darklordvader77 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Πηγα χτες να το παρουμε με τον κολλητο μου. Λοιπον: Golden i =4 Κομμάτια Public στο The Mall= αρκετα μαυρα κ ασπρα αλλά μονο με συνδεση Wind! (Εφαγαν ακυρο οπως ηταν) Cosmote= ειχε καμια 50ρια την ωρα που πηγα, κυριως άσπρα! Πιστεύω το πρώτο iPhone που ναι ομορφοτερο το άσπρο.. πολύ ωραιο αν κ πολυ ελαφρύ για τα γούστα μου. Θα τιμησω μαύρο 4S Τα υπολοιπα καταστηματα εκτος κεντρου= Αναμονη απο 1-2βδομαδες εως κ 1 μηνα συμφωνα με υπαλληλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Πηγα χτες να το παρουμε με τον κολλητο μου. Λοιπον: Golden i =4 Κομμάτια Public στο The Mall= αρκετα μαυρα κ ασπρα αλλά μονο με συνδεση Wind! (Εφαγαν ακυρο οπως ηταν) Cosmote= ειχε καμια 50ρια την ωρα που πηγα, κυριως άσπρα! Πιστεύω το πρώτο iPhone που ναι ομορφοτερο το άσπρο.. πολύ ωραιο αν κ πολυ ελαφρύ για τα γούστα μου. Θα τιμησω μαύρο 4S Τα υπολοιπα καταστηματα εκτος κεντρου= Αναμονη απο 1-2βδομαδες εως κ 1 μηνα συμφωνα με υπαλληλους Πολυ χρησιμες πληροφοριες, θα παω την Τεταρτη στο the mall ελπιζω να εχει μεινει κανενα ασπρο 32 με wind να το χτυπησω γιατι δεν την παλευω αλλο ελιωσα στην αναμονη. EDIT: Public sto the mall iphone 5 telos τα εδωσαν ολα χτες. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2012 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gs20309 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 το βλέπω να γίνεται σφαγή με τις παραγγελίες και τις διαθεσιμότητες για ακόμα μια φορά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 το βλέπω να γίνεται σφαγή με τις παραγγελίες και τις διαθεσιμότητες για ακόμα μια φορά.. Εφεραν 20 κομματια και κατι εγινε ,ετσι οπως το πανε αλλο 1 μηνα θα περιμενουμε για να εχει η αγορα ικανοποιητικες ποσοτητες και να μην κανουμε αγωνα δρομου να προλαβουμε οπου φερνουν 3 τεμαχια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevchrly Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 [Να γράψω και εγώ πέντε σκέψεις για την αγορά ή όχι του iphone 5 στην παρούσα κατάσταση Λοιπόν αρχίζω με την εμπειρία μου στις συσκευές της apple με συνδυασμό το hardware και το iOS. Στο iOS 5 υπήρχε μεγάλη διαφορά στο πόσο γρήγορη απόκριση είχε το iphone από iphone ανάλογα με τη γενιά που το χώριζε. Σήμερα με την iOS 6 προς το παρόν δεν έχει καμία διαφορά στις συσκευές σε ότι αφορά μεταβίβαση από μενού σε υπομενού κλπ κλπ Στις εφαρμογές και βέβαια θα υπάρχει η διαφορά για παράδειγμα πόσο γρήγορα θα φορτώνει το Navigon αλλά εδώ πάμε σε αυτό που παθαίνουν οι περισσότεροι και πρώτος εγώ στο πόσο γρήγορα μπουτάρι ο υπολογιστής λες και θα τον ανοιγοκλείνω συνέχεια. Από σχεδίαση το 5 σε προσωπικό επίπεδο δεν έφερε κάτι διαφορετικό,τα σχέδια που βλέπαμε στο διαδίκτυο στο σχήμα σταγόνας ήταν πολύ καλύτερα αλλά δεν γνωρίζω αν θα μπορούσαν να τα υλοποιήσουν στην πράξη. Ότι έβγαλαν το γυαλί από πίσω το έκανε μεν ελαφρύτερο αλλά δείχνει σαν τενεκές που θα κάνει λακκούβες με το παραμικρό χτυπηματάκι π.χ.στη τσέπη αν έχεις ξεχάσει κάτι μέσα όπως κέρματα στο κάτω κάτω τι να το κάνω αν με την πρώτη πρέπει να του βάλω θήκη για να το βλέπει η θήκη και όχι εγώ!! Τέλος η τιμή για ένα προϊόν που σε ένα χρόνο το πολύ θα έχει βγει ο αντικαταστάτης του και οι φήμες για το καινούργιο μοντέλο θα είναι αναρτημένες από αύριο στα φόρουμ το κάνουν απλησίαστο στα 700+ για χώρες όπως εμάς και γενικότερα στην Ευρώπη εκτός Αγγλίας διότι χωρίς συμβόλαια της προκοπής στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και με 120 ευρώ έκπτωση στα δύο χρόνια συμβόλαιο στη κόριοφων με 38 ευρώ το μήνα που πας ρε καραμήτρο. Όσο για τη συσκευή όπου πήγα και την είδα υπήρχε ετοιμοπαράδοτη με κορδελάκι σε συσκευασία δώρου Το τελευταίο το αναφέρω διότι έπεσε πολύς κόσμος στα Μόλ και τα άλλα συναφή σουπερμάρκετ και δεν έβρισκαν Από τη στιγμή που η document ζητούσε την προκαταβολή της μισής τιμής για να φέρει σε όσους ενδιαφέρονταν να το αγοράσουν καταλαβαίνει κανείς τι υπάρχει στην αγορά,στην infoquest τελευταία τους ρώτησα την Παρασκευή τι γίνετε με το iPhone και μου είπαν εμείς αρχίσαμε προώθηση στα windows 8 mobile ................................ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psilos1975 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 εχω το iphone 4s το πηρα ξεροντας οτι ειναι υπερτιμολογημενο προιον με περιορισμους ξερετε ομως τι με τρελανε ;;;; η ποιοτιτα κατασκευης το φινιρισμα και εκεινο το φοβερο ταιριασμα γυαλι με μεταλλο σε λευκο χρωμα το θεωρω εργο τεχνης ειναι η μονη περιπτωση προιόντος που με εκανε να νιωσω το ιδιο ομορφα με οταν αγοραζα καινουριο αυτοκινητο... δυστυχος το iphone 5 οχι μονο δεν μου προκαλει τα ιδια συναισθηματα αλλα εγω πιστευω οτι δεν θα το αλλαζα με το iphone 4ς και ας μου το χαριζανε και εγω το ιδιο τι και αν ειναι λιγο μακρυτερο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gasgion Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Πηγα χτες να το παρουμε με τον κολλητο μου. Λοιπον: Golden i =4 Κομμάτια Public στο The Mall= αρκετα μαυρα κ ασπρα αλλά μονο με συνδεση Wind! (Εφαγαν ακυρο οπως ηταν) Cosmote= ειχε καμια 50ρια την ωρα που πηγα, κυριως άσπρα! Πιστεύω το πρώτο iPhone που ναι ομορφοτερο το άσπρο.. πολύ ωραιο αν κ πολυ ελαφρύ για τα γούστα μου. Θα τιμησω μαύρο 4S Τα υπολοιπα καταστηματα εκτος κεντρου= Αναμονη απο 1-2βδομαδες εως κ 1 μηνα συμφωνα με υπαλληλους Να υπογραμμισω τα λογια σου....."Πιστεύω το πρώτο iPhone (το 5) που ναι ομορφοτερο το άσπρο.."."Θα τιμησω μαύρο 4S". Σημερα τι εχεις να σχολιασεις για τις 2 σου αυτες τις τοποθετησεις?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να το πιάσουν ακόμα στα χέρια τους, είναι η ομορφότερη και ποιοτικότερη φορητή συσκευή που έχω δει, με διαφορά από τη δεύτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Αν γνωριζει κανεις που υπαρχει διαθεσιμο 32αρι ασπρο ας ενημερωσει εδω ,ενδιαφερομαι για την συσκευη χωρις συμβολαιο μιας και η wind δεν εχει διαθεσιμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simonpro1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 ο γερμανος ξερει κανεις αν εφερε ή θα φερει το 5? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esykas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 δεν ξέρω τι λέτε αλλά διαθεσιμότητα σε συσκευές από όπου πέρασα στο Πειραιά είχαν και πάντα χωρίς συμβόλαιο λεφτά δεν υπάρχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 δεν ξέρω τι λέτε αλλά διαθεσιμότητα σε συσκευές από όπου πέρασα στο Πειραιά είχαν και πάντα χωρίς συμβόλαιο λεφτά δεν υπάρχουν Δεν γινεσαι πιο συγκεκριμενος γιατι παω στοιχημα οτι 8ες οτι ασπρο 32αρι δεν εχει στον πειραια,λεφτα υπαρχουν στειλε μου πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gs20309 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 ο γερμανος ξερει κανεις αν εφερε ή θα φερει το 5? το έχουμε φέρει. έγινε αρχική προώθηση μερικών τεμαχίων ανά κατάστημα και από εκεί κ έπειτα είμαστε σε αναμονή για να είναι διαθέσιμο για παραγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tace Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 δεν ξερω αν πρεπει να το γραψω εδω,αν οχι πειτε μου που:εχω προβλημα με το wifi ,δε μπορει να εγγραφει στα δικτυα με password.Μιλαω για το 5 ,παρακαλω τη βοηθεια σας παιδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esykas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δεν γινεσαι πιο συγκεκριμενος γιατι παω στοιχημα οτι 8ες οτι ασπρο 32αρι δεν εχει στον πειραια,λεφτα υπαρχουν στειλε μου πμ Foti το Σάββατο Ταμπουρια και στα δύο Βοδαφων είχαν 16 αρι χωρίς συμβόλαιο για πούλημα λεφτά δεν είχα σήμερα πέρασα από Εθνικής Αντιστάσεως στο πλαισιο και μου είπαν Γλλλυφάδα αλλά πάλι για 16 που με ενδιαφέρει γνώμη μου παίρνεις Πλαίσιο και τους ρωτάς αν έχουν και που ετοιμοπαράδοτο και το τσιμπάς εγώ αυτό κάνω και με το multirama και με infoquest δεν ξερω αν πρεπει να το γραψω εδω,αν οχι πειτε μου που:εχω προβλημα με το wifi ,δε μπορει να εγγραφει στα δικτυα με password.Μιλαω για το 5 ,παρακαλω τη βοηθεια σας παιδες. φίλε δεν έχει πρόβλημα η συσκευή απ τη στιγμή που σου εμφανίζει το δίκτυο στη συσκευή πάρε τηλέφωνο αύριο στο applecare και πές τους τι και πως και θα σε καθοδηγήσουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα