Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 5

andypolitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μπορειτε να μου πειτε τι ios ειχε οταν πειρατε το 5αρη?

ρωταω γιατι θελω μικροτρερη απο 6.1.2 για jb.

εμενα ειχε την 6.0... και αυτην έπρεπε να εχω κρατήσει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπορειτε να μου πειτε τι ios ειχε οταν πειρατε το 5αρη?

ρωταω γιατι θελω μικροτρερη απο 6.1.2 για jb.

δύσκολο να βρείς κάτω απο 6,1,2... πρίν 2 μήνες που το πήρα είχε αυτήν.

πως παιρνάμε την beta του 7 ξέρετε;

κατεβάζουμε την 7 απο τον <<θείο>> , ανοίγουμε το itunes, πατάμε συγχρόνως με αριστερό κλίκ και shift στην επιλογή έλεγχος για ενημερώσεις, θα μας ανοίξει ένα παράθυρο και θα επιλέξουμε το αρχείο που έχουμε κατεβάσει. αυτο ήταν!

• Super Moderators

κατεβάζουμε την 7 απο τον <<θείο>> , ανοίγουμε το itunes, πατάμε συγχρόνως με αριστερό κλίκ και shift στην επιλογή έλεγχος για ενημερώσεις, θα μας ανοίξει ένα παράθυρο και θα επιλέξουμε το αρχείο που έχουμε κατεβάσει. αυτο ήταν!

Προσοχή: Χρειάζεται να έχεις καταχωρημένο το udid της συσκευής σου σε dev account της apple για να μπορείς να βάζεις τις beta στη συσκευή σου, αλλιώς θα έχεις πρόβλημα με την ενεργοποιηση μετά την εγκατάσταση. Επίσης για την ώρα είναι σχετικά εύκολο να γυρίσεις σε προηγούμενη έκδοση από την 7, αλλά μόνο για όσο η apple εξακολουθεί να "υπογράφει" την παλιότερη έκδοση. 

Προσοχή: Χρειάζεται να έχεις καταχωρημένο το udid της συσκευής σου σε dev account της apple για να μπορείς να βάζεις τις beta στη συσκευή σου, αλλιώς θα έχεις πρόβλημα με την ενεργοποιηση μετά την εγκατάσταση. Επίσης για την ώρα είναι σχετικά εύκολο να γυρίσεις σε προηγούμενη έκδοση από την 7, αλλά μόνο για όσο η apple εξακολουθεί να "υπογράφει" την παλιότερη έκδοση. 

οχι φίλε μου δεν χρειάζετε... σε 10 iphone 5 με Α1429 όπως είπε και ο φίλος παραπάνω δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα.

• Super Moderators

εγω χωρις να ειμαι developer περασα την 7 και δεν μου ζητησε τιποτα,λειτουργει κανονικα μιλαμε για iphone 5 Α1429...

I know, αλλά αυτό αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη από την Apple και μετά κανείς δεν σου εγγυάται την απρόσκοπτη λειτουργία της συσκευής σου.

• Like 1

• Super Moderators

οχι φίλε μου δεν χρειάζετε... σε 10 iphone 5 με Α1429 όπως είπε και ο φίλος παραπάνω δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα.

Πέρα από το registration, το "δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα" είναι σχετικό. Δες ας πούμε τις θερμοκρασίες των συσκευών, ή το τι γίνεται αν τρέξεις το shazam, ή το Navigon κλπ κλπ κλπ...  Είναι η beta1 ακόμη και συνήθως χρειάζονται 3-4 εκδόσεις για να πεις πως μπορεί να εγκατασταθεί άνετα σε μια συσκευή για καθημερινή χρήση.

Επίσης μέχρι τώρα η apple πάντα κλείδωνε τα udid κάποια στιγμή, οπότε έχετε το νου σας. Συνήθως η GM έβγαινε χωρίς περιορισμούς κλπ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...