polaki Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 update: ήρθαν και λειτουργούν σε γενικές γραμμές. Δε μπορεις ωστόσο να σηκωσεις/κλεισεις το τηλεφωνο απο το κουμπί και να ρυθμίσεις την ένταση καθώς ειναι διαφορετικές οι επαφές αλλα εμενα που θέλω απλα να μιλάω ώρα χωρίς να κρατάω το τηλέφωνο με βόλευουν... Εμένα όλα τα ακουστικά λειτουργούν κανονικά και κάνω μια χαρά ρύθμιση έντασης και απάντηση... In fact, δεν έχω χρησιμοποιήσει ΠΟΤΕ τα καινούρια ακούστικα, τα έχω ακόμα μες το κουτί τους! Έχεις χρησιμοποιήσει τα παλιά ακουστικά και δεν σου δουλεύουν? Υ.Γ.: Δεν είναι δυνατόν αυτό το bug με το Site. Βγάζει συνέχεια κώδικα! like για το σχόλιο σου με το bug... Όταν το είχα γράψει και εγώ μου το σβήσανε, λες και στα 11 χρόνια που είμαι γραμμένος χρήστης εδώ δεν έχω δικαίωμα να πω τα στραβά του... 2
Heatspreader Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δεν χρειαζεται να το παιρνεις ετσι. Το οτι το εσβησαν ειναι καλο απο την αλλη γιατι το διαβασαν. Οποτε ισως διορθωθει. Αυτο ειναι που μετραει, να διορθωθει. 1
paylidis Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Εμένα όλα τα ακουστικά λειτουργούν κανονικά και κάνω μια χαρά ρύθμιση έντασης και απάντηση... In fact, δεν έχω χρησιμοποιήσει ΠΟΤΕ τα καινούρια ακούστικα, τα έχω ακόμα μες το κουτί τους! Έχεις χρησιμοποιήσει τα παλιά ακουστικά και δεν σου δουλεύουν? είναι απο το 3g αυτα που πηρα με το μονο κουμπί και δε λειτουργεί αλλα νο προμπλεμ... τα καινούργια και εγω μέσα στο κουτι τα εχω ακόμα... αθλια
Socratis_g Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/2349816/Apple-iPhone-5-16GB.html ρε παίδες γιατί έχουν τόση μεγάλη διαφορά μεταξύ καταστημάτων, ξέρει κανείς? 740 στον κοτσόβολο 585 στο easy buy. μου είπε ένα παλικάρι ότι είναι εισαγωγής απο αμερική, και μπορεί να είναι κλειδωμένες σιμ ή να μην έχει εγγύηση. εντομεταξύ είναι καμια 10άρια μαγαζιά που πουλάνε έτσι φθηνά, πηρα και ρώτησα στο κινητομάνια και μου είπαν ότι δεν ισχύει τίποτα απο τα δύο. και ότι η εγγύηση είναι global.
Heatspreader Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Είναι εισαγωγή από Αγγλία. Ο φορτιστής αλλάζει, αλλά δεν σε απασχολεί, γιατί σου δίνουν αντάπτορα Ευρωπαϊκών προδιαγραφών. 1
paylidis Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/2349816/Apple-iPhone-5-16GB.html ρε παίδες γιατί έχουν τόση μεγάλη διαφορά μεταξύ καταστημάτων, ξέρει κανείς? 740 στον κοτσόβολο 585 στο easy buy. μου είπε ένα παλικάρι ότι είναι εισαγωγής απο αμερική, και μπορεί να είναι κλειδωμένες σιμ ή να μην έχει εγγύηση. εντομεταξύ είναι καμια 10άρια μαγαζιά που πουλάνε έτσι φθηνά, πηρα και ρώτησα στο κινητομάνια και μου είπαν ότι δεν ισχύει τίποτα απο τα δύο. και ότι η εγγύηση είναι global. είναι εισαγωγής αλλα οχι απο αμερική αλλα απο ευρώπη. Η εγγυηση τους ισχύει κανονικά και καλύπτεται απο την infoquest και ειναι μακραν καλύτερη απο την arvato που προσφέρουν τα "ελληνικά"¨. Μη το φοβασαι χτύπα το. Το πολύ πολύ να εχει αγγλικό φορτιστη αλλα αυτό με 1 ευρω ανταπτορα λύνεται (και το δικο μου αγγλικο ειναι) 2
mitsakos13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 λογικα έχει ξαναγραφτεί, αλλά δε το βρίσκω, θέλω ενα καλώδιο ή αντάπτορα για να φορτίζω το iphone 5 με το καλώδιο του iphone 4. οχι original ειναι πολύ ακριβά τι πρέπει να ψάξω?
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Πήγα να εφαρμόσω ένα θέμα και από το respring και μετά δεν μου ανοίγει καθόλου, τι Home button τι power button φτάνει μέχρι το σημείο όπου εμφανίζει το λογότυπο αλλά μέχρι εκεί. Για πείτε ιδέες, χωρίς να χάσω τπτ απο μέσα.
nikoskon Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Έχει έρθει σε κανέναν με Vodafone, το Carrier Update για 4G/LTE; Sent from my iPhone using Insomnia
iMarilina Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Έχει έρθει σε κανέναν με Vodafone, το Carrier Update για 4G/LTE; Sent from my iPhone using Insomnia
nikoskon Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Έχει έρθει σε κανέναν με Vodafone, το Carrier Update για 4G/LTE; Sent from my iPhone using Insomnia Δηλαδή;!
iMarilina Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Έχει έρθει σε κανέναν με Vodafone, το Carrier Update για 4G/LTE; Sent from my iPhone using Insomnia Δηλαδή;! Δε γραφτηκε το μηνυμα παραπανω μαλλον. Ρώτησα αν επιτελους η βονταφον εβγαλε LTE για το 5αρι.
grhgorhs1976 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Πως γινεται ρε παιδια στο http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=43fb4f07-942f-44da-883f-6c973c1ea45f να εχει 576 € και στο π.χ πλαισιο να εχει 739 κατι παιζει?
nyne Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Εχετε παρατηρήσει διάφορα στο σήμα στο 5;μόλις άλλαξα απο 4 και πιάνει στάνταρ 2 η 3 μπάρες ποιο κάτω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα