Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύω να βελτιωθεί με επόμενη ενημέρωση γιατί δεν παλεύεται

άραγε μόνο στο 5 γίνεται αυτό με την μπαταρία με την 6.1.3 ή και στα άλλα;

Και σε 4αρι υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Πιστεύω να βελτιωθεί με επόμενη ενημέρωση γιατί δεν παλεύεται

άραγε μόνο στο 5 γίνεται αυτό με την μπαταρία με την 6.1.3 ή και στα άλλα;

εγω στην 6.0 βγάζω 2 μερες με 5-6 ώρες χρήσης (wifi, τηλεφωνα κλπ). 

Φωτεινότητα στη μέση, 3G ανοιχτό μονο οταν το χρειάζομαι, γενικά κακο σήμα στην περιοχή μου (παιζει σημαντικό ρολο...εχω πετυχει πολλές φορες το τηλέφωνο να καιει κατα την κλήση όταν ειμαι σπιτι, πραγμα που δεν κανει σε εξωτερικούς χώρους)

Δημοσ.

η μπαταρια ειναι αθλια σε iphone5. Με wireless ανοιχτο 18 ωρες την ημερα αλλά χωρίς κλήσεις και ανοιχτές άλλες εφαρμογές δεν κρατά ούτε ημέρα. Ανάλογη χρήση με arc s κρατούσε 3 ημέρες....

μια απορια για τις επαφες. Οταν αντέγραψα τις επαφές απο το arc στην καρτα μνήμης και μετά έκανα εισαγωγή στο iphone μου εμφανίζει τις καταχωρήσεις με ίδιο όνομα και χωρίς να φαίνεται το επίθετο. Πχ στο ονομα γεωργος αντι να εχει στη σειρα τα επιθετα έχει μονο το μικρο ονομα και δε γράφει επιθετο! δοκιμασα να αλλαξω σειρα εισαγωγής σε επιθετο ονομα αλλά δεν αλλάζει. Εχει κανεις καμια ιδέα?

Δημοσ.

υπαρχει κατι αντιστοιχο με τα iphone 4/ 4s για προστασια back cover;

επισης απο apple store μου προτειναν zagg invincible shield hd για οθονη, επειδη δεν πουλουσαν. εχει κανεις εμπειρια απο την συγκεκριμενη; μεχρι τωρα σε 4ρι χρησιμοποιουσα της belkin και ημουν πολυ ικανοποιημενος.

Sent from my iPhone using Insomnia .. γιατι μπορω!

Δημοσ.

υπαρχει κατι αντιστοιχο με τα iphone 4/ 4s για προστασια back cover;

επισης απο apple store μου προτειναν zagg invincible shield hd για οθονη, επειδη δεν πουλουσαν. εχει κανεις εμπειρια απο την συγκεκριμενη; μεχρι τωρα σε 4ρι χρησιμοποιουσα της belkin και ημουν πολυ ικανοποιημενος.

Sent from my iPhone using Insomnia .. γιατι μπορω!

υπάρχουν στο ebay καποιες back προστασίας ζελατίνες που είναι σε 3 κομμάτια (επειδή οι μεμονωμένες δεν εφαρμοζουν καλά). Απο κει και πέρα ότι και να πάρεις για μπροστά μια χαρά θα είναι, πεταμένα λεφτά να πάρεις ακριβή. 

Δημοσ.

Hello, πως μπορω να δω αν ενα 5αρι ειναι κλειδωμενο σε καποιο παροχο ?

προφανως ψαχνω καποια ιστοσελιδα αν γνωριζεται που να βαζεις imei or serial number και να στο βγαζει.

Thanks.

Δημοσ.

Hello, πως μπορω να δω αν ενα 5αρι ειναι κλειδωμενο σε καποιο παροχο ?

προφανως ψαχνω καποια ιστοσελιδα αν γνωριζεται που να βαζεις imei or serial number και να στο βγαζει.

Thanks.

imei.nfo, πληρώνεις 1-2 δολλάρια για να δεις σε ποιό πάροχο είναι κλειδωμένο. Εναλλακτικά υπάρχουν πάρα πολλά σάιτ, με γκουγκλ αμα γράψεις "iphone imei info carrier" θα στα βγάλει. Σε όλα θελει μια μικρή πληρωμή. 

Δημοσ.

Υπαρχει καμια εφαρμογη να κλειδωνει το κινητο; Οπως δηλαδημε το Power Button; Γιατι μου εχει χαλασει και θα λειπω για δουλεια και θα το δωσω για αλλαγη οταν γυρισω Ελλαδα..

Δημοσ.

Υπαρχει καμια εφαρμογη να κλειδωνει το κινητο; Οπως δηλαδημε το Power Button; Γιατι μου εχει χαλασει και θα λειπω για δουλεια και θα το δωσω για αλλαγη οταν γυρισω Ελλαδα..

Επίσης εκτός του assistive touch αν έχεις jailbreak μπορείς να κατεβάσεις το Zephyr.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ shodan! 

iMarilina οχι δεν ειναι. Και οσους φιλους ρωτησα αυτο μου ειπανε αν το εχω JB.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ shodan! 

iMarilina οχι δεν ειναι. Και οσους φιλους ρωτησα αυτο μου ειπανε αν το εχω JB.

Κριμα γιατί το Zephyr είναι κορυφαίο με τα gestures. Το accessibility είναι πολύ καλό στη δουλειά του αλλά υπερβολικά σπαστικό να το βλέπεις μπροστά σου συνέχεια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...