Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτές της μέρες έχω πολλά προβλήματα με τον υπολογιστη... Λοιπόν μετα απο format του υπολογιστη (2o γιατι στο πρώτο πέρασα το Advanced System Optimez και κόλλησε και μου τα κατέστρεψε όλα) πέρασα κανονικά όλα τα driver και δούλευε κανονικά μέχρι πριν απο 1 ώρα που ενώ έπεσα σχετικά ένα ελαφρό παιχνίδι το κατέβασα για να δω κάτι στο Internet και άρχισε να κολαει λίγο και μετα κόλλησε τελείος έκανα επανεκινηση και τώρα άνοιξε μετα απο 30 λεπτά προσπάθειας και αργεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το avast δεν δουλεύει η Έναρξη ανοίγει μετα απο 1 λεπτό τι μπορω να κάνω;;; Τι κοντεβει να καεί;;;... Κατα τα αλλα καλα-_-

Sent from my iPod touch using Insomnia

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γιατί φίλε μου?

- Κατεβάζεις και το τρέχεις

- Πατάς το ALT+PRTSCR ενώ το έχεις πρώτο-πρώτο και το βλέπεις

- Ανοίγεις το paint και το κάνεις paste

- Σώζεις το αρχείο στο desktop ως .png

- Έρχεσαι στο Insomnia και εκεί που λέει "Περισσότερες Επιλογές Απάντησης" κάτω δεξιά κάνεις import την εικόνα που έσωσες

;)

Δημοσ.
Γιατί φίλε μου?

- Κατεβάζεις και το τρέχεις

- Πατάς το ALT+PRTSCR ενώ το έχεις πρώτο-πρώτο και το βλέπεις

- Ανοίγεις το paint και το κάνεις paste

- Σώζεις το αρχείο στο desktop ως .png

- Έρχεσαι στο Insomnia και εκεί που λέει "Περισσότερες Επιλογές Απάντησης" κάτω δεξιά κάνεις import την εικόνα που έσωσες

;)

XAXXAXA!!!! Πολλά ζητάς εδώ το -Κατεβασεις και τρεχεις δε σου ορκίζονται οτι μπορω να το κάνω...

Δημοσ.

...έχοντας μόλις απαντήσει σε άλλο σου θρεντ σχετικά με δίσκο, και διαβάζοντας και αυτό τώρα, ΓΝΩΜΗ μου είναι ότι καλύτερα θα έκανες να πας το πισί σε κάποιον τεχνικό πάντως.

Δημοσ.
...έχοντας μόλις απαντήσει σε άλλο σου θρεντ σχετικά με δίσκο' date=' και διαβάζοντας και αυτό τώρα, ΓΝΩΜΗ μου είναι ότι καλύτερα θα έκανες να πας το πισί σε κάποιον τεχνικό πάντως.[/quote']

Άμα δεν καταφέρω τίποτα με τους ειδικούς του insomnia τότε δεν υπάρχει λύση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διάβασα τα 4 topic που άνοιξε τις τελευταίες 4 μέρες για θέματα που έχει με το PC του. Τείνω να συμφωνήσω με τον washcloud. Δεν είναι εύκολο να λύσεις τόσα πολλά μαζί μέσω αλληλογραφίας σε ένα forum με κάποιον που από τα γραφόμενα έχει ελάχιστη επαφή με το HW ενός υπολογιστή.

Επεξ/σία από ninos30
Δημοσ.

Δεν είναι εύκολο να λύσεις τόσα πολλά μαζί μέσω αλληλογραφίας σε ένα forum με κάποιον που από τα γραφόμενα έχει ελάχιστη επαφή με το HW ενός υπολογιστή.

...έτσι ακριβώς. Συν το ότι ως κάτοχος Άει Φόουν, ΜΑΛΛΟΝ την έχει την οικονομική δυνατότητα να πάει σε τεχνικό (ώστε να μην παιδεύεται ούτε κι ο ίδιος - ούτε άκρη να μη βγαίνει από φόρουμ). Αν πάλι όχι, εδώ είμαστε και βλέπουμε...

Δημοσ.

...έτσι ακριβώς. Συν το ότι ως κάτοχος Άει Πόουντ, ΜΑΛΛΟΝ την έχει την οικονομική δυνατότητα να πάει σε τεχνικό (ώστε να μην παιδεύεται ούτε κι ο ίδιος - ούτε άκρη να μη βγαίνει από φόρουμ). Αν πάλι όχι, εδώ είμαστε και βλέπουμε...

Διορθωθηκε :P

Δημοσ.

...έτσι ακριβώς. Συν το ότι ως κάτοχος Άει Φόουν' date=' ΜΑΛΛΟΝ την έχει την οικονομική δυνατότητα να πάει σε τεχνικό (ώστε να μην παιδεύεται ούτε κι ο ίδιος - ούτε άκρη να μη βγαίνει από φόρουμ). Αν πάλι όχι, εδώ είμαστε και βλέπουμε...[/quote']

Καλα είπες ΜΑΛΛΟΝ απο ανταλλαγή το πήρα...

Λοιπόν έχω σχετικά καλα νέα. Έκανα για ακόμα μια φορά format (μόνο έτσι στρονει) πείτε μου τι μπορω να κάνω για να το φτιάξω, άμα φτιάχνεται, η αστο να δώ τι ακριβός παει να χαλάσει. Τώρα περνάω τα driver μόλις τελοιοσω θα ανάβαση φοτογραφια απο το πρόγραμμα που ανέφερε ο φίλος ποιο πάνω...

Οτι αλλο χρειαστει πειτε το τωρα γιατι αυριο δεν ξερω αμα θα δουλεβει παλι...

post-175011-0-78312300-1346188099_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...