Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 5

andypolitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα παραλαβω σε λιγο καιρο iphone 5 απο voda, διαβασα καπου οτι παιζει να ειναι με γρατσουνιες απο το εργοστασιο και αλλα τετοια ισχυουν ακομα? Επισης πρεπει να το ανοιξω μπροστα τους και αν ειναι ετσι να αρνηθω να το παραλαβω αλλιως θα μου στειλουν refurbished?? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα παραλαβω σε λιγο καιρο iphone 5 απο voda, διαβασα καπου οτι παιζει να ειναι με γρατσουνιες απο το εργοστασιο και αλλα τετοια ισχυουν ακομα? Επισης πρεπει να το ανοιξω μπροστα τους και αν ειναι ετσι να αρνηθω να το παραλαβω αλλιως θα μου στειλουν refurbished?? 

Αυτό ψιλοίσχυε στις πολύ αρχικές παρτίδες των μαύρων το Νοέμβριο που ήρθε Ελλάδα το iPhone 5.

Ωστόσο εννοείται πως μπορείς να το ανοίξεις μπροστά τους στο κατάστημα, να το ελέγξεις επιτόπου ακόμα και να το κάνεις activation για να το δουλέψεις άμεσα και αν υπάρχει όντως πρόβλημα να παίξει DOA.

Απλα μου ειπαν οτι αν παω σπιτι και δω το προβλημα μετα μεσω arvato η κατι τετοιο θα μου στειλουν refurnished ενω αν το ανοιξω εκει και το δω τοτε αρνουμαι να παραλαβω αν δεν μου δωσουν αλλο. Ισχυει αυτο η παλι το ιδιο θα γινει? Δηλαδη να μου πουν το στελνουμε για αντικατασταση etc.. ελατε να παρετε αλλο σε μια βδομαδα ξερω γω..

Απλα μου ειπαν οτι αν παω σπιτι και δω το προβλημα μετα μεσω arvato η κατι τετοιο θα μου στειλουν refurnished ενω αν το ανοιξω εκει και το δω τοτε αρνουμαι να παραλαβω αν δεν μου δωσουν αλλο. Ισχυει αυτο η παλι το ιδιο θα γινει? Δηλαδη να μου πουν το στελνουμε για αντικατασταση etc.. ελατε να παρετε αλλο σε μια βδομαδα ξερω γω..

οχι οχι θα το ανοίξεις επιτόπου. Στη βόντα που πήρα το δικό μου το χειμώνα, το ανοίξαμε επιτόπου το ψάξαμε για γρατζουνιές, πίξελ κλπ, το κάναμε ενεργοποιηση για να δούμε και αν είναι οκ η οθόνη, βγάλαμε φωτό κλπ κλπ και μετά το πήρα σπίτι. Γιατι αν το κάνεις ΕΠΙΤΟΠΟΥ δε μπορούν να σου πούν τίποτα αναγκαστικά θα σου δώσουν άλλο σφραγισμένο αν έχει θεμα. Αν το πάρεις σπίτι μετά αντε να βγάλεις άκρη. Υποτίθεται υπάρχει DOA 3-7 ημέρες ανάλογα το κατάστημα, και μετά ναι παίρνεις ανακατασκευασμένο. 

Ανοίξτε το εκεί να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 

• Like 1

Έχει δοκιμάσει κανείς Jailbreak με Silv3rwind για 6.1.4 στο iPhone 5;

Γιατί μου φαίνεται περίεργο να σου ζητάει να εγγραφείς σε συνδρομητική υπηρεσία για να αποκτήσεις το pass του zip.

<p>Έχει δοκιμάσει κανείς Jailbreak με Silv3rwind για 6.1.4 στο iPhone 5;</p>

<p> </p>

<p>Γιατί μου φαίνεται περίεργο να σου ζητάει να εγγραφείς σε συνδρομητική υπηρεσία για να αποκτήσεις το pass του zip.</p>

Μην διανοηθείτε να κάνετε καμια βλακεία.

με εχει αρρωστήσει η απειρη μπαταρία που τρώει με την 6.1.4... αν μπορούσα να κανω downgrade στην 6.0 θα το ειχα κανει απο τη 2η μέρα...  :mad:

αναρωτιέμαι γιατι αναβάθμισα, πραγματικα...

Παιδιά καλημέρα, δεν ξέρω αν έχε αναφερθεί ξανά. Ψάχνω να αγοράσω το iphone 5 σκέτη συσκευή και κοιτάω στο skroutz χαοτική διαφορά στις τιμές. Της επίσημης αντιπροσωπείας είναι 740 κάτι αλλά βλέπω από digitalmaster στα 580 κάτι και στο Vnp την ιδια τιμή, πως γίνεται αυτό; Επίσης μπορώ να αγοράσω από εκεί;

Παιδιά καλημέρα, δεν ξέρω αν έχε αναφερθεί ξανά. Ψάχνω να αγοράσω το iphone 5 σκέτη συσκευή και κοιτάω στο skroutz χαοτική διαφορά στις τιμές. Της επίσημης αντιπροσωπείας είναι 740 κάτι αλλά βλέπω από digitalmaster στα 580 κάτι και στο Vnp την ιδια τιμή, πως γίνεται αυτό; Επίσης μπορώ να αγοράσω από εκεί;

το εχουμε ξαναπεί. Παραλληλη εισαγωγή, το πολυ πολυ να σου εχει καμια αγγλικη μπριζα. Κανένα πρόβλημα και με εγγυησεις κλπ., παρτο άφοβα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δηλαδή;

Δηλαδή jailbreak ΜΟΝΟ από έγκυρες πηγές και τους γνωστούς χάκερ. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει για 6.1.4.

με εχει αρρωστήσει η απειρη μπαταρία που τρώει με την 6.1.4... αν μπορούσα να κανω downgrade στην 6.0 θα το ειχα κανει απο τη 2η μέρα...  :mad:

αναρωτιέμαι γιατι αναβάθμισα, πραγματικα...

Καλά μην το λες και στην 6.1.2 που είμαι εγω πάλι με βαριά χρήση η μπαταρία είναι για τα μπάζα. 

Το πηρα τελικα, πρωτες εντυπωσεις πολυ θετικες.. Αψογη ποιοτητα κατασκευης κλασσικη Apple, η οθονη εχει φοβερα χρωματα αισθητα καλυτερη απο του 4 που ειχα πριν. Πολυ ελαφρυ επισης και γρηγορο. στα αρνητικα η μπαταρια που μου φαινεται οτι κραταει αισθητα λιγοτερο απο το 3+ χρονων 4αρι που ειχα καθως και το ios που ειναι ολοιδιο.. Εκανα restore απο το cloud και δεν καταλαβα οτι αλλαξα κινητο.. :P Αλλα ενταξει ερχεται το 7 να δουμε μια αλλαγη..

Αν αξιζει 730, δεν νομιζω, κανενα τηλ δεν αξιζει τοσα, δεν ξερω αν αξιζει και η αναβαθμιση για καποιον που εχει 4s αλλα γενικα ειναι ενα παρα πολυ καλο κινητο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...