billst21 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 στέλνεις μέσω paypal σε αυτό το email [email protected] 5 ευρώ και συγχρόνως στέλνεις email στο ίδιο ότι πλήρωσες και σου κάνει ενεργοποίηση. έχει και Customer Service Phone:+30 2118008098 τέσσερις φίλοι μου που το έκανα και εγώ, πήγαν όλα οκ. http://www.iclarified.com/30995/you-can-update-to-ios-7-without-a-registered-iphone-udid/comments Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis222 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 στέλνεις μέσω paypal σε αυτό το email [email protected] 5 ευρώ και συγχρόνως στέλνεις email στο ίδιο ότι πλήρωσες και σου κάνει ενεργοποίηση. έχει και Customer Service Phone: +30 2118008098 τέσσερις φίλοι μου που το έκανα και εγώ, πήγαν όλα οκ. http://www.iclarified.com/30995/you-can-update-to-ios-7-without-a-registered-iphone-udid/comments E? εγω δεν εδωσα τιποτα και την εχω κανονικά απο την πρωτη ωρα. Απλος θελει μια διαδκασία πολυ ευκολη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 για πές μας ποιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Όπως έχουμε πει, αυτή τη φορά η Apple φαίνεται πως δεν ενεργοποίησε τον έλεγχο του UDID κατά την εγκατάσταση της beta έκδοσης. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι δεν μπορεί να το κάνει ανά πάσα στιγμή (δεν ξέρω τι έγινε και με την beta2). Οπότε αν δεν έχει αλλάξει κάτι από την πρώτη beta, αρκεί να κατεβάσεις το firmware και να το εγκαταστήσεις από το itunes στο iphone σου, κρατώντας πατημένο το alt+το κουμπί update στο itunes (ενώ είναι συνδεδεμένο το τηλέφωνο προφανώς). Γενικότερα πάντως οι χρηματικές συναλλαγές για καταχώριση του udid σε dev account άλλου, είναι παράνομες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_g Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 ξέρετε κανένα πρόγραμμα που να εμφανίζει πληροφορίες για την μπαταριά, πχ ποιο πρόγραμμα τ χρησιμοποιεί περισσότερο και τέτοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 πάρα πολλά υπάρχουν... μπές itunes κάνε αναζήτηση battery και διάλεξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_g Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 απλά ρώτησα μήπως υπάρχει κάποιο που να ξεχωρίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 ας πούνε και τα άλλα τα παιδιά αν έχουν δεί κάτι πιο ιδιαίτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Όπως έχουμε πει, αυτή τη φορά η Apple φαίνεται πως δεν ενεργοποίησε τον έλεγχο του UDID κατά την εγκατάσταση της beta έκδοσης. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι δεν μπορεί να το κάνει ανά πάσα στιγμή (δεν ξέρω τι έγινε και με την beta2). Οπότε αν δεν έχει αλλάξει κάτι από την πρώτη beta, αρκεί να κατεβάσεις το firmware και να το εγκαταστήσεις από το itunes στο iphone σου, κρατώντας πατημένο το alt+το κουμπί update στο itunes (ενώ είναι συνδεδεμένο το τηλέφωνο προφανώς). Γενικότερα πάντως οι χρηματικές συναλλαγές για καταχώριση του udid σε dev account άλλου, είναι παράνομες... Γινεται να βαλω την beta2 και στη συνεχεια να βαλω παλι την 6,1,4 αν δε μαρεσει το iOS 7 με τα bugs κλπ; Και να μπει το επισημο μετα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 ξέρετε κανένα πρόγραμμα που να εμφανίζει πληροφορίες για την μπαταριά, πχ ποιο πρόγραμμα τ χρησιμοποιεί περισσότερο και τέτοια. Γενικά αυτά δεν κάνουν τίποτα. Αν είσαι jailbroken, μπορείς να κατεβάσεις το Battery Doctor Pro και το BatteryDetective από εκεί και σου δείχνουν λεπτομερείς πληροφορίες για τη μπαταρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_g Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 ξέρετε κανένα πρόγραμμα που να εμφανίζει πληροφορίες για την μπαταριά, πχ ποιο πρόγραμμα τ χρησιμοποιεί περισσότερο και τέτοια. Γενικά αυτά δεν κάνουν τίποτα. Αν είσαι jailbroken, μπορείς να κατεβάσεις το Battery Doctor Pro και το BatteryDetective από εκεί και σου δείχνουν λεπτομερείς πληροφορίες για τη μπαταρία. Ευχαριστώ πολυ..!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorius Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Απλή ερώτηση. Έχω διαθέσιμη επιδότηση 220€. Παίρνω τώρα iphone 5 να γουστάρω ή περιμένω 5S/6 σε 3/4/? μήνες; Τα 220 είναι νομίζω πολύ καλή έκπτωση και είναι κρίμα να πάει χαμένη. Τα υποτιθέμενα νέα features του νέου μοντέλου δε με καίνε κ τόσο. Τι 8 mpixel που έχει τώρα, τι 12 το επόμενο. NFC και να έχει, σιγά μην έχουμε πρακτική εφαρμογή στην Ελλάδα, τουλάχιστον στις αρχές. Ο νέος επεξεργαστής προφανώς θα είναι ταχύτερος, αλλά και ο A6 θα μου φανεί πύραυλος μπροστά στο 3GS που έχω εδώ κ 4 χρόνια. Γενικά είμαι ψημένος, αλλά ήθελα να ακούσω κ καμιά γνώμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Πάρε το και τώρα αν γουστάρεις, είναι πολύ καλό τηλεφωνάκι Το 5S σύμφωνα με τα ως τώρα Rumors θα ναι λιγο αναβαθμισμένο σε επεξεργαστή, ίδια Ram, θα χει dual-led flash (καλιν μαιν) και λιιιγο μεγαλύτερη μπαταρία απ το 5. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δεν υπαρχει χειροτερη επιλογη απο το να παρεις με επιδοτηση ενα iphone 5 τωρα. Κοστιζει 740€ επισημα για τις εταιριες κινητης τηλεφωνιας, οποτε εχοντας 220€ επιδοτηση, θα δωσεις 740-220=520€ για να το παρεις.Ελα ομως που μπορεις να το βρεις με 555€ απο αλλα μαγαζια χωρις να ξοδεψεις την επιδοτηση σου.Κρατα λοιπον την επιδοτηση σου και βαλτην σαν εκπτωση παγιου ή παρε κανα φθηνοτερο κινητο τηλεφωνο κοστους περι τα 220€, το οποιο θα το πουλησεις αμεσα σφραγισμενο για ~150€ και ετσι θα εχεις στο χερι 150€.Θα αγορασεις το iphone 5 με 555€ απο καποιο απο τα μαγαζια και μειον τα 150€ που θα εχεις κερδισει λογω της επιδοτησης-πωλησης, το iphone 5 θα σου εχει "κοστισει" 400€. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorius Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 @haHa το σκεφτόμουν κ εγώ αυτό που λες, αλλά επειδή μάλλον πάω για το 32αρι, με την επιδότηση μου βγαίνει φθηνότερο νομίζω απο οποιοδήποτε κατάστημα. Επίσης η επιδότηση είναι από συγγενή μου που δεν ασχολείται με κινητά, δεν ενδιαφέρεται για συσκευές κ έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα απο τη δουλειά του στο οποίο δε μπλέκουν με έκπτωση παγίου κλπ, οπότε πάει χαμένη. Anyway, ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα