Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ποιόν πάροχο είσαι;

Με Vodafone δεν έχω πρόβλημα, ανεξάρτητα της θέση του διακόπτη LTE,

μιας και ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί η επικοινωνία voice SIMs με το LTE δίκτυο της Vodafone.

vodafone... ναι δε ξερω τι φάση παίχτηκε... όπως και να εχει κ εγω μιλάω πάντα για GSM/GPRS κλήση με κλειστο LTE... βρε καλα έκανα και καθόμουν στην 6.00...  :mad:

Δημοσ.

vodafone... ναι δε ξερω τι φάση παίχτηκε... όπως και να εχει κ εγω μιλάω πάντα για GSM/GPRS κλήση με κλειστο LTE... βρε καλα έκανα και καθόμουν στην 6.00...  :mad:

Χαχχαχα... Engineering logic! :)

Πάρε στην εξυπηρέτηση πελατών 13830 να το αναφέρεις αν είναι.

Δημοσ.

Χαχχαχα... Engineering logic! :)

Πάρε στην εξυπηρέτηση πελατών 13830 να το αναφέρεις αν είναι.

έτσι ακριβώς... με τη λογική "ομάδα που κερδίζει - δε την αλλάζεις".

Πάντως ξαναέκανα μερικές δοκιμές, ίσως ειναι εντονότερο σε περιπτώσεις χαμηλού σήματος (το εχω αναφέρει ήδη αυτό :P )

Δημοσ.

Καλή σας μέρα. Έχω το iphone 5 από το Μάρτιο και ξαφνικά εδώ κ λίγες μέρες σταμάτησε να λειτουργεί το volume down στο πλάι της συσκευής. Είναι τόσο εύκολο να χαλάσει αυτό; 

Ξέρετε αν μπορώ να κάνω κάτι με την εγγύηση; Έχω το δικαίωμα να πάω σε κάποιο service της apple ή όχι; 

Δημοσ.

Καλή σας μέρα. Έχω το iphone 5 από το Μάρτιο και ξαφνικά εδώ κ λίγες μέρες σταμάτησε να λειτουργεί το volume down στο πλάι της συσκευής. Είναι τόσο εύκολο να χαλάσει αυτό; 

Ξέρετε αν μπορώ να κάνω κάτι με την εγγύηση; Έχω το δικαίωμα να πάω σε κάποιο service της apple ή όχι; 

Το ιδιο και εγω επαθα με το Power Button. Ειμαι χωρις κινητο για ηδη 15 μερες μεχρι να γινει αντικατασταση απο τη Vodafone.

Δημοσ.

Το ιδιο και εγω επαθα με το Power Button. Ειμαι χωρις κινητο για ηδη 15 μερες μεχρι να γινει αντικατασταση απο τη Vodafone.

Δηλαδή δίνουν καινούριο κινητό; Ή επισκευάζουν το κινητό σου αν πάθει κάτι; 

Δημοσ.

Δηλαδή δίνουν καινούριο κινητό; Ή επισκευάζουν το κινητό σου αν πάθει κάτι; 

Μου ειπανε αναλογα το τι εχει παθει. Τα παιδια εδω μεσα μου ειπαν οτι σου δινουν ενα refurbished.

Δημοσ.

Μου ειπανε αναλογα το τι εχει παθει. Τα παιδια εδω μεσα μου ειπαν οτι σου δινουν ενα refurbished.

Κατάλαβα. Κ όσο το έχουν αυτοί τί κινητό θα έχουμε χεχε.. 

Βασικά η κάρτα μου είναι κομμένη για να μπει στο iphone ακόμα κ άλλο κινητό να πάρω δε θα κάνει. 

Δημοσ.

Κατάλαβα. Κ όσο το έχουν αυτοί τί κινητό θα έχουμε χεχε.. 

Βασικά η κάρτα μου είναι κομμένη για να μπει στο iphone ακόμα κ άλλο κινητό να πάρω δε θα κάνει. 

Ζητα τους ανταπτορα. Δωρεαν θα στο δωσουν. Και εγω τη κομμενη εχω τωρα στο σ2 και δουλευει μια χαρα

Δημοσ.

Ζητα τους ανταπτορα. Δωρεαν θα στο δωσουν. Και εγω τη κομμενη εχω τωρα στο σ2 και δουλευει μια χαρα

Α ωραία σ'ευχαριστώ πολύ. :-)

Δημοσ.

2 ευρω θα στο χρεώσουν αν εισαι στη βονταφον, να ξέρεις...

λογικά ανακατασκευασμενα παιρνετε/παιρνουμε...

πάντως μπορεί να το εχω πει πολλες φορές ακομα αλλα μακρααααν καλυτερη η infoquest στο σερβις απο την αρβατο με αυτα που διαβαζω και αυτα που ειδα κ εγω...

Δημοσ.

πάντως μπορεί να το εχω πει πολλες φορές ακομα αλλα μακρααααν καλυτερη η infoquest στο σερβις απο την αρβατο με αυτα που διαβαζω και αυτα που ειδα κ εγω...

Σε εμενα -επειδη εχω εταιρικο τηλεφωνο ισως- μου δωσανε δωρεαν τον ανταπτορα. 2 ηταν. Ενας για κανονικη σιμ και ενας για μικρο.

Δημοσ.

Δεν είμαι στη vodafone wind είμαι.. Το αγόρασα από Ηλεκτρονική Αθηνών πάντως. Απλά εκεί είναι πολύ αργοί κ γι΄αυτό το έψαξα και έμαθα ότι το service της apple το έχει η vodafone και η cosmote. 

Δημοσ.

Δεν μου αρέσουν καθόλου τα πιο κάτω και ελπίζω να είναι ψεύτικα ... Φαίνονται άβολα και "φτηνά" .. Φυσικά και τα τωρινά είναι από τα χειρότερα σε ποιότητα ήχου αλλά τουλάχιστον βολεύουν πολλούς .. Θα είναι κρίμα αν η Apple καταστρέψει ένα από τα πιο εμβληματικά της προϊόντα .. Τα headphones της ..

Video Link: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Gx5MA1tBfKY

Ειναι πάρα πολύ καλά σε ποιότητα ήχου.

Δημοσ.

Δεν είμαι στη vodafone wind είμαι.. Το αγόρασα από Ηλεκτρονική Αθηνών πάντως. Απλά εκεί είναι πολύ αργοί κ γι΄αυτό το έψαξα και έμαθα ότι το service της apple το έχει η vodafone και η cosmote. 

Την εξυπηρέτηση και το service το έχουν γιατί είναι επίσημοι εισαγωγείς των συσκευών iPhone.

Το δικό μου το πήρα από Mediamarket και από κάτω έγραφε "Εισαγωγέας-Διανομέας: Vodafone-Panafon SA".

Από εκεί και πέρα, εσύ - βάσει Apple - απευθύνεσαι σε αυτούς του 2 παρόχους και για service.

Το που τα φτιάχνουν είναι θεωρητικά κάτι που δεν σε νοιάζει.

Λέμε τώρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...