους 61,4 για τον e6300. Οπότε επειδή διάβασα σε άλλο Topic ότι είχαν σπάσει κάτι ποδαράκια της ψύκτρας αλλά το έλυσες, ΜΑΛΛΟΝ δεν το έλυσες... Και σου κολλάει οριστικά μετά το format γιατί ώσπου να βάλεις drivers το PC σου υπολειτουργεί. Μετά παίρνει μπρος και θερμαίνεται ΚΙ ΑΛΛΟ. Επειγόντως κλείστο γιατί θα το κάψεις.
Dar7h Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Ή σπάσε κάνα αυγό και βάλε και καμιά μπριτζόλα απο πάνω
evoracing Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Η ψηκτρα που έβαλα είναι ίδια με την stock τόσο καιρο με την προηγούμενη ψηκτρας οι θερμοκρασίες ήταν ίδιες αλλα δούλευε μια χαρα... Πάστα έβαλα, τώρα τι πρέπει να κάνω;;; Sent from my iPod touch using Insomnia
ninos30 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Λέω εγώ τώρα. Μάλλον δεν έχει κουμπώσει καλά τα ποδαράκια. Αν πιάσεις την ψύκτρα με το χέρι: α) Καιει υπερβολικά? Προσεκτικά αυτό όμως γιατί αν έχεις core 85 όντως θα έχει αρκετούς και το μέταλο β) Κουνιέται αν την κουνήσεις με το χέρι? Μπες στο BIOS και πες και εκεί τι θερμοκρασίες λέει
evoracing Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 82 Sent from my iPod touch using Insomnia
ninos30 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Πες μου και για τα α/β. Ειδικά το Β. Δεν πρέπει να κουνιέται καθόλου αν έχει κουμπώσει
evoracing Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Λέω εγώ τώρα. Μάλλον δεν έχει κουμπώσει καλά τα ποδαράκια. Αν πιάσεις την ψύκτρα με το χέρι: α) Καιει υπερβολικά? Προσεκτικά αυτό όμως γιατί αν έχεις core 85 όντως θα έχει αρκετούς και το μέταλο β) Κουνιέται αν την κουνήσεις με το χέρι? Μπες στο BIOS και πες και εκεί τι θερμοκρασίες λέει Δεν είναι ζέστη όχι, κρατάς πάνω το χέρι... Sent from my iPod touch using Insomnia Δεν κουνιέται Sent from my iPod touch using Insomnia
ninos30 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Τι να πω ρε φίλε μου. Μπορεί και να είναι λάθος ενδείξεις αν ισχύουν αυτά που λες. Αλλά ένα BIOS είναι έτσι ρυθμισμένο ώστε αν υπερβει κάποια θερμοκρασία η CPU να κλείσει για να μην την κάψει... Οπότε μπορεί από εκεί να σου προκαλούνται τα προβλήματα Τώρα αν σε ρωτήσω αν έχεις τελευταίο BIOS ξέρεις να μου απαντήσεις?
evoracing Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Πάλι κολαει... :/ Sent from my iPod touch using Insomnia Δεν έχω κάνει αναβάθμιση όχι Sent from my iPod touch using Insomnia Τώρα έχω μπει στα Windows και έπεσε στα 66 Sent from my iPod touch using Insomnia Οι Ram μήπος έχουν πρόβλημα;;; Sent from my iPod touch using Insomnia
ninos30 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Πολύ καλό θα ήταν να κάνεις. Το board που έχεις στην υπογραφή σου με το BIOS που γράφεις δεν συμβαδίζουν. Βέβαια αν σου κολλήσει το PC την ώρα που κάνεις Bios update, πάει χαιρέτα το... Η θερμοκρασία πέφτει κάθε φορά που κάνεις restart γιατί απλά σβήνει ο επεξεργαστής. Αλλά ανεβαίνει πολύ γρήγορα ξανά. Καταλήγουμε πάλι στο ίδιο. Αν δεν έχεις κάποια άλλη ψύκτρα να δοκιμάσεις, πρέπει να το δει κάποιος που ξέρει.
evoracing Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Κατάλαβα τον τεχνικό δεν τον γλητονω... Για να μου κάνει BIOS Update+το πρόβλημα που έχει πόσο θα παει περίπου θα παει; :/ Sent from my iPod touch using Insomnia
ninos30 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Κανείς δεν ξέρει τι φταίει στο PC σου. Πάντως σίγουρα κάτι φταίει. Το bios update δεν σημαίνει ότι θα λύσει τα προβλήματα σου. Πιθανόν να λύσει πρόβλημα με λάθος reading της ΜΒ από τους σένσορες. Από την στιγμή που δεν έχεις HW για να δοκιμάσεις και κάποιες βασικές γνώσεις για αυτό δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο μπορεί να γίνει... Να πω ότι ήταν κάτι SW να το παλεύαμε. Εδώ σου κλείνει το PC χωρίς καλά-καλά να το ανάψεις. Καναν φίλο που να ξέρει δεν έχεις? Τι να πω, αν δυσκολεύεσαι και με τα φράγκα βάλε μια αγγελία ζήτησης μήπως προσφερθεί κανα από τα παιδιά που είναι στο forum να το κοιτάξει. Αν ήσουν από Θεσσαλονίκη, είχες δύο με κατευθείαν προσφορές στο topic σου
evoracing Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Καναν φίλο που να ξέρει δεν έχεις? Τι να πω' date=' αν δυσκολεύεσαι και με τα φράγκα βάλε μια αγγελία ζήτησης μήπως προσφερθεί κανα από τα παιδιά που είναι στο forum να το κοιτάξει. Αν ήσουν από Θεσσαλονίκη, είχες δύο με κατευθείαν προσφορές στο topic σου [/quote'] Δεν έχω κάποιον όχι... Σας ευχαριστω όλους παιδιά για την βοήθεια και συγγνώμη άμα σας έπρηξα γιατι αυτο έκανα το έχω καταλάβει , και να ´ναι καλα τα παιδιά απο την Θεσσαλονίκη αλλα είμαι Αθηναίος και αυτο δηστηχος ή ευτυχος δεν αλλάζει. Μολης φτιαχτεί ο υπολογιστής θα σας ενημερώσω για το τι είχε... Ευχαριστω και πάλη. Sent from my iPod touch using Insomnia
washcloud Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Oι τεχνικοί πάντως το 'χουν στο αίμα τους να παίρνουν κα'να 70άρι-80άρι, τουλάχιστον όταν χρειαστεί ν' ασχοληθούν "αρκετά" (μερικές ωρίτσες, δηλαδή 4-5 ας πούμε). Αν τυχόν είναι και μανούλα αυτός που θα το πιάσει, ΚΑΙ δεν είναι φραγκοφονιάς, μπορεί να τη γλυτώσεις και με λιγότερα (40-50...). Γενικά το σαραντοπενηντάρι είναι μεσ' στην ημερήσια διάταξη, και αν είσαι διατεθειμένος να σκάσεις μέχρι και κατοστάρι ΜΑΞΙΜΟΥΜ, παν' το κάπου (...το ΠΟΥ είναι ένα ερώτημα βέβαια...Γιατί κυκλοφοράνε πολλά λαμόγια/αμπαούμπες). Αν πάλι ούτε γι' αστείο μπορείς να σε σκεφτείς να σκάσεις τα ποσά που είπα, τότε βάλε καμμιά αγγελία που ειπώθηκε, μπας και φιλοτιμηθεί κανείς να ασχοληθεί από τζάμπα έως πολύ λίγα... Γενικά πάντως χρειάζεσαι φάση να ασχοληθεί γνωστός (σου) κτλ... edit : ...κοίτα, δεν είναι ότι έπρηξες κανέναν - κανένας δεν απαντάει με πιστόλι στον κρόταφο, απλά το θέμα είναι ότι φαίνεται να παίζει μανούρα με την περίπτωση του πισιού σου, και δυστυχώς "εύκολες" λύσεις δεν φαίνεται να μπορεί να δοθούν, και ειδικά από μακρυά...
evoracing Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Λοιπόν το πήγα σε τεχνικό είχα 3 Ram 1 απο την μάνα του 1GB 800αρα και αλλες δυο του 1GB και αυτές αλλα δεν θημαμε ποσά Hz αλλα όχι 800 και δεν τεριαζαν. Έτσι μου είπε, αλλα εγω τις Ram τις έχω χρωνιση τώρα θυμήθηκε;;; Sent from my iPod touch using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα