Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 755
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οποιος εχει κανενα νεο ποτε θα ερθει στο Ελλαδισταν ας ενημερωσει εδω υπευθυνα οχι φημες και "μου ειπε 1 γνωστος μου".

Δημοσ.

Οικονομικότατες, τι να πω.

Όταν δίνεις ρε φιλε 700-800€ για ένα τηλέφωνο , το να αγοράσεις μια δερματινη θήκη στα 20€ είναι πολλά;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν σημαινει οτι επειδη καποιος εχει δωσει λεφτα για iPhone πρεπει να δωσει 20€ για θηκη. Δεν ειναι πλουσιοι οσοι εχουν iPhone.

Εγω πηρα απο eBay σε καλυτερη τιμη τυπου δερματινη.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Όταν δίνεις ρε φιλε 700-800€ για ένα τηλέφωνο , το να αγοράσεις μια δερματινη θήκη στα 20€ είναι πολλά;

ΟΚ, τοτε να δίνω και 5 ευρώ για μια φρατζόλα ψωμί επειδή πήρα ακριβό κινητό; Καθε τι έχει την αξία του, και 20ευρώ για θήκη είναι πολλά άσχετα με το πόσο κάνει το κινητό.

Δημοσ.

Όσοι από εσάς το έχετε πάρει, μπορείτε να ποστάρετε φωτογραφίες παρμένες από το iPhone 5 ? Έχω δει εκείνες που κυκλοφορούν ευρέως αλλά θα ήθελα κάτι σε πιο ρεαλιστικές συνθήκες (βλέπε Ελλάδα, θάλασσα, τοπία δικά μας κλπ)

Δημοσ.

ρε παιδια με τον διαγωνισμο για το iphone 5 τι εγινε? που ειναι τα αποτελεσματα?

http://www.youtube.com/watch?v=5iV3B6qlPoU&feature=plcp

Θα παιξει και εδω διαγωνισμος απο οτι ειδα. Μα καλα πρωτη φορα βλεπω τοσους ελληνικους διαγωνισμους για iPhone 5!

Δημοσ.

Οχι σοβαρα τωρα.. δεν επρεπε το insomnia να εχει ηδη δωσει τα αποτελεσματα του διαγωνισμου?

Τοσο χρονοβορα ειναι η κληρωση? Και ουτε ανακοινωση ουτε τιποτα!!

Πηραν τα ''like'' και τα ''follows'' και τελος! Η μηπως φταει το elctroworld που εκανε την δωρεα του τηλεφωνου?

Καποιος admin θα μας πει τι εγινε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...