haHa Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 @haHa το σκεφτόμουν κ εγώ αυτό που λες, αλλά επειδή μάλλον πάω για το 32αρι, με την επιδότηση μου βγαίνει φθηνότερο νομίζω απο οποιοδήποτε κατάστημα. Επίσης η επιδότηση είναι από συγγενή μου που δεν ασχολείται με κινητά, δεν ενδιαφέρεται για συσκευές κ έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα απο τη δουλειά του στο οποίο δε μπλέκουν με έκπτωση παγίου κλπ, οπότε πάει χαμένη. Anyway, ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Δεν παει χαμενη η επιδοτηση αν παρει ενα κινητο το οποιο δεν ειναι υπερκοστολογημενο. Χαμενη παει μια επιδοτηση των 220€ αν αγοραστει κινητο που ειναι υπερκοστολογημενο κατα 200€ , οπως το iphone 5 απο τις εταιριες κινητης σε σχεση με τα αλλα μαγαζια. Αν πας στο 32αρι, δεν σε πιανουν τοσο κοροδιο οι εταιριες κινητηςπου δεν το εχουν τοσο υπερκοστολογημενο. Βεβαια το να δωσεις 640€ + την επιδοτηση για ενα κινητο, ακουγεται καπως. Σκεψου οτι με 550€ παιρνεις ενα ipad mini + ενα samsung ativ s 4.8" (με 48gb μνημη με sd, μιας κ θελεις παραπανω χωρητικοτητα) και σου μενει και η επιδοτηση(μαζι με αλλα 100€) για ενα αλλο κινητο. Οπως και να εχει, δεν υπαρχει πιο αφελης επιλογη απο το να αγορασει καποιος το iphone 5 (τουλαχιστον το 16gb) απο εταιρια κινητης τηλεφωνιας αυτην την στιγμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorius Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Άντε καλά, με έπεισες! Ειδικά με το "Βέβαια το να δώσεις 640€ + την επιδότηση για ένα κινητό, ακούγεται κάπως" που μου χτυπάει κ εμένα πολύ απο τη μέρα που άρχισα να ψάχνω το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Το iPhone πρώτο σε έρευνα ικανοποίησης πελατών στην Κορέα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Εχει βρει κανείς, λεπτή flip cover case όπως είναι η original των Samsung; Μη μαγνητική. Sent from my iPhone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 έχεις τσεκάρει αυτές που έχει η Spigen; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 <p>έχεις τσεκάρει αυτές που έχει η Spigen;</p> Ευχαριστώ. Ακριβώς αυτό ψάχνω. Ξέρεις αν μπορώ να δω από κοντά αυτές τις θήκες και από μπορώ να τις προμηθευτώ με την καλύτερη δυνατή τιμή; Sent from my iPhone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Electro world/Κωτσοβολος και Public φέρνουν προϊόντα της spigen, αν είσαι τυχερός μπορει να βρεις και αυτή τη θήκη να τη δεις απο κοντά αν σου κάνει. Sent from my iPad using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grek77 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Αγόρασα την παρακάτω αδιάβροχη θήκη για το iPhone 5 . Είναι πολύ καλή και αδιάβροχη μέχρι 10μέτρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 πηρα και εγω μια αντίστοιχη και ισως λιγο καλυτερη lifeproof απο ebay και δε προκειται να βγει μεχρι να ληξει επισημα το καλοκαίρι! μετράει απίστευτα και δεν ειχε ουτε 10 ευρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtraktor Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 πηρα και εγω μια αντίστοιχη και ισως λιγο καλυτερη lifeproof απο ebay και δε προκειται να βγει μεχρι να ληξει επισημα το καλοκαίρι! μετράει απίστευτα και δεν ειχε ουτε 10 ευρω! εγγυηση η lifeproof ιδιαιτερα το καλοκαίρι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Αγόρασα την παρακάτω αδιάβροχη θήκη για το iPhone 5 . Είναι πολύ καλή και αδιάβροχη μέχρι 10μέτρα. Πολύ ριψοκίνδυνο σε βρίσκω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolaos p. Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Αν και μπορεί να θεωρηθεί γνωστό σε όλους, θα κάνω την εξής ερώτηση: Το iphone μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ipad χωρίς κάρτα sim? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Ναι, το iPhone μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κάρτα sim. Μόνο την πρώτη φορά που θα το ανοίξεις και θα προσπαθήσει να κάνει "ενεργοποίηση" της συσκευής πρέπει να έχει κάρτα sim. Μετά μπορείς να τη βγάλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolaos p. Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Ενα αιφον 5 κλειδωμενο στην Orange UK ξεκλειδωνει στην ελλαδα; Μετα θα εχω προβληματα με ενημερωσεις κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα