ADHD Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μου ξεβαψε το χρωμα στο μαυρο χωρις λογο(ηταν μεσα στη θηκη).. Μπορω να κανω κατι για αυτο η πρεπει να συνηθίσω να το βλεπω? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Να συνηθίσεις. Αλλιώς κοίτα Site: http://www.insomnia.gr/topic/497125-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-bezel-%CF%83%CE%B5-iphone-5-white-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1/">εδώ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Ενα αιφον 5 κλειδωμενο στην Orange UK ξεκλειδωνει στην ελλαδα; Μετα θα εχω προβληματα με ενημερωσεις κλπ; Ξεκλειδωνει αλλα κανει περιπου 140 ευρω Δεν θα εχει προβλημα,εκτος και αν μονο με το 4g[ισως πχ η cosmote να μην σε αφησει να το ενεργοποιησεις γιατι δεν ειναι Ελληνικο,δεν ειμαι σιγουρος για αυτο] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FohNaKoS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Υπάρχει καμιά διαφορά ανάμεσα στα παρακάτω 2 κινητά που να δικαιολογεί την διαφορά τιμής? γερμανός : http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=61714&selectedCategoryId=93 σέβεν: http://www.sevenspot.gr/gr/GamesInner/c7546e5f74e3391a2e343534054d8ac0/3687-33955.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Υπάρχει καμιά διαφορά ανάμεσα στα παρακάτω 2 κινητά που να δικαιολογεί την διαφορά τιμής? γερμανός : http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=61714&selectedCategoryId=93 σέβεν: http://www.sevenspot.gr/gr/GamesInner/c7546e5f74e3391a2e343534054d8ac0/3687-33955.html Υπάρχει και πιο φτηνά άμα δεις στο skroutz.gr ξεκινάει από 550€ η μόνη διάφορα ειναι ότι το δεύτερο έχει αγγλικό φορτιστή κατα πάσα πιθανότητα οπότε θα χρειαστείς ενα μικρο ανταπτορακι κόστους 1€ από οποιοδήποτε μαγαζί με ηλεκτρικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Υπάρχει και πιο φτηνά άμα δεις στο skroutz.gr ξεκινάει από 550€ η μόνη διάφορα ειναι ότι το δεύτερο έχει αγγλικό φορτιστή κατα πάσα πιθανότητα οπότε θα χρειαστείς ενα μικρο ανταπτορακι κόστους 1€ από οποιοδήποτε μαγαζί με ηλεκτρικά. το δίνιουν με το τηλ μαζί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 το δίνιουν με το τηλ μαζί εγω όπως το πήρα το πέταξα αυτο, μην ρισκαρεις έτσι χίλιες φορές ενα ανταπτορακι και έχεις το κεφάλι σου υσηχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 ότι πείς πάντως εγώ και άλλοι 3 φίλοι μου που μας το έδωσαν απο το μαγαζί που πήραμε τα iphone δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FohNaKoS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Όταν κυκλοφόρησε το iphone 5, πόσο είχε στα καταστήματα σκρουτζ? 740 όπως στα γνωστά ελληνικά μαγαζιά ή και τότε είχε γύρο στα 550-600 ευρώ? Ρωτάω διότι σκέφτομαι αν αξίζει να πάρω τώρα το 5 ή να περιμένω για το 5s. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Παιδια ενα iphone 5 κλειδωμενο στην O2 UK μπορει να ξεκλειδωθει? ειναι ευκολη η διαδικασια? ξερεις κανεις να μου πει παιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Πανεύκολο είναι και θα σου στοίσει γύρω στα 25Ε http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.Xiphone+5+unlock+O2+UK&_nkw=iphone+5+unlock+O2+UK&_sacat=0&_from=R40\ Στέλνεις το IMEI της συσκευής σε εναν απ αυτους τους αξιόπιστους πωλητές και σε λίγες ώρες το πολύ θα χει ξεκλειδωθεί. Ξεκλειδώνεται επίσημα απο κει και πέρα και θα ναι σαν Ελληνικό. Ούτε να μη κανεις Updates, ουτε πατέντες με Gevey Sim ουτε τιποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisM. Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Εχει κι αλλος προβλημα με την ηχω σε 5αρι οταν μιλαει. Μου εχει συμβει καμποσες φορες (οχι συνεχεια), και με ακουστικα και χωρις. Παιζει ρολο το noise canceling η λειπει κανας αισθητηρας απο μεσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Παιδες μια ερώτηση... Ένας δικός μου που έχει το iPhone 5, με περασμένο το 7 μέσα, πήγε να κάνει φωνητική εντολή σήμερα και δεν αναγνώριζε, το κοίταξα και ήταν σεταρισμένο στα Αγγλικά. Στις ρυθμίσεις όμως που το Siri είναι απενεργοποιημένο αφού δεν έχουμε ακόμα υποστήριξη, δεν βρήκα πουθενά άλλη ρύθμιση για τα ελληνικά. Ξέρετε τί γίνεται με αυτό; Σε μένα στο iPhone 4 που έχω και έχω κι εγώ το 7αρι περασμένο μου έχει Ελληνικά κανονικά. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Παιδες μια ερώτηση... Ένας δικός μου που έχει το iPhone 5, με περασμένο το 7 μέσα, πήγε να κάνει φωνητική εντολή σήμερα και δεν αναγνώριζε, το κοίταξα και ήταν σεταρισμένο στα Αγγλικά. Στις ρυθμίσεις όμως που το Siri είναι απενεργοποιημένο αφού δεν έχουμε ακόμα υποστήριξη, δεν βρήκα πουθενά άλλη ρύθμιση για τα ελληνικά. Ξέρετε τί γίνεται με αυτό; Σε μένα στο iPhone 4 που έχω και έχω κι εγώ το 7αρι περασμένο μου έχει Ελληνικά κανονικά. Ευχαριστώ. Το Siri μπορεί να το χρησιμοποιήσει στα Αγγλικά (προφανώς), αλλά η φωνητική εντολή θα πρέπει να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα Ελληνικά. Θα αλλάξεις τη γλώσσα στο Ρυθμίσεις - Γενικά - Διεθνή - Voice Control. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksanthos28 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 καλιμερα παιδια να ροτισω κατι αν σας κλεψουν ενα 5 γινετε να το βρεις και να ειναι κλειστο το τιλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα